Isolabella Ayurveda Resort
COMFORT

En fristad direkt vid havet
Autentisk Ayurveda och yoga
Ledning som talar engelska och italienska
Till erbjudandena

Autentiskt Ayurvedaresort med familjär atmosfär direkt vid havet

Känn den lätta brisen från Indiska oceanen och ge dig ut på en resa till inre frid och lugn. Den "vackra ön" ger dig utrymme att fokusera på din fysiska och mentala hälsa med dagliga Ayurvedabehandlingar och yogapass. En sann tillflyktsort bland tropiska växter, fin sandstrand, utsökt färgstark mat och varm gästfrihet.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Vid havet
Perfekt för ensamresande
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Ayurveda-Tri-Dosha mat
24/7 Ayurveda-läkare
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 11 267 kr

Isolabella Ayurveda Resort i detalj

Ditt Ayurvedaresort

Direkt vid den fantastiska Blue Beach, omgiven av tropiska naturljud och djupblått vatten, ligger Isolabella Ayurveda Resort – italienska för "den vackra ön", tack vare den italienska ägaren. Promenera längs stranden över en sandbro till den lilla ön mittemot och njut av den underbara utsikten över exotiska växter och naturligt formade klippformationer. Den familjära och fridfulla atmosfären på resortet, som exklusivt välkomnar Ayurvedagäster, bjuder in till autentiska, individuellt anpassade Ayurvedakurer, för avkoppling och återhämtning.

Läge & Omgivning

På Sri Lankas sydspets, direkt vid Indiska oceanen, mellan Matara och Tangalle ligger den lilla fiskebyn Nilwella nära Dickwella. Med den sällsynta landformationen av ön Nilwella, som är förbunden med fastlandet genom en smal landremsa och ofta kallas för "bunden ö", är detta en idealisk plats för upptäckare som söker en sann tillflyktsort.

Ät & Njut

I inomhus- eller utomhusmiljö med havsutsikt erbjuds dagligen tre Tridosha måltider à la carte eller färsk fisk, som kärleksfullt tillagas av Ayurvedakockarna. På morgonen finns en fruktplatta och havregrynsgröt, till lunch huvudrätt och dessert och på kvällen ett urval av soppa, huvudrätt och dessert. Mellan måltiderna kan du njuta av en färsk fruktjuice eller en King Coconut i en hängmatta. Ayurvediska örtteer och (varmt) vatten är tillgängliga hela dagen. Vegan eller glutenfritt på begäran.

Ayurvedacenter

På vårt Ayurvedacenter med eget apotek, 3 Ayurvedaläkare (24/7) och flera terapeuter, erbjuds klassiska Ayurvedakurer med fokus på Panchakarma, föryngring, detox, metabolism, viktminskning, stressreduktion, regenerering och kvinnospecifika problem (t.ex. menstruationsstörningar, barnlängtan). Behandlingarna utförs i mysiga cabanas och fastställs av en Ayurvedaläkare efter ankomst och vid uppföljningsundersökningar. Kommunikationen kan ske på engelska eller italienska. I Yoga Shala med havsutsikt hålls dagliga yogaklasser (även för nybörjare), veckovis Kundaliniyoga, meditationer samt ceremonier och ljudresor med en buddhistisk munk.

Bella Familia

"Vi är alla en familj" – det är mottot för "den vackra ön". Alla tar hand om varandra och varje person accepteras för den de är. Den varma och avslappnade gästfriheten ger utrymme för egentid. Vill du äta dina måltider ensam? Vill du ansluta dig till andra gäster i en grupp? Vill du spendera hela dagen på anläggningen och bara koppla av? Eller är du intresserad av en utflykt till Sri Lankas sevärdheter? Här är allt möjligt! Ägaren, som har bott i Sri Lanka i ungefär 20 år, tar hand om sina gäster med italiensk charm – helt i enlighet med livsstilen "la dolce vita".

Fritid

Ladda energi vid saltvattenpoolen (ca. 8 x 15 m), i hängmattor eller promenera på Blue Beach Island. Matlagningskurser och ayurvediska föreläsningar erbjuds efter tillgång. Utflykter till Dickwella (ca. 5 km), till templet med Sri Lankas största sittande Buddha-statyn, för att simma, snorkla eller surfa vid Hiriketiya strand (ca. 2 km) eller till Yala Nationalpark (ca. 108 km) med val- och havssköldpaddsobservationer kan bokas på plats på begäran.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

18 ljusa rum fördelade på 3 byggnader, alla utrustade med dusch/toalett, balkong/terrass, kassaskåp, Wi-Fi, fläkt, satellit-TV och hårtork. Sea View Rooms (ca. 40 kvm) med havsutsikt och A/C, varav två på första våningen i huvudbyggnaden och fyra i Sea View House, Garden View Rooms (ca. 40 kvm) med trädgårdsutsikt i Garden House, Pool Rooms (ca. 50 kvm) i huvudbyggnaden vid poolen och med A/C, Sea Front Rooms (ca. 70 kvm) med direkt havsutsikt precis under Yoga Shala. Enkelrum=dubbelrum för enskilt bruk.

 • Enkelrum=dubbelrum havsutsikt

   ca. 40 qm
  mer information
 • Dubbelrum med havsutsikt

   ca. 40 qm
  mer information
 • Dubbelrum med trädgårdsutsikt

   ca. 40 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum trädgårdsutsikt

   ca. 40 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Poolrum

   ca. 50 qm
  mer information
 • Dubbelrum havsfront

   ca. 70 qm
  mer information
 • Dubbelrum vid poolen

   ca. 50 qm
  mer information

Plats

Isolabella Ayurveda Resort
Sri Lanka, Sydkusten Sri Lanka, Nilwella
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 206 km / 185 min

Liknande hotell

Hotell i närheten