- 30%

Villa 386
COMFORT

Sri Lanka · Sydvästra kusten · Balapitiya
skräddarsydd Ayurveda & individuell vård
Trädgårdsområde på ca 3,5 ha
Mycket erfaren yogamästare
Till erbjudandena

Individuella Ayurvedakurer i familjär atmosfär

Unna dig en paus från den stressiga vardagen och slappna av med hjälp av autentisk Ayurveda nära havet.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Familjevänlig
Ayurvedaläkare
Mitt i naturen
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga
Tillgång till barnvakt

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

7 nätter, Trippelrum, Helpension
i stället för 7 934 krfrån 5 554 kr

Villa 386 i detalj

Din Ayurveda-Resort

Inte långt från Ahungalla-stranden och omgiven av en trädgård på cirka 3,5 hektar ligger den mysiga Villa 386. Villan, som är inredd i kolonialstil, har endast 6 rum och garanterar därför individuell vård. Ayurvedabehandlingarna kan därför anpassas helt och hållet till de enskilda gästernas behov. Familjer är också välkomna till Villa 386. Det är möjligt att boka barnpassning på plats per timme, så att föräldrarna kan koncentrera sig på sig själva under behandlingen och koppla av helt och hållet.

Din semesterort

Kuststaden Balapitiya i sydvästra Sri Lanka, med sina fina gyllene sandstränder och det ständigt varma väder, är den perfekta platsen för resenärer som söker vila och avkoppling bort från massturismen. Upptäck den hisnande floran och faunan på promenader och cykelturer eller dyk ner i Indiska oceanens djupa blått.

Mat & dryck

För att uppnå bästa möjliga resultat av en ayurvedakur betonar Villa 386 en hälsosam och ayurvedisk kost. Kocken tar i samråd med den ayurvediska läkaren hand om gästernas doshabestämda mat (vitfisk och kyckling på begäran). Alla rätter tillagas med naturliga örter och kryddor, delvis från den egna örtträdgården. Intoleranser eller specialkoster kan tillgodoses (ange detta vid bokning).

Ayurveda-Center

Villan har en separat Ayurveda-paviljong med 2 behandlingsrum för dina arrangerade behandlingar. Den egna ayurvediska läkaren kommer att genomföra en detaljerad inledande konsultation vid ankomsten och upprätta din personliga behandlings- och näringsplan. Fokus för din kur kan bestämmas individuellt på plats i samråd med ayurvedaläkaren. Yoga- och meditationssessioner med en erfaren yogamästare hjälper dig att koppla av och glömma den stressiga vardagen.

Fritid

Trädgården på 3,5 hektar och utomhuspoolen (15 meter) är perfekt för avkoppling och för att ladda batterierna. Gäster som längtar efter lugn och ro kan koppla av och återhämta sig i den privata yoga- och meditationspaviljongen. Omgivningen erbjuder också många möjligheter att vara mer aktiv mellan behandlingarna. Hotellets personal hjälper dig gärna att organisera en utflykt, t.ex. till Galle eller Colombo (mot en avgift).

Ankomst

Ytterligare information

Bra att veta

Hotellrummen i överblick

De sex rymliga rummen i Villa 386 har eget badrum (delvis utomhus) med dusch/WC och badrock, kaffe/tebryggare, luftkonditionering, värdeskåp, minibar, myggnät och WiFi.

  • Enkel=dubbelrum

    mer information
  • Dubbelrum

    mer information
  • Trebäddsrum

    mer information

Plats

Villa 386
Sri Lanka, Sydvästra kusten, Balapitiya
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 124 km / 121 min

Hotell i närheten