- 10%

Soul Wellness och Ayurveda Resort

Autentisk Ayurveda i den lyxiga atmosfären på ett boutiquehotell vid stranden

Soul handlar om utrymme, natur och lugn. Soul handlar om att ta sig tid att andas, umgås, vitalisera kropp och själ, njuta av den goda smaken av riktigt färska rätter och uppleva den föryngrande kraften i äkta ayurveda. Mitt i den orörda naturen, på en avskild strand och med en verkligt bekväm och mysig atmosfär erbjuder boutiquehotellet den perfekta tillflyktsorten.

Mest populära

 • Luftkonditionering
 • Pool
 • Lugnt område
 • Vid havet
 • Adults Only
 • Mitt i naturen
 • Ayurvedaläkare
 • Nyhet i programmet
 • Ayurv. mat enligt doshatyp

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurveda-behandling

från 7 nätter, Dubbelrum, Fullpension

18 628 kr

16 765 kr

Ayurveda på Soul Wellness and Ayurveda Resort är ett system för välbefinnande, läkning och kurering med historiska rötter som går tillbaka till antiken. Oavsett om du bara känner dig trött eller stressad, om du har smärta eller problem, eller om du bara vill känna dig vitaliserad, ren och vacker - den sakkunniga ayurvediska läkaren skräddarsyr inriktningen på din kur efter dina individuella behov.

 • Ayurvediskt behandlingspaket från 7 nätter
 • Ayurvedisk helpension enligt ayurvedaläkarens rekommendationer
 • Inledande konsultation före ankomst, konsultation efter ankomst med Ayurveda-läkaren med fastställande av dosha, utarbetande av individuell kost- och behandlingsplan, uppföljande konsultationer och avslutande konsultation
 • Dagliga ayurvediska behandlingar (3 timmar)
 • Ayurvedisk örtmedicin som en del av kuren
 • Yoga och meditation (3 gånger i veckan)
 • Diskussionsrunda varje vecka om ämnet hälsosam livsstil
 • 1x aktiviteter varje vecka, t.ex. marknadsbesök, hantverks- och konstverkstad, by- och tempelbesök, matlagningsdemonstration, traditionell musik/dans
 • Användning av pool och WLAN
 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Telefon bokningskod: 7C2P1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Din Ayurveda-anläggning

☀ En resa till Soul Wellness and Ayurveda Resort innebär utrymme, natur och lugn. Det 4-stjärniga boutiquehotellet ligger i nästan orörd natur i Dickwella, direkt vid en avskild sandstrand. Eleganta möbler, personlig service och en stor trädgård väntar på dig. Alkohol och tobak är förbjudet på hela anläggningen för att garantera en avkopplande upplevelse.

Läge & Omgivning

Soul Wellness and Ayurveda Resort sträcker sig till en av de mest avskilda naturstränderna, och området runt resorten är populärt för val- och delfinskådning, snorkling och dykning. Anläggningen ligger i Dikwella South, bara 50 km från Galle, 45 km från Unawatuna och 17 km från Tangalle.

Så här bor du

14 bekväma, elegant inredda rum eller sviter med balkong/terrass och fridfull trädgård eller imponerande havsutsikt. Du kan välja mellan lodger eller rum och sviter med jacuzzi och lounge.

Dubbelrum Monarch Lodge

Monarch Lodge (22 kvm) med uteplats eller balkong och utsikt över trädgården, badrum/toalett, sittgrupp, satellit-TV, te- och kaffefaciliteter, minikylskåp, hårtork, värdeskåp, strandskor.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 7C2D1

Enkelrum Monarch Lodge

Monarch Lodge för enskilt bruk (22 m²) med uteplats eller balkong och utsikt över trädgården, badkar/toalett, sittgrupp, satellit-TV, te- och kaffefaciliteter, litet kylskåp, hårtork, värdeskåp, strandskor.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 7C2E1

Royal Suite

Bekväma, elegant inredda sviter (102 m²) med privat balkong och havsutsikt. Badrum/toalett med havsutsikt, king size-säng och 2 enkelsängar, separat omklädningsrum och vardagsrum, privat jacuzzi, satellit-TV, DVD-spelare, te- och kaffefaciliteter, minikyl, hårtork, värdeskåp, strandskor.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 7C2S1

Dubbelrum Regent Rum

Rum Regent (55 m²) med balkong och havsutsikt, badrum med utomhusdusch/toalett, sittgrupp, satellit-TV, te- och kaffefaciliteter, minikylskåp, hårtork, värdeskåp, strandskor. Två rum med rullstolsanpassning finns tillgängliga.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 7C2D2

Enkelrum Regent Room

Enkelrum Regent (55 m²) med balkong och havsutsikt, badrum med utomhusdusch/toalett, sittgrupp, satellit-TV, te- och kaffefaciliteter, minikylskåp, hårtork, värdeskåp, strandskor. Två rum med rullstolsanpassning finns tillgängliga.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 7C2E2

Ät & Njut

I à la carte-restaurangen serveras ayurvediska rätter i samråd med Ayurveda-läkaren. Kockarna lägger stor vikt vid färskhet, kvalitet och regionalitet, så en del av de produkter som används kommer från hotellets egen grönsaks- och örtträdgård.

Ayurveda center

Ayurvedacentret är utformat i stil med ett traditionellt byhus, med 10 behandlingsrum och utomhusområden, och omges av frodig och livfull vegetation. Behandlingarna ackompanjeras av det rytmiska ljudet från havet och fågellivet. Detta ger en känsla av lugn och avkoppling och bidrar till föryngring och rehabilitering av kropp, sinne och själ. Ett team av ayurvediska läkare och flera terapeuter (engelsktalande) tar hand om individuell bedömning och personlig behandling. Det holistiska synsättet på hälsa genom en rad olika massage och behandlingar, näring, vila, motion och yoga hjälper dig att återfå din balans och vitalisera samtidigt som specifika sjukdomar i kroppen behandlas.

Fritid

Den stora upplysta utomhuspoolen med solstolar och inbäddade retreater i trädgården inbjuder dig att dröja dig kvar och koppla av. En kvällspromenad längs stranden avrundar dagen. Flera tempel och sevärdheter ligger i närheten, t.ex. Goduada-templet med Buddha-teckningar och statyer eller det historiska portugisiska fortet. Upplev naturen på nära håll i nationalparkerna Yala och Bundala.

Ankomst

Transfer flygplatsen Colombo (CMB) € 261/bil (tur & retur, 1-3 pers.)


FLYGPLATS i närheten
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB) : (ca. 194 km / 162 minuter)

Hotellöversikt

 • Mitt i naturen
 • Luftkonditionering
 • Direkt vid stranden

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra