Italien

Italien

Lev "La Dolce Vita" i Sydeuropas kulturpärla Italien

Populära teman i Italien

Våra bästa hotell i Italien

Hav, sol, strand - perfekt utsikt!

Italien

Italien är en riktig Sverigefavorit - och vi förstår varför! Genom den unika formen av en stövel kan den vackra nationen i Sydeuropa skryta med magnifika kuster och ändlösa sandstränder med en total längd på över 7000 kilometer - du är bara några få klick från att luta dig tillbaka och koppla av i solen med en av våra solresor till Italien med SpaDreams.

I den idylliska inlandet finns många varma källor, de bubbliga baden hyllas för deras värdefulla naturopatiska läkemedel & termalvatten. Perfekt för en klassisk spa-behandling! Dessutom har produkterna en mycket bra effekt vid muskelspänningar och kroniska ledsjukdomar, reumatism och allergier. Det mineraliserade och termiska vattnet kan ha en lugnande effekt och på ett skonsamt sätt stödja kroppen.

Men inte bara berömda för sina spabehadlingar - på grund av de många högkvalitativa varma källorna och den effektivt hälsofrämjande leran - fango.

Förutom mångsidiga spa-erbjudanden, har detta land i Sydeuropa även specialiserat på extra lyxiga ochexklusiva spa-semesterar. Upptäck tillsammans med SpaDreams moderna spahotell där du känner dig djupt avslappnad efter en professionell massage av utbildade terapeuter av högsta klass för att sedan vila upp dig lite extra i fantastiska bastulandskap.

Om du föredrar att vara aktiv så kan du koppla av i den friska luften och komma nära naturen. Upptäck dig själv på äventyr med cykling eller vandring genom de mjukt böljande italienska bergen eller promenader längs de vita sandstränderna i Ischia. Upplev din perfekta semester tillsammans med SpaDreams.

Information om Italien

Språk: Italienska
Tidsskillnad: ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla hotell i Italien

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Italien