bootcamp, träning, fitness, träna, resa

Boot Camp

Träna hela kroppen – både styrke och kondition

Våra spännande träningsresor

Var inte rädd för att bli smutsig, svettig och trött!

Boot camp

På Bootcamp tränar du hela kroppen – både styrka och kondition. Du får inte vara rädd för att bli smutsig, svettig och trött. Boot Camp är en enkel, men också effektiv och tuff träningsform. Det finns inte mycket tid för att vila under träningspasset.

Bootcamp resor är bra för både hälsan och kroppen, och är lämpliga för alla som letar efter mer variation på träningen. Innan du börjar på ett bootcamp-läger rekommenderar vi att du har ett samtal med diet- & fitnessspecialisten på ditt hotell och gör ett fitnesstest. Efteråt kan tränaren och specialisterna sammanställa en individuell fitness- och kostplan för just dig. Därför är bootcamp träningsresor lämpliga för såväl nybörjare som elit fitnessutövare.

Military träning inne bär bland annat cykling, cardio, boxning och strachning ofta i terräng och utomhus. För att boot-camp inte bara ska förknippas med en krävande träning erbjuder våra hotell ett mångfald av aktiviteter. Så som vattenskidor, wake-boarding, windsurfing eller dykning... eller varför inte slappna med en avkopplande massage?

Träningen ...

  • ökar motivationen
  • tränar styrka
  • ger självförtroende
  • bränner fett
  • förbättrar konditionen
  • höjer produktionen av endorfiner och ger mer positiv energi

Vi rekommenderar minst 1 vecka för att nå långvariga effekter. Träningen finns såväl utomhus och inomhus. Du motionerar på en högre nivå och lär dig att kotrollera din vilja och din kropp. 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Hitta en motionsresa som passar just dig!

Vilket hotell blir perfekt för just dig?