Tamarind Tree Garden Resort
FIRST CLASS

Naturnära lyx med stor trädgård
ligger mitt i tropisk vegetation
Till erbjudandena

Ett paradis av lugn och avkoppling

Tamarind Tree Garden Resort erbjuder en perfekt balans av stil och sofistikation. Njut av autentiska ayurvedabehandlingar och varm gästfrihet i en fantastisk naturlig miljö.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Handikappsvänlig
Perfekt för pensionärer
Perfekt för ensamresande
Adults Only
Ayurvedaläkare

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ayurveda Lever Detox

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 15 624 kr
ny

Ayurveda Panchakarmakur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 15 624 kr
ny

Ayurveda Ama-reduktion

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 15 624 kr
ny

Intensiv Ayurveda Panchakarma-kur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 15 624 kr
ny

Ayu-Yoga

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 15 624 kr
ny

Tamarind Tree Garden Resort i detalj

Ditt Ayurvedacenter

Tamarind Tree Garden Resort är ett idylliskt trädgårdsresort i Katunayake som har erbjudit resenärer en fridfull oas i nästan två årtionden. Det förtrollar med en avslappnad elegans och frodig tropisk natur. De elegant inredda rummen och den varma gästfriheten bidrar till resortens unika atmosfär.

Läge & Omgivning

Katunayake, ungefär 30 kilometer norr om Colombo i Sri Lanka, är känt för Bandaranaike International Airport (CMB), landets största flygplats. Staden är ett viktigt industriellt centrum med flera frihandelszoner och erbjuder moderna boenden för resenärer. Tack vare sitt strategiska läge nära kusten och goda transportförbindelser är Katunayake både ekonomiskt betydelsefull och praktisk för besökare.

Ät & Njut

På Tamarind Tree Garden Resort kan du njuta av dina måltider i den ayurvediska restaurangen eller i den lugna utomhusträdgården, vilket erbjuder en helt igenom behaglig kulinarisk upplevelse. Måltiderna är skräddarsydda efter obalansen i varje gästs Doshas för att optimalt stödja läknings- och regenerationsprocessen. Särskilt noterbart är den speciella ordningen på måltiderna: Desserten serveras först, följt av förrätten och slutligen huvudrätten. Denna praxis grundar sig på ayurvediska principer som säger att konsumtionen av söta rätter i början av måltiden underlättar matsmältningen och stimulerar aptiten.

Ayurvedacenter

Med nio behandlingsrum och ett team av tolv terapeuter är resorten utformad för att möta varje gästs individuella behov och krav. Två erfarna ayurvedaläkare finns tillgängliga för att erbjuda skräddarsydda behandlingsplaner och rådgivning. Privata yogalektioner kan bokas för en avgift på 50 €/timme (ca. 560 SEK/timme). Akupunktur kan även läggas till för en extra kostnad på 30 € per behandling (ca. 340 SEK per behandling).

Fritid

Resortens fritidsaktiviteter inkluderar Ayurveda-föreläsningar, tempelbesök och yoga. Den 12 hektar stora trädgården är perfekt för avkoppling, medan omgivningen erbjuder många möjligheter för aktiv fritid. Mot en avgift på plats kan du hyra en cykel eller göra en båttur genom Muthurajawela våtmarkerna. Du har även möjlighet att koppla av på Negombo Beach.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

20 rum i varma färger med dusch, separat toalett, hårtork, badrock, tofflor, kassaskåp, minibar, TV (på begäran), strykjärn, strykbräda och A/C. Superior rum och Deluxe Villa rum (ca. 59 kvm) med trädgårdsutsikt. Enkelrum=dubbelrum.

 • Dubbelrum Superior

   trädgårdsutsikt
  +5 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Superior

  mer information

Plats

Tamarind Tree Garden Resort
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Minuwangoda
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 5 km / 10 min

Liknande hotell

Hotell i närheten