- 20%

Suvarivi Ayurveda Boutique Resort First Class

Resort öppnade 2022 mitt i naturen

Idylliskt inbäddad i djungeln kan du koppla av kropp och själ i en vilsam atmosfär och koncentrera dig helt och hållet på din autentiska Ayurveda-behandling.

Mest populära

 • WiFi på hotellet
 • Pool
 • Lugnt område
 • Mitt i naturen
 • Nyhet i programmet
 • Ayurv. mat enligt doshatyp
 • 24/7 Ayurveda-läkare
 • Yoga

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurveda-kur

från 7 nätter, Dubbelrum, Fullpension

11 919 kr

9 535 kr

Fokus:

 • Regeneration från 7 nätter
 • Panchakarma från 14 nätter
 • Ayurvedisk helpension inkl. ayurvediska drycker och fruktjuicer
 • Initial konsultation och daglig uppföljande konsultation med ayurvedisk läkare
 • Dagligen ca 5 ayurvediska behandlingar enligt recept t.ex. Abhyanga helkroppsmassage, Svedana örtångbad, Shirodhara olja panngips
 • kurativ örtmedicin enligt ordination
 • daglig yoga (60')
 • 1x i veckan matlagningskurs för ayurvediska rätter
 • 1x i veckan föreläsning om att förstå ayurveda
 • 1x i veckan halvdagsutflykt t.ex. till Galle
 • Användning av WLAN i restaurangområdet
 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

 • 25% superrabatt
 • 20% superrabatt

Alla tillgängliga rabatter

Telefon bokningskod: 7BSP1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Ditt Ayurveda Resort

☀ På Sri Lankas sydkust, i utkanten av Weligama, ligger Suvarivi Ayurveda Boutique Resort, som kommer att stå klart 2022 och som omges av en paradisträdgård på cirka 10 000 kvadratmeter. Hotellet byggdes på den högsta höjden i Weligama, idylliskt inbäddat i djungeln, och erbjuder därför en pittoresk utsikt över den naturliga omgivningen med subtropisk vegetation. Antalet rum har medvetet hållits lågt för att möjliggöra individuell och personlig uppmärksamhet till alla gäster. Wi-Fi finns tillgängligt i restaurangområdet.

Läge & Omgivning

Weligama är en liten stad i södra Sri Lanka och namnet säger allt eftersom Weligama kan översättas till "sandby". Den mer än 3 km långa bukten med en vit sandstrand bjuder in till promenader och är känd som ett riktigt surfarparadis i Sri Lanka. Längs kusten finns de typiska piedestalerna för styltfiskare och ibland kan du till och med se dem arbeta.

Så här bor du

Suvarivi har totalt 11 kärleksfullt utformade, rymliga Comfort- och Superior-rum (ca 45 kvm). Alla rum är inredda med typiska lokala möbler och antikviteter och har balkong, dusch/WC, bekväma sittplatser och takfläkt. Superior-rummen ligger på första eller andra våningen och erbjuder en fantastisk utsikt över Indiska oceanen eller djungelns frodiga grönska. Från Comfort-rummen på bottenvåningen ser du direkt ut i djungeln.

D/ Comfort

Dubbelrum Comfort (ca 45 kvm) ligger på bottenvåningen och har direkt utsikt över djungeln. Rummet är inrett med typiska lokala möbler och antikviteter och har en balkong, dusch/WC, bekväma sittplatser och takfläkt.

Rumskod för telefonbokningar: 7BSD1

Enkelrum=/D Comfort

Dubbelrum Comfort för enkelrum (ca 45 kvm) ligger på bottenvåningen och har direkt utsikt över djungeln. Rummen är inredda med typiska lokala möbler och antikviteter och har balkong, dusch/WC i markplan, bekväma sittplatser och takfläkt.

Rumskod för telefonbokningar: 7BSE1

D/ Superior

Double Superior-rummen (ca 45 kvm) ligger på första eller andra våningen och har utsikt över djungeln eller i vissa fall till och med över Indiska oceanen. Rummen är inredda med typiska lokala möbler och antikviteter och har balkong, dusch/WC, bekväma sittplatser och takfläkt.

Rumskod för telefonbokningar: 7BSD2

Enkelrum=/D Superior

Superior dubbelrum för enkelrum (ca 45 kvm) ligger på första eller andra våningen och har utsikt över djungeln eller delvis till och med över Indiska oceanen. Rummen är inredda med typiska lokala möbler och antikviteter och har balkong, dusch/WC, bekväma sittplatser och takfläkt.

Rumskod för telefonbokningar: 7BSE2

Ät & Njut

Hotellets egen restaurang har en rymlig matplats och ett öppet kök. Där kan du njuta av traditionella ayurvediska rätter från Sri Lanka i en fridfull miljö. Menyn förbereds i samråd med den ayurvediska läkaren och skräddarsys för varje gäst. Kryddor, frukt och grönsaker för de välbalanserade måltiderna odlas i stor utsträckning i den egna trädgården. Intoleranser kan tillgodoses med förvarning. På veckokursen i ayurvedisk matlagning kan du fördjupa dina kunskaper om ayurvedisk näringslära och kanske till och med skämma bort dina nära och kära med kulinariska läckerheter hemma i framtiden.

Ayurveda-center

Efter ett inledande samtal med den ayurvediska läkaren samordnas din personliga behandlingsplan utifrån ditt tillstånd och din konstitution. I princip får varje gäst minst fem ayurvediska behandlingar per dag, beroende på hälsotillstånd. Det finns 7 behandlingsrum tillgängliga för detta ändamål. Mellan träd, palmer och blommor hittar du lugn, skugga och utrymme för dig själv. En ayurvedisk läkare finns på plats dygnet runt. Yoga och meditation är viktiga delar av den ayurvediska livsstilen och främjar sinnets, kroppens och andens frid. Yogapassen leds av professionella utövare som välkomnar dig till takterrassen klockan 6.30 på morgonen. Genom holistiska behandlingar i kombination med ayurvedisk kost, yoga och meditation blir din kur en riktig time-out och du återvänder till din vardag fräschare.

Fritid

Den egna 20 meter långa infinitypoolen med en fantastisk panoramautsikt över djungeln är ett utmärkt tillfälle att koppla av. Du kan också göra utflykter i det omgivande området. Till Weligamas strand tar det cirka 7 minuter med tuktuk (mot en avgift). Ett tempelkomplex inte långt därifrån är också perfekt för meditation.

Ankomst

Transfer till flygplatsen CMB € 246/bil (1-3 pers., tur & retur), bokning på SpaDreams.


FLYGPLATS i närheten
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB) : (ca. 174 km / 149 minuter)

Extra information

medföljande person kan bokas på begäran.

Bra att veta

Inte långt från Weligama Beach ligger Kushtarajagala-statyn, även känd som "den spetälske kungens klippa". Det finns olika teorier om ursprunget och innebörden av den ca 3 meter höga reliefen som är huggen i stenen. Enligt en legend är statyn av en spetälsk kung som gömde sig i Weligama Bay och blev botad av en lokal läkare. Arkeologer och historiker tror däremot att det är en Bodhisattva-figur, en person som är ämnad att bli en Buddha i ett framtida liv. Kushtarajagala-statyn är den enda bevarade statyn i området och är än idag en samlingspunkt för lokalbefolkningen som dyrkar den och ber om lindring av sjukdomar.

Hotellöversikt

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra