- 30%

Villa Canggu by Plataran

Indonesien · Bali · Canggu
Autentiskt balinesiskt byliv
4 km från stranden
Tillflyktsort - ojämförlig stillhet
Till erbjudandena

En fridfull oas i en tropisk trädgård

Ett förtjusande stycke av det glömda Bali och det autentiska livet i en balinesisk by. Belägen i frodiga tropiska trädgårdar, intill en lugn flod och omgiven av gröna risfält, är Villa Canggu by Plataran en fristad av oöverträffad frid - en dold pärla, störd av inget annat än fåglarnas mjuka sång och det lugnande surrandet av syrsor. Det erbjuder en charmig inblick i Balis glömda förflutna och det autentiska livet i en balinesisk by, bara ett ögonblick från Canggus livliga huvudgata, men ändå världar bort från det hektiska livet.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Yoga
Personlig tränare
Vegetarisk kost

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

En paus på Bali

1 natt, Dubbelrum, Frukost
i stället för 951 krfrån 666 kr

Villa Canggu by Plataran i detalj

Ditt hotell

Den labyrintiska landskapsdesignen av Villa Canggu är ett arv från den sena berömda landskapsarkitekten Made Wijaya. Denna distinkta design låter gästerna gå vilse och upptäcka den ultimata avskildheten och friden i resorten. Från den 250 år gamla Joglo-strukturen vid receptionen till de traditionella Alang-Alang-villorna med sina snidade dörrar, skapar det rika arkitektoniska arvet från Indonesien en exotisk bakgrund för de mest utsökta bekvämligheterna och upplevelserna i livet. Upplev den oförfalskade själen av Bali genom sinnliga spa-ritualer, enastående mat och den livliga mattan av kulturella och andliga traditioner som är invävda i det balinesiska livet. Ge dig in på en verkligt exotisk balinesisk resa i Villa Canggu by Plataran.

Läge & Omgivning

Canggu ligger 15 minuter från en av de vackra stränderna på Balis sydvästkust. Upptäck också Canggus avslappnade cafékultur, Seminyaks exklusiva område med designerbutiker, fina restauranger och trendiga strandklubbar längs Balis berömda sevärdheter.

Ät & Njut

Restaurangen "Plataran at Canggu Restaurant" förtrollar dig med en ny tolkning av det indonesiska köket. Frukost med alternativen amerikansk, kontinental eller indonesisk frukost. Vid halvpension och helpension serveras en 3-rätters meny till lunch och middag.

Spa

Två utomhuspooler omgivna av tropisk trädgård. Padma Spa (Padma betyder "helig lotus" på svenska) lovar elegans, renhet och andlig rikedom som harmoniserar sinnet och själen samt återupplivar den inre glöden. Njut av behandlingar som massage, kroppsinpackningar, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr. Personlig tränare (mot avgift / på begäran) samt Aurora Deck i den tropiska trädgården för yoga och meditation.

Fritid

Balinesisk matlagningskurs, traditionella dansföreställningar och cykling. Shuttleservice (enligt tidtabell) till det omgivande området Seminyak och Canggu (stadskärnan, stranden). Besök havstemplet Pura Tanah Lot, som är byggt på en klippa i havet (ca 12 km). Imponerande är också templet Pura Luhur Uluwatu med balinesisk dans vid solnedgången (ca 31 km).

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

18 villor med bad och dusch/WC, hårtork, badrock och tofflor, A/C, TV, stereoanläggning, minibar, kaffe-/te-set, kassaskåp, terrass och privat trädgård. Trädgårdsvilla (ca. 80 kvm) med utsikt över trädgården. Poolvilla med 1 sovrum (ca. 100 kvm) med privat pool och solstolar. Poolvilla med 2 sovrum (ca. 140 kvm) med större pool. Grand Pool Villa och Duplex Pool Villa på förfrågan. Enkelrum=dubbelrum för enskilt bruk.

 • Trädgårdsvilla

   ca. 80 qm
  mer information
 • Poolvilla med 1 sovrum

   ca. 100 qm
  mer information
 • Family Pool Villa 2 sovrum

   ca. 140 qm
  mer information

Plats

Villa Canggu by Plataran
Indonesien, Bali, Canggu
Ngurah Rai (Bali) International Airport (DPS)
ca 16 km / 38 min

Liknande hotell

 • från 7 nätter
  5 645 kr
  - 15%
  Nikki's Nest
  Nikki's Nest
  COMFORT
  Indien · Sydvästra Indien/Kerala · Trivandrum
  Klassisk Ayurvedakur
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 6 nätter
  9 045 kr
  - 22%
  Heritance Ayurveda Maha Gedara
  Heritance Ayurveda Maha Gedara
  FIRST CLASS
  Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Beruwela
  "Ayubowan" Klassisk Ayurvedakur
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 7 nätter
  5 574 kr
  - 25%
  Ypsylon Resort
  Ypsylon Resort
  COMFORT
  Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Beruwela
  Klassisk Ayurvedakur - Anti-Stress
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 3 nätter
  4 429 kr
  Samahita Retreat
  Samahita Retreat
  COMFORT
  Thailand · Koh Samui · Na-Muang
  Yoga & Fitness
  Enastående
  5
  /5

Hotell i närheten