Italien

Italien

Lev "La Dolce Vita" i Sydeuropas kulturpärla Italien

Populära teman i Italien

Våra bästa hotell i Italien

Hav, sol, strand - perfekt utsikt!

Italien är en riktig Sverigefavorit - och vi fattar varför! Genom den unika formen av en stövel kan Italien i Sydeuropa skryta med magnifika kuster och ändlösa sandstränder med en total längd på över 7000 kilometer - att luta sig tillbaka och koppla av i solen är oundvikliga på en semester med SpaDreams till Italien.

I den idylliska inlandet finns många varma källor, de bubbliga baden hyllas för deras värdefulla läkemedel- & hälsovatten. Perfekt för en klassisk spa-behandling! Speciellt för muskelspänningar och kroniska ledsjukdomar, reumatism och allergi. Det mineraliserade och termiska vattnet kan ha en lugnande effekt och på ett skonsamt sätt stödja kroppen.

Men inte bara berömda för sina spabehadlingar - på grund av de många högkvalitativa varma källorna och den effektivt helande leran - fango. För de som lider av reumatism, kan leran hjälpa till med rygg- och ledsmärtor och vissa hudsjukdomar näringsrik helande leran agera stödjande för medicinsk behandling.

Förutom mångsidiga spa-erbjudanden, har detta land i Sydeuropa extra tjänster för exklusiva spa-semesterar. Upptäck tillsammans med SpaDreams moderna enskilda spaområden där du kan bli djupt avslappnad efter en professionell massage av utbildade terapeuter av högsta klass för att sedan vila upp dig lite extra i fantastiska bastulandskap.

Om du föredrar att vara aktiv så kan du koppla av i den friska luften och komma nära naturen. Upptäck dig själv på äventyr med cykling eller vandring genom de mjukt böljande italienska bergen eller promenader längs de vita sandstränderna i Ischia. Upplev din perfekta semester tillsammans med SpaDreams.

Information om Italien

Språk: Italienska
Tidsskillnad: ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Italien