- 15%

Celestia Ayurvedic Resort
FIRST CLASS

Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Bentota
Öppnade i mars 2023, ett stilfullt resort
Förtrollande kombination av tradition och modernitet
Endast för vuxna (från 18 år)
Till erbjudandena

Öppnade i mars 2023, ett stilfullt Ayurvedaresort

Ge dig ut på en personlig och avkopplande resa på Celestia Ayurvedic Resort och upplev den uråldriga "himmelska" läkekonsten Ayurveda.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Handikappsvänlig
Perfekt för pensionärer
Adults Only
Mitt i naturen
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ayurveda Wellness

7 nätter, Enkelrum, Helpension
i stället för 11 012 krfrån 9 360 kr

Ayurveda Alankara - Skönhetsvård

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 16 239 krfrån 13 803 kr

Ayurveda Panchakarma

14 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 34 411 krfrån 29 249 kr

Ayurveda Helande Kur

21 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 57 891 krfrån 49 207 kr

Celestia Ayurvedic Resort i detalj

Ditt Ayurvedaresort

Nedsänkt i frodig grönska, i hjärtat av Bentota, ligger det stilfulla Celestia Ayurvedic Resort. Resortet, som öppnade i mars 2023 och är endast för vuxna, erbjuder dig en fredlig tillflyktsort med autentiska Ayurveda-upplevelser och en förtrollande kombination av tradition och modernitet. Den vidsträckta trädgården inbjuder till promenader och den av doftande lotusblommor omgivna naturliga dammen utstrålar lugn. Resortet är medvetet utformat för att skapa en miljö fri från distraktioner, så att du kan fokusera helt på din Ayurvedakur.

Ät & Njut

I restaurangen vid poolen kan du njuta av vegetariska, ayurvediska rätter med färska ingredienser från regionen. Olika frukter, färskpressade juicer och exotiska kryddor erbjuder en varierad och läcker meny. Måltiderna serveras som en meny och anpassas efter din konstitutionstyp. Ibland serveras även vit fisk eller kyckling.

Ayurvedacenter

Teamet bestående av 4 kvalificerade Ayurvedaläkare och 20 terapeuter är specialiserade på Panchakarma och tar hand om ditt välbefinnande på Ayurvedacenteret med 17 behandlingsrum. Dessutom stöds Ayurvedateamet av en expert på aromaterapi och akupunktur. Efter en omfattande inledande konsultation med en av Ayurvedaläkarna, sätts din individuella behandlingsplan ihop. De individuellt anpassade Ayurvedabehandlingarna inkluderar till exempel huvud-, ansikts-, kropps- och fotmassage eller Shirodhara (oljestråle mot pannan). I yoga- och meditationscentret nära den naturliga dammen leder en certifierad yogaguru yoga- och meditationsprogrammet, vilket stödjer framgången med din Ayurvedakur.

Fritid

Utomhuspool och loungeområde inbjuder till avkoppling. Den vidsträckta sandstranden i Bentota når du på bara några minuter med tuk-tuk.

Ankomst

Hotellrummen i överblick

60 smakfullt inredda Classic, Comfort och Supreme dubbelrum samt 5 villor med hårdträmöbler. Alla rum och villor är utrustade med A/C, Wi-Fi och balkong och kan även bokas för enskild användning. Villorna ligger idylliskt direkt vid den naturliga dammen, sträcker sig över två våningar och är utrustade med privat bubbelpool och massagesalong. I linje med den distraktionsfria miljön har man medvetet valt att inte inkludera en TV i rumsutrustningen. Handikappanpassade rum finns tillgängliga på begäran.

 • Enkelrum=dubbelrum Comfort

  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Supreme

  mer information
 • Dubbelrum Classic

  mer information
 • Dubbelrum Comfort

  mer information
 • Dubbelrum Supreme

  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Classic

  mer information
 • Lyxvilla

  mer information

Plats

Celestia Ayurvedic Resort
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Bentota
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 120 km / 120 min

Hotell i närheten