- 10%

Soul Wellness och Ayurveda Resort

Sri Lanka · Sydkusten Sri Lanka · Matara-Dickwella
beläget mitt i frodig vegetation vid stranden
autentisk srilankansk Ayurveda
tempel och sevärdheter i närheten
Till erbjudandena

Autentisk Ayurveda i lyxig miljö på ett boutiquehotell vid stranden

På Soul handlar det om utrymme, natur och lugn. Soul innebär att ta en paus för att andas, koppla samman, revitalisera kropp och själ, njuta av den fantastiska smaken av verkligen färsk mat och uppleva den föryngrande kraften av autentisk ayurveda. Mitt i orörd natur, vid en avskild strand och med en verkligen bekväm och mysig atmosfär, erbjuder boutiquehotellet den perfekta tillflyktsorten.

Populära attribut

Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Vid havet
Adults Only
Mitt i naturen
Ayurvedaläkare
Nyhet i programmet
Ayurv. mat enligt doshatyp

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 16 934 krfrån 15 241 kr

Soul Wellness och Ayurveda Resort i detalj

Ditt Ayurveda Resort

En resa till Soul Wellness och Ayurveda Resort innebär utrymme, natur och lugn. Det 4-stjärniga boutiquehotellet ligger i nästan orörd natur i Dickwella, direkt vid den avskilda sandstranden. En stilfull inredning, en mycket personlig service och en vidsträckt trädgård väntar på dig. För ett avkopplande resultat avstår hela resorten från alkohol och tobak.

Läge & Omgivning

Soul Wellness and Ayurveda Resort sträcker sig till en av de mest avlägsna naturstränderna, området runt resorten är populärt för val- och delfinskådning, snorkling och dykning. Du bor i Dikwella South, endast 50 km från Galle, 45 km till Unawatuna och 17 km till Tangalle.

Ät & Njut

I à la carte-restaurangen serveras ayurvediska rätter anpassade efter dosha, i samråd med ayurvedaläkaren. Köksteamet värderar högt färskhet, kvalitet och lokal produktion, och använder därför vissa produkter från den egna grönsaks- och örtträdgården.

Ayurvedacenter

Utformad som ett traditionellt byhus, med 10 behandlingsrum och utomhusområden, ligger Ayurvedacentret omgivet av frodig och livlig vegetation. Behandlingarna ackompanjeras av havets rytmiska ljud och fågellivet, vilket erbjuder en enastående känsla av fred och avslappning och främjar förnyelse och rehabilitering av kropp, sinne och själ. Ett team bestående av en Ayurvedaläkare och flera terapeuter tar hand om individuell bedömning och personlig behandling. Den holistiska hälsotillvägagångssättet genom en rad massage och behandlingar, kost, vila, motion och yoga hjälper dig att återfinna din balans och revitalisera dig, samtidigt som specifika kroppsliga åkommor behandlas.

Fritid

Den stora upplysta utomhuspoolen med solstolar och förtrollade tillbakadragande platser i trädgården inbjuder till avkoppling och avslappning. En kvällspromenad längs stranden avslutar dagen perfekt. Flera tempel och sevärdheter finns i närheten, till exempel Goduada-templet med Buddha-teckningar och statyer eller det historiska portugisiska fortet. Upplev naturen på nära håll i Yala och Bundala nationalparker.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

14 bekväma, elegant inredda rum eller sviter med balkong/terrass och en lugn trädgårdsutsikt eller imponerande havsutsikt. Välj mellan lodger eller rum och sviter med jacuzzi och lounge.

 • Enkelrum Monarch Lodge

   ca. 22 qm
  mer information
 • Royal Suite

   ca. 102 qm
  mer information
 • Dubbelrum Monarch Lodge

   ca. 22 qm
  mer information
 • Dubbelrum Regent

   ca. 55 qm
  mer information
 • Enkelrum Regent

   ca. 55 qm
  mer information

Plats

Soul Wellness och Ayurveda Resort
Sri Lanka, Sydkusten Sri Lanka, Matara-Dickwella
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 194 km / 162 min

Liknande hotell

Hotell i närheten