Oasis Aramaya Ayurveda Beach Resort
COMFORT

Top 3 hotell
i Sri Lanka
4.6 / 5.0 Underbart
41 omdömen
95% Rekommendationer
direkt vid den långa sandstranden
flygplats Colombo ca. 2,5 timmar
tillmötesgående personal
Till erbjudandena

Ayurveda strandresort med en privat atmosfär

Det lilla, enkla boutique-resortet erbjuder inte bara Ayurveda utan också en ren avkopplingssemester i en charmig och stilfull atmosfär, och lockar med sitt fantastiska läge direkt vid havet.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Vid havet
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga
Vegetarisk kost

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Avkoppling vid havet

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 4 311 kr
ny

Ayurveda Regeneration

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 5 036 kr
Bestseller nr. 1

Intensiv Ayurvedakur

11 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 11 853 kr

Ayurveda Panchakarma långtid

27 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 27 167 kr

Oasis Aramaya Ayurveda Beach Resort i detalj

Ditt Ayurveda-resort

Det familjevänliga Oasis Aramaya Ayurveda Beach Resort ligger direkt vid en lång sandstrand, bara ett stenkast från det livliga bylivet i Ambalangoda. Poolen, trädgården och palmerna på stranden är balsam för själen, och det varma klimatet är optimalt för en ayurvedakur.

Läge & Omgivning

Sri Lanka, den tropiska önationen utanför Indiens fastland, lockar dels med sin traditionsrika kultur och en drömlik vegetation, dels med den traditionella helandemetoden Ayurveda. Ambalangoda är en livlig kuststad i sydvästra delen av ön, känd för sin traditionella singalesiska masktillverkning och det tillhörande museet. En annan särdrag hos platsen är den naturligt bildade, av klippor formade simbassängen vid kusten.

Ät & Njut

För Ayurvedagästerna serveras en riklig ayurvedisk måltid med ayurvediska teer och juicer. Kosthållningen anpassas av kockarna i samråd med den behandlande Ayurveda-läkaren till doshas för att uppnå ett optimalt kurresultat.

Ayurvedacenter

I det rymliga Ayurvedacentret med 2 Ayurvedaläkare och flera terapeuter utförs klassiska Ayurveda-regenerationsbehandlingar och Panchakarma-rengöringskurer. Centret ligger bredvid lobbyn och poolen och har 9 behandlingsrum, 3 ayurvediska ångbad, 4 örtbad och 2 akupunkturrum. På begäran erbjuds även Ayurveda-matlagning.

Pool

Fin utomhuspool med solstolar.

Fritid

Eftersom resortet ligger direkt vid havet kan du njuta av din fritid i omedelbar närhet till vattnet, till exempel genom långa strandpromenader. Efter samråd med läkaren kan halvdagsutflykter göras under kuren, till exempel till Ambalangoda, Hikkaduwa (ca. 15 km) eller Galle (ca. 35 km). Utflykterna med taxi eller tuk-tuk kan gärna arrangeras av hotellet mot en avgift.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Det boutique-Ayurveda-resortet har fått en särskild charm genom den individuella utformningen av varje rum. Var och en av de 13 små rummen är mysigt inredda, varav 4 rum med frontal och 2 med sidledes havsutsikt på första våningen samt 7 standardrum på bottenvåningen, delvis med ljuslucka till korridoren och/eller öppet badrum. Alla rum har dusch/WC, hårtork, badrock, kassaskåp och myggnät. Wi-Fi i lobbyn. Rymlig lounge.

 • Enkelrum standard

  mer information
 • Dubbelrum standard

  mer information
 • Enkelrum havsutsikt/sidohavsutsikt

  mer information
 • Dubbelrum havsutsikt/sidohavsutsikt

  mer information

Kundomdömen för Oasis Aramaya Ayurveda Beach Resort

41 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.6 Utmärkt  

95% rekommenderar hotellet till andra

4.6
Hotell
4.9
Service
4.7
Behandlingar
4.4
Kost
4.6
Wellness-område
 • "kärleksfulla människor"
 • "unik plats"
 • "paradisisk strand"
 • "varm gästfrihet"
 • "vacker flora och fauna"
 • "framgångsrik wellnesskur"
 • "rena rum"
 • "professionella terapeuter"
 • "lugnande massage"
 • "hälsosam mat"
41 Resultat
Hotellet är inte att rekommendera

Jolanthe Z.

mars 2024

Som familj | mellan 60 och 69 år | 17 - 23 dagar

Hotellet var en besvikelse, bara hotellets läge på den vackra stranden var mycket bra. Personalen var mycket trevlig och vänlig, men det är inte tillräckligt för att rekommendera hotellet.

ett äventyr med ett lyckligt slut

Marina M.

februari 2024

Som par | 12 - 16 dagar

Jag reste till Sri Lanka för första gången tillsammans med min partner. Anledningen till vår resa var att uppleva en Pancha Karma-kur där. Fram till dess hade jag bara upplevt Ayurveda i Indien och Österrike. När jag ser tillbaka kan jag med stor glädje säga att Sri Lanka är ett vackert land med mycket kärleksfulla människor och en flora och fauna att vara stolt över - helt enkelt unikt vackert! Å ena sidan kännetecknas vår vistelse på Oasis Aramaya av de fantastiska människor som driver och stöder den med mycket kärlek och ansträngning. Vi kände att vi var i mycket goda händer och det mycket speciella läget, precis vid den vackraste stranden i Sri Lanka, är också något att vara stolt över - helt enkelt paradisiskt! Jag skulle inte göra själva behandlingen en andra gång. Jag har haft andra upplevelser och jag tror att det fortfarande finns utrymme för förbättringar. Det vi upplevde kan beskrivas som wellness och avkoppling, men det är långt ifrån en klassisk Pancha Karma-behandling, vilket var lite synd! Ändå njöt vi verkligen av det, helt enkelt på grund av det unika läget på detta hotell. Absolut att rekommendera! Och lokalbefolkningen rörde våra hjärtan - tack så mycket för dessa underbara intryck och insikter i landet och kulturen! Vi önskar er all framgång och ekonomiskt stöd så att huset kan lysa igen i sin fulla prakt! :) Från botten av våra hjärtan Marina och Niko

Tillfredsställande till mycket bra

Dorothea S.

januari 2024

Ensamresande | mellan 70 och 79 år | 9 - 11 dagar

1-9.1.24 Oasis Aramaya Avkoppling med mycket trevliga människor på ett enkelt, något nedgånget hotell. Direkt tillgång till en inte särskilt ren strand.

Plats

Oasis Aramaya Ayurveda Beach Resort
Sri Lanka, Sydvästra kusten, Ambalongada
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 134 km / 125 min

Liknande hotell

Hotell i närheten