Post Seefeld Hotel & Spa

Österrike · Tyrolen · Seefeld
Unikt läge
För naturälskare och de som söker lugn
2 500 kvm stort spa över 4 våningar
Till erbjudandena

Skäm bort dig i Alperna: Post Seefeld Hotel

I det moderna 4* Post Seefeld – Hotel & Spa uppnår kropp och själ harmoni. Med en fantastisk utsikt över sjölandskapet, kulinarik av högsta klass, unik arkitektur, en värld av bastur med privat spa, är detta wellnesshotell den perfekta platsen för en personlig avkopplande paus.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Bergsområde
Familjevänlig
wellness-område
Nyhet i programmet
Bastu
Gym
Husdjur tillåtna

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ren välbefinnande

2 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 2 893 kr

Post Seefeld Hotel & Spa i detalj

Ditt hotell

Det 4* Post Seefeld – Hotel & Spa ligger på 1 200 meters höjd och är allmänt känt som ett unikt tillflyktsort för lugn och avkoppling. En perfekt fristad för kropp, själ och ande och en personlig kraftplats för att känna sig vital och balanserad. Perfekt för en avkopplande och oförglömlig upplevelse.

Läge & Omgivning

Det traditionella alpbyn Seefeld är inbäddad i en hisnande bergslandskap, i hjärtat av vilken Post Seefeld – Hotel & Spa ligger. Tack vare sitt lugna men ändå centrala läge i naturen, finns det inga hinder för fritidsaktiviteter. Aktiviteter som vandring, längdskidåkning, skid- och slädfärder, isstocksskytte eller utflykter till Innsbruck eller Mittenwald är möjliga.

Ät & Njut

I hotellets restaurang bjuds gästerna på kulinariska delikatesser från traditionellt, lokalt och medelhavskök.

"Förskämning med helpension" inkluderar frukostbuffé, 5-rätters middag på kvällen (1 gång i veckan exklusiv 6-rätters middag), dagliga sötsaker på eftermiddagen samt hälsosamma snacks, källvatten, juicer och te i Spa-loungen. Café & Bistro PLATZHIRSCH erbjuder mat och dryck À la carte. Vegetariska, laktos- och glutenfria rätter samt specialdieter är möjliga på begäran. Vinkällare.

Spa

På ca 2.500 kvm fördelat över 4 våningar, högt över taken i Seefeld, sträcker sig det moderna wellnessområdet. Tillträde till wellnessområdet är möjligt för vuxna från 16 år.

En fridfull oas för att samla kraft och återhämta sig med panoramainomhuspool (öppen 07:30-20:00, ca 31° C), glasad upplevelsepool (ca 36° C), 2 viloområden med liggstolar och säckstolar, saunavärld (öppen 11:00-20:00): finsk sauna, biosauna, ångbad, infraröd kabin, viloområde med vattensängar och privat spa. Gymnastik- och fitnesscenter (öppet 07:30-20:00) med den senaste Technogym® serien och wellnessinstruktör. Massage- och skönhetscenter (mot avgift) med 6 behandlingsrum för massage t.ex. aromoljemassage, lymfdränage, ansiktsbehandlingar, mäns skönhet, parbehandlingar, manikyr och pedikyr.

Fritid

Aktivitets- och fitnessprogram med Aqua Fit, gymnastikkurser, guidade vandringar, cykling, slädfärder och mycket mer.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

De 70 bekväma rummen och sviterna är stilfullt inredda med naturliga material från regionen. Alla rum med bad/dusch/WC, hårtork, badrock och tofflor, A/C, kabel-TV, minibar, kassaskåp, telefon och delvis med balkong. Dubbelrum standard deluxe (ca. 24 kvm) delvis balkong, dubbelrum sonnjoch (ca. 30 kvm) med balkong/terrass, dubbelrum rosshütte (ca. 29 kvm) med balkong/terrass, juniorsvit (ca. 41 kvm). Enkelrum är dubbelrum standard deluxe för enskilt bruk.

 • Enkelrum Standard Deluxe

   ca. 24 qm
  mer information
 • Dubbelrum Standard Deluxe

   ca. 24 qm
  mer information
 • Dubbelrum Sonnjoch

   ca. 30 qm
  mer information
 • Dubbelrum Rosshütte

   ca. 29 qm
  mer information
 • Enkelrum Sonnjoch

   ca. 30 qm
  mer information
 • Enkelrum Rosshütte

   ca. 29 qm
  mer information
 • Juniorsvit

   ca. 41 qm
  mer information

Plats

Post Seefeld Hotel & Spa
Österrike, Tyrolen, Seefeld
Innsbruck Airport (INN)
ca 17 km / 18 min
Bhf. Seefeld-Hechendorf
ca 128 km / 105 min
Bhf. Seefeld(Mark)
ca 760 km / 477 min

Hotell i närheten