rundresa, resor, spa, wellness, billig

Åk på en rundresa!

Se mer av landet och befolkningen med en rundresa

Se mer av landet, kulturen och befolkningen

När du är iväg på en resa kanske du inte bara vill koppla, utan också lär känna landet och folket? Res till spännande länder som Sri Lanka eller Jordanien med SpaDreams och se mer av landet på en rundresa. Du kan förvänta dig att få uppleva rikt kulturliv, sagolika naturer och ökenlandskap. Samtidigt som du verkligen lär känna ländernas skönhet så får du total avkoppling.

Sri Lanka

sri lanka

Rundresor till Sri-Lanka

På våra rundresor till Sri Lanka får du uppleva kulturen, sagolika stränder och grönskande natur. Res till ön Sri Lanka och se med egna ögon Buddhas tänder i Tandens tempeln i Kandy, mystiska lejonklippan i Sirgirya eller kulturarvet Galle. Möt elefanter i elefanthemmet i Pinnawela.

Hotellet Lotus-Villa –House of Ayurveda erbjuder inte bara rundresor utan här kan du även koppla av med  ayurvedabehandlingar, yoga, meditation och tai chi. Ochför den som vill ha lite mer tempo på resan, kan du åka på äventyr i Yala nationalparken med safarijeep.

Vad du än väljer kan du räkna med inbjudande platser och stränder, god mat och spännande utflykter.

Indien

indien, backwater

Rundresor till Indien

En vistelse i Indien är som att bli kär. Poeten Hermann Hesse beskriver Indien som ”ett längtans land”. Indien är det perfekta resemålet för alla som vill främja hälsan och sträva efter ro och inre harmoni. SpaDreams erbjuder många olika typer av rundresor i indien beroende på vad du vill se och uppleva.

Detta land gör det enkelt att lämna vardagen bakom sig: Hisnande vattenfall, kilometerlånga vita sandstränder, avlägsna vikar, Backwaters och orörda naturskyddsområden med stort vildbestånd räknas till Indiens naturskönheter.

Här kan du uppleva original Ayurvedakurer i sin ursprungliga form och koppla av från ett stressigt vardagsliv. Njut av den unika atmosfären.Hisnande natur, kilometerlånga sandstränder och pittoreskt Backwaterslandskap kännetecknar Ayurvedas ursprungsland och gör det till en av Indiens mest populära semestermål. Upplev Indien och skäm bort dig själv!

Jordanien

Jordanien kultur

Rundresor till Jordanien

Jordanien (Hashemitiska konungariket) bjuder bland annat på originalskådeplatser från ”Lawrence av Arabien”, berömda öknen Wadi Rum och andra historiska och spektakulära sevärdheter.

Besök den vidsträckta öknen Wadi Rum, (ca. 74.000 hektar) och det vackraste ökenlandskapet. En wadi är en urttorkat flodbädd, som bara är undantagsvis vattenfylld. Wadi Rum finns sedan 2011 på UNESCOS kulturarvs lista och området är nurmera skyddat. Den röda sanden och granitklipporna gör Wadi Rum till ett fascinerande utflyktsmål.

Den unika klippstaden Petra är 200 år gammal. Här filmades än även mer populära filmen Indiana Jones med Harrison Ford som sökte efter den heliga graalen. Imponerande gravstempler och anndra byggnadsverkers fasaden blev direkt uthuggen i  klippvägen.

Jordanien upplevs bäst efter en kur vid döda havet och därefter kan du ge dig ut på en resa landet runt. Det är bäst att semestra med en frisk och hälsosam kropp.

Klicka här för att komma till alla våra rundresor >>