- 10%

Utmärkt 4,8/5,0

41 Omdömen från våra kunder

Top 1 hotell i Forio Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för Forio. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Paradiso Terme Resort & Spa ★★★★

Termal- och fangosemester i enastående omgivning.

Pooler med rikligt termalvatten. Wellnessavdelning, skönhetscenter och egen avdelning för termiska bad med klassiska behandlingar som fango, massage, bad etc.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Termaldrömmar

från 3 nätter, Dubbelrum, Frukost

  • Inträde till termiska bassänger, badrock och WiFi
  • Hotellbuss till Citara-stranden, trädgården Poseidon och till centrum i Forio
  • shuttlebus till stranden, parasoll och 1 solstolar (15.6–31.7/1.9–155.9.)

Telefon bokningskod: 480P1

1 833 kr

1 650 kr

I detalj

Din kurort

Ischia, wellnessön med heta, termiska källor och fango (naturlera). Forio, den mest medelhavspräglade orten på ön, ligger på västkusten på berget Epomeo och inbjuder med sina promenadvänliga gator, sina otaliga slingrande gränder mitt bland vinbergen till stillsamt flanerande.

Ditt hotell

Drömläge på Ischias sydvästra sida med sagolik utsikt över pool och restaurang i Forio och havet. Underbar personlig atmosfär på hotellanläggningen som sköts av familjen Romano. De två hotellbyggnaderna Paradiso Terme och Paradiso Garden omges av en medelhavsträdgård.
2 tennisbanor, grus (mot avgift).

Ca 3 km till Forios centrum, ca 2,5 km till Citara-stranden. Buss till termalträdgården Poseidon med de olika termiska bassängerna och vattenfallen i den ljuvliga trädgården. Buss till Citara-stranden. Busshållplats ca 200 m. Man talar tyska.

Exklusivt boende, långt från massturismen, där diskretion och gästfrihet gör din vistelse till en oförglömlig upplevelse. Omtyckt för kortsemestrar, av aktiva seniorer, av gäster som uppskattar det välgörande heta termiska vattnet och Fango, av vandrare, cyklister, spänningssökare, romantiker och smekmånadspar.

Så här bor du

Hotel med luftkonditionering (2 våningar) med 48 dubbelrum, alla med dusch (Comfort med bad eller dusch), wc, en del med terass, luftkonditionering (ca juni-sept.)/uppvärmning, satellit-tv, minibar, säkerhetsbox, badrock mot avgift (5 €), fön, telefon. Dubbelrum Prestige med sitthörna.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat och dryck

Restaurang med hälsosamt medelhavskök – frukostbuffé och middag (från menyn eller som buffé), under sommarmånaderna delvis ute i det fria och med olika teman, som t.ex. barbecuefester eller candle light-dinner. Om man så önskar även hälsosam medelhavsdiet. Vegetarisk och glutenfri kost på begäran. Bar med poolservice och terrass för snacks. Under veckorna pianobar eller folkmusik. Biljard, bordtennis.

Wellness, spa och hälsa

Termisk utomhus- och inomhusbassäng: ren avspänning är det att bada i de egna termiska bassängerna (inom- och utomhus) i det berömda 38-gradiga termiska vattnet. Termal- och wellnessavdelning med skönhetscenter, fittnesshörna i det fria, bastu och termisk inomhusbassäng med undervattensmassage.

Termalkuravdelning (mån—sön.) med klassiska behandlingar under läkarkontroll, som t.ex. fango, massage, termiska bad, inhalationer, aerosol.

Obligatorisk läkarundersökning (ca 30 €) för kurbehandlingar, betalas på hotellet.

PARADISO GARDEN22 smakfulla och rymliga rum i bungalow-stil, en del med stor terrass, på 2:a våningen med balkong. Dusch/wc, fön, satellit-tv, uppvärmning, telefon, säkerhetsbox (mot avgift), minibar. Entré direkt från trädgården. Classic: Terrass, luftkonditionering. Större rum Special med takfläkt och luftkonditionering, utsikt åt sidan över hav eller pool.

Termisk utomhuspool (ca 30 C med munstycken för undervattensmassage) omgiven av en solaltan med solstolar och parasoller.

Frukost och middag och kur- och wellnessavdelning i Paradiso Terme (ca 150 m uppför berget).

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Naples International Airport (NAP) : (ca. 56 km / 131 minuter)

TRANSFER Samlingstransfer och individuell transfer inkl. färja på förfrågan hos SpaDreams.

INFORMATION
Kurortsavgift ca 2 EUR per dag (max 7 övernattningar), betalas på plats.
Parkeringsplats inkluderad. Barnrabatt: 2 vuxna + 1 barn (0–1,9 år) 100 %, (2–11,9 år) 50 %, endast i Dubbelrum Prestige och Special.
Husdjur: ej tillåtna

Bra att veta

Termisk trädgård & termiska källor

Besök de paradisiska termiska trädgårdarna Negombo, Poseidon och Castiglione. Gäster på Paradiso Terme Resort & Spa har rabatt på entreavgiften. I Sorgeto- och Citarabukten inbjuder heta termiska källor till bad hela året.


Aktiviteter och utflykter
Utflykter t.ex. till Neapel, Capri, övandringar. Vandring upp 750 m på det lokala berget med en sagolik utsikt över Neapel, Capri, Sorrento, Vesuvius.

Kundomdömmen

Visa alla omdömen Paradiso Terme Resort & Spa

Karta

Paradiso Terme Resort & Spa
Boka Kontakt Vidarebefodra