Arlberg Stuben - det lilla fina hotellet
S

Levande hållbarhet med ett holistiskt tillvägagångssätt
Olika retreat-erbjudanden
Skidbacke precis utanför dörren
Till erbjudandena

Hållbarhet och hälsa mitt i bergen

Arlberg Stuben – där utmärkt kulinarik möter alpin elegans, en oöverträffad njutningsupplevelse mitt i Arlbergs majestätiska bergsvärld. Helande fasta, yoga- och ayurvedaretreats bjuder in till att koppla av och hitta tillbaka till sig själv.

Populära attribut

Gratis WiFi
Lugnt område
Bergsområde
Perfekt för ensamresande
Fokus på hållbarhet
Ekologisk mat
Wellness-område
Mitt i naturen
Nyhet i programmet

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Arlberg Återhämtning

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 1 104 kr

Juicefasta enligt Buchinger

7 nätter, Dubbelrum, Special måltider
från 14 716 kr

Arlberg Stuben - det lilla fina hotellet i detalj

Ditt hotell

Välkommen till Arlberg Stuben – den lilla pärlan vid foten av det majestätiska Arlbergmassivet! Fördjupa dig i en värld av österrikisk njutning och upplev oförglömliga stunder på det lilla, fina hotellet. Denna charmiga oas av elegans förtrollar dig med en harmonisk blandning av traditionell alpin charm och modern komfort. Arlberg Stuben välkomnar dig med en varm atmosfär där mysighet firas på högsta nivå. Varje detalj har noggrant valts ut för att erbjuda dig en oöverträffad vistelse.

Läge & Omgivning

Hotellet ligger i den prestigefyllda regionen Arlberg, ett eldorado för vinteridrottsälskare. På vintern förvandlas omgivningen till ett snötäckt paradis med förstklassiga skidbackar och längdskidspår. Arlberg Stuben erbjuder en idealisk utgångspunkt för skidåkare och snowboardåkare att utforska de legendariska nedfarterna i Arlberg. Omgivningen är också perfekt för vintervandringar och snöskoturer.

Under de varmare månaderna visar regionen en annan sida. De omgivande bergen bjuder in till vandringar och bergsturer där du kan njuta av orörd natur och frisk bergsluft. De idylliska alpängarna är under sommaren täckta med färgglada blommor och erbjuder den perfekta miljön för avkopplande promenader eller picknick i det fria.

Ät & Njut

I det utsökta restaurangen kommer din smak att förföras med kulinariska delikatesser gjorda på regionala ingredienser. Det talangfulla köksteamet skapar en symfoni av smaker som kommer att imponera även på den mest kräsna finsmakaren. Frukost och halvpension med à la carte-menyn. Boka tillägget Frukost Plus (en extra kostnad på 15 € på priset för nätter och frukost) och få dessutom en mellanmål och en måltid till lunch eller middag på det egna à la carte-restaurangen Arlberg Stuben till ett värde av 20 €. Låt dig förföras av en omfattande vinlista och upplev sann njutning i en stilfull miljö. Under fasta programmen anpassas menyn efter det specifika retreat-erbjudandet (juicefasta enligt Dr. Buchinger, alkalisk fasta med läkarutbildad fasta ledare, TCM-retreats etc. - erbjudanden på förfrågan).

Spa

Wellnessområdet på Arlberg Stuben är en inbjudande plats för avkoppling och återhämtning. Efter en händelserik dag på pisterna eller vandringslederna, unna dig en stunds avkoppling i spa-området med bastu, ångbad, Bemer Evo Premium Set, skönhetsretreats och avslappnande behandlingar. Den uppmärksamma personalen finns alltid till hands för att se till att du inte saknar något.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Rummen och sviterna (ca. 23-50 kvm) på Arlberg Stuben återspeglar den unika skönheten i det omgivande bergslandskapet. Ljusa färger, ädla tyger och högkvalitativa material skapar en mysig miljö där du omedelbart kommer att känna dig som hemma. Från din privata balkong kan du njuta av hisnande utsikter över Arlbergs imponerande toppar, medan du kryper ner i lyxiga sängar. Dubbelrum även för enskilt bruk.

 • Bild kommer inom kort

  Enkelrum M

   ca. 34 qm
  +5 vidare
  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Dubbelrum M

   ca. 34 qm
  +5 vidare
  mer information

Plats

Arlberg Stuben - det lilla fina hotellet
Österrike, Vorarlberg, Stuben am Arlberg
Innsbruck Airport (INN)
ca 107 km / 74 min

Liknande hotell

Hotell i närheten