Top 3 hotell i Steiermark Detta hotell är nummer 3 på vår favoritlista för regionen Steiermark. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Die Klause - Das Gesundheitsgut

Gör slut med stressen...

Hälsogodset – Die Klause – är en inspirerande, kraftfull och lugn ort i närheten av välkända kurorten Bad Gleichenberg och erbjuder sina gäster plats för lugn och återhämtning, självreflexion och innovation. Olika erbjudanden från konst och mat lockar till en lite annorlunda typ av stresshanteringsterapi: helhetlig medicin (mind-body-unity-princip), individuellt behandlingsfokus och den autentiska godsomgivningen med eget lantbruk och sällsynta djurarter ger dig lugnet du behöver för att samla kraft.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Konst & mat

från 1 natt, Dubbelrum, Helpension

  • övernattning/helpension
  • användning av naturbaddammen, bastu och massasäng
  • gym

Idealiskt vid dessa indikationer

Stress / Utmattning, Utbrändhet / Psykosomatiska besvär/ Depression

Telefon bokningskod: 231P1

964 kr

I detalj

Ditt kurhotell

I steiriska rekreationsområdet vid Gleichenbergs gamla vulkankäglor ligger Die Klause. Inspirerande konstobjekt (LandArt) pryder det 45 ha stora landskapet som hör till godset.

Så här bor du

10 rum i ädla och skadoämnefria naturmaterial med badkar eller dusch/wc, skrivbord, handdukar, wifi. Tv bara på begäran.

Ät & njut

Eget ekologiskt och Demeter-certifierat landtbruk med örtträdgård och djuruppfödning. Gourmet-helpension med frukostbuffé, trerättersmeny till lunch och 4-rättersmeny till middag. Måltiderna tillagas i ett öppet kök med autentisk eldspis. Vegetarisk, vegansk, gluten- och laktosfri kost på begäran.

Kuravdelning

Egna tränings- och behandlingsrum. Medicinsk fokus ligger på en omfattande diagnos enligt helhetliga stressmedicinens behandlingsprinciper. Det interdisziplinära perspektivet visar sig i ett flerdimensionellt diagnossätt som består av samtal med fackläkare, en fysioterapeutisk check, bioimpedansanalys och biofeedbackmätning, konditionsmätning m.fl. Behandlingen skräddarsys för varje gäst. En behandlingsvecka baseras på tre huvuddelar: fysioterapi, psykologi och kost.

Fritid

Vandringsleder, Buschenschenken, Riegersburg, Zotters chokladfabrik i omedelbara närheten.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Graz Airport (GRZ): (ca. 59 km / 50 minuter)

RES med tåg till Graz.
RES med flyg till Graz (GRZ).

INFORMATION
Parkeringsplats: inklusive.
Hundar: inklusive, anmäls i förväg.

Karta

Die Klause - Das Gesundheitsgut
Boka Kontakt Vidarebefodra