Solsemester

Solsemester

Sol, vind och vatten vid havet

Upplev en härlig solsemester i värmen!

Solsemester – Unna dig en extrados vitamin D

Solsemester är något som vi svenskar absolut älskar. Vi lever i nordliga breddgrader som bjuder på vacker natur och grönska – men saknar solgaranti. Därför kan det vara extra skönt att packa resväskan och kliva på nästa flygplan för att åka iväg på en solresa. Det finns så många olika möjligheter hur du kan gestalta din nästa semester och så många olika destinationer – det är du som bestämmer. Soldränkta stränder, goda cocktails i värmen och fina hotell väntar på dig. Läs våra bästa tips för din solsemester.

Solsemester

Gyllene stränder och rosa solnedgångar jorden runt

Beroende på årstiden finns det massor av olika resmål som lämpar sig perfekt för en riktigt härlig och prisvärd solsemester.

Sydeuropa

Från sen vår till tidig höst kan du njuta av ändlösa soltimmar i södra Europa! Vare sig du vill hänga på stranden i Rimini med en solsemester till Italien, njuta av den spanska solen i Marbella eller upptäcka fantastiskt vackra öar som Cypern eller grekiska Kreta – det finns så många fina resmål. Du som vill kombinera din resa med vandring bör absolut ta en titt på fina Madeira, som även kallas för blommornas ö. Och du som vill njuta av lite sydösteuropeisk livsglädje kan boka en solresa till Kroatien, Montenegro eller varför inte vid guldstranden i Bulgarien?

Asien

Stora delar av Asien är varma året runt, men speciellt under vintern kan du njuta av extra många soltimmar utan monsunregn i Indien eller på Sri Lanka, t.ex. in kombination med en ayurvedakur. Här kan du njuta av välgörande behandlingar i ett av de många havsnära hotellen. Och vi glömmer självklart inte bort Sverige-favoriten Thailand med dess ändlösa vita stränder, spännande öar som Koh Samui och livliga städer. Här får du helt klart mest sol för pengarna! Glöm inte bort de lyxiga Maldiverna eller Indonesiens fina ö-landskap med t.ex. Bali, som blandar turkosblått hav med kritvita stränder.

Afrika

Afrika är en otroligt mångsidig kontinent som lämpar sig för solresor året runt. Vem har inte drömt om en solsemester på magiska Mauritius eller att surfa vid Marockos vackra kust? De som älskar kultur kommer att bli hänförda av faraonernas arv och kan varva soltimmar med utflykter till pyramider och Nilen. För vem säger att en solsemester måste betyda att du ligger i solen hela dagen?

Solsemester

Softa i sanden eller träna i värmen – du bestämmer

Det finns så många olika idéer hur du kan gestalta din solresa med oss – känn efter och bestäm dig för en resa som passar just dig.

  • Varför inte boka en av våra sportlovsresor till solen och kombinera avslappning med träning? Sportlovet heter ju inte så för att man bara ska softa i värmen…
  • Du, solnedgången och en yogamatta – det låter härligt, eller hur? Vi erbjuder en hel del fina yogaresor till värmen.
  • Utnyttja semestern och ny energi för att köra en detox och gå ner i vikt med skräddarsydda dietprogram. Det har aldrig varit så lätt att banta som när man ligger på stranden med en god smoothie i den ena och en god bok i den andra handen.
  • Du vill inte röra på dig utan vill slappna av på riktigt? Boka en av våra sparesor, där professionella terapeuter kommer att skämma bort dig med härliga behandlingar. Välj ett hotell i en badort och doppa dig i havet efter härliga massage.

Detta är bara några då idéer – du bestämmer hur och var du vill tillbringa din resa! Det kanske ska vara en solsemester utan barn med en extra dos lugn och ro, en för hela familjen eller golf och solsemester på samma gång. Vi hittar en lösning för allt.

 

 

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Solsemester

Lämna vardagshetsen bakom dig med en solresa