Suvarivi Ayurveda Boutique Resort
FIRST CLASS

Sri Lanka · Sydkusten Sri Lanka · Weligama
nyöppnad i 2022
idylliskt belägen i djungeln
ca. 10 000 kvm stor paradisisk trädgård
Till erbjudandena

Resortet öppnade 2022, mitt i naturen

Idylliskt beläget i djungeln, här kan du i en avkopplande atmosfär slappna av i kropp och själ och helt fokusera på din autentiska ayurvedakur.

Populära attribut

WiFi på hotellet
Pool
Lugnt område
Mitt i naturen
Nyhet i programmet
Ayurv. mat enligt doshatyp
24/7 Ayurveda-läkare
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

1 natt, Dubbelrum, Helpension
från 2 221 kr

Suvarivi Ayurveda Boutique Resort i detalj

Ditt Ayurveda-resort

På Sri Lankas sydkust, vid utkanten av Weligama, ligger det 2022 färdigställda Suvarivi Ayurveda Boutique Resort, omgivet av en cirka 10 000 kvm stor paradisträdgård. Hotellet är idylliskt beläget på Weligamas högsta punkt, inbäddat i djungeln, och erbjuder därför en pittoresk utsikt över den orörda omgivningen med subtropisk vegetation. Antalet rum har medvetet hållits lågt för att möjliggöra individuell och personlig service för alla gäster. Wi-Fi finns tillgängligt i restaurangområdet.

Läge & Omgivning

I den lilla staden Weligama, belägen i södra Sri Lanka, är namnet talande, eftersom Weligama översatt betyder "sandig by". Den över 3 km långa bukten med vit sandstrand inbjuder till mysiga promenader och är känd som ett sant surfparadis i Sri Lanka. Längs kusten finns de för regionen typiska plattformarna för styltfiskare och ibland kan man till och med se dem arbeta.

Ät & Njut

Hotellets egen restaurang har ett rymligt matområde. Där njuter du av traditionell sri-lankisk, ayurvedisk mat i en lugn atmosfär. Menyn förbereds och serveras i samråd med ayurvedaläkaren. Kryddor, frukt och grönsaker för de balanserade måltiderna odlas till stor del i den egna trädgården. Intoleranser kan beaktas efter förhandsanmälan. I den veckovisa ayurvedamatlagningskursen fördjupar du dina kunskaper om ayurvedisk kost och kanske kan du till och med skämma bort dina nära och kära med kulinariska läckerheter hemma i framtiden.

Ayurvedacenter

Efter en inledande konsultation med Ayurvedaläkaren anpassas din personliga behandlingsplan baserat på ditt välbefinnande och din konstitution. Varje gäst får, beroende på hälsotillstånd, minst fem Ayurvedabehandlingar per dag. Det finns 7 behandlingsrum tillgängliga. Mellan träd, palmer och blommor hittar du lugn, skugga och utrymme för dig själv mellan dina behandlingar. En Ayurvedaläkare finns tillgänglig dygnet runt. Yoga och meditation är viktiga delar av den ayurvediska livsstilen och främjar fred för sinne, kropp och själ. Yogapass leds av professionella utövare som välkomnar dig på takterrassen kl 06:30 på morgonen. Genom de holistiska behandlingarna kombinerat med ayurvedisk kost, yoga och meditation blir din vistelse en sann paus från vardagen och du återvänder utvilad.

Fritid

Slappna av vid hotellets 20 meter långa infinity-pool med fantastisk utsikt över djungeln eller utforska omgivningarna. Stranden i Weligama når du på cirka 7 minuter med tuktuk (mot en avgift). Ett tempel i närheten är också ett utmärkt ställe för meditation.

Ankomst

Extra information

Bra att veta

Hotellrummen i överblick

Suvarivi har totalt 11 kärleksfullt inredda, rymliga Comfort och Superior rum (cirka 45 kvm). Alla rum är utrustade med lokala möbler och antikviteter och har balkong, dusch/WC på marknivå, bekväm sittplats och takfläkt. Superior rummen ligger på första eller andra våningen och erbjuder en vidsträckt utsikt över Indiska oceanen eller det frodiga grönskan i djungeln. Från Comfort rummen på bottenvåningen har du direkt utsikt över djungeln.

 • Enkelrum=dubbelrum Comfort

   ca. 45 qm
  mer information
 • Dubbelrum Comfort

   ca. 45 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Superior

   ca. 45 qm
  mer information
 • Dubbelrum Superior

   ca. 45 qm
  mer information

Plats

Suvarivi Ayurveda Boutique Resort
Sri Lanka, Sydkusten Sri Lanka, Weligama
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 174 km / 149 min

Hotell i närheten