Cinnamon Sea Hälsocentrum
COMFORT

Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Marawila
4.5 / 5.0 Underbart
23 omdömen
91% Rekommendationer
Ayurveda & livsstil utan krusiduller
ingen lång transfertid
10 behandlingsrum för 20 rum
Till erbjudandena

Ayurveda utan krusiduller

På stranden i Marawila strävar Hälsocentret efter höga ambitioner. En själens flykt till jaget. Ingen tar tillräckligt hand om sin egen kropp, sin egen själ, sitt eget jag. Idag handlar det om att vara snabb, vara bra, vara lönsam - men inte om tillfredsställelse, hälsa och lycka. Cinnamon Sea Hälsocentrum erbjuder gott om utrymme för jaget. Inom ramen för Ayurveda & Lifestyle erbjuds en plats för att främja eget välbefinnande. Fysiskt. Mentalt. Helhetligt.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Vid havet
Handikappsvänlig
Ayurvedaläkare
Utan enkelrumstillägg
Ayurv. mat enligt doshatyp

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

10 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 10 490 kr

Cinnamon Sea Hälsocentrum i detalj

Ditt Ayurveda-resort

Det är svårt nuförtiden att hitta platser som utstrålar en helt egen magi, eftersom de är mer eller mindre okända, oupptäckta och oförstörda. Kustlandskapet i Marawila, cirka 45 minuters bilresa norr om Sri Lankas flygplats Colombo, är en sådan plats. I denna del av Sri Lanka upptäcker man äkthet utan internationella hotellkedjor och ett klimat vars höga luftfuktighet mildras av en ständigt frisk bris. Hälsomässigt passar Cinnamon Sea Hälsocentrum perfekt för Pitta-orienterade gäster med hög energinivå och starka Vata-tendenser men även för korttidsbesökare som inte vill förlora tid på långa transporter och vill maximera behandlingstiden på plats. Wi-Fi finns tillgängligt i rummen, i receptionen och i restaurangen.

Läge & Omgivning

Den kristet präglade orten Marawila ligger norr om Colombo i ett lugnt läge, direkt vid oceanen, åtskild av en liten väg.

Ät & Njut

Ayurvediska måltider serveras i bufféform och individuellt enligt Ayurveda-läkarens föreskrifter. Under måltiderna njuter du av en avkopplande utsikt över havet.

Ayurvedacenter

På Cinnamon Health Care handlar det om hantverk. Det handlar inte om en särskild atmosfär i Ayurvedacentret. Massagebänkar är i slutändan arbetsbänkar, terapeuter är hantverkare och Ayurvedaläkare är byggledare. Projektet hälsa byggs under den tid som finns tillgänglig. Den maximala behandlingskapaciteten för hotellet täcks av 10 behandlingsrum för 20 rum.

Det erfarna teamet av Ayurvedaläkare och terapeuter tar hand om dig omsorgsfullt och tar hänsyn till individuella besvär. Behandlingar baseras på att klassiska Ayurveda Panchakarma rengöringskomponenter används först - beroende på hälsobehov. Efter en inledande undersökning fastställs behandlingsplanen för vistelsen - baserat på fysiska tillstånd. Förtroende byggs upp, behandlingsmetoder, bakgrunder, måltidssekvenser, dieter, möjlig användning av akupunktur och/eller tillsättning/avlägsnande av egna mediciner eller naturläkemedel förklaras. Hållbart, skonsamt, effektivt. Här beaktas miljön på Cinnamon Sea Health Care. Stressrelaterade besvär som leder till utbrändhet, stroke eller hjärtinfarkt och därmed sammanhängande högt blodtryck bekämpas aktivt under läkarövervakning med hänsyn till klimatet, den egna köksträdgården och en flexibel inställning. Lugn och havsbris ingår.

Yoga

Yoga erbjuds i yogahallen på taket som en del av kuren och erbjuder med sin direkta havsutsikt en speciell, andlig upplevelse.

Indikationer

Hotellet har specialiserat sig på bland annat stressrelaterade besvär, hjärtproblem, stroke, psoriasis, eksem, tinnitus och diabetes.

Fritid

Rum för vila erbjuds i en vacker, blomstrande trädgård. Negombo med sin över 500 år gamla kolonialhistoria ligger bara 25 minuter bort och dagsutflykter till Anuradhapura, Dambulla, Maho eller Wilpattu Nationalpark, som alla är 2-2,5 timmars bilresa bort, kan arrangeras.

Ankomst

En röst från resorten

Våra göster säger...

Hotellrummen i överblick

Alla 20 rum i byggnaden är havsorienterade och utrustade med dusch/WC, kingsize-säng, A/C, myggnät, Wi-Fi, balkong eller terrass. Rummen är ayurvediskt anpassade och saknar TV samt telefon. I händelse av sjukdomar som kräver nattlig assistans finns nödsignaler aktiverade. Alla faciliteter är tillgängliga på markplan, och entréområdet är utrustat med en ramp. Ange mobilitetsbegränsningar vid bokning för att säkerställa tillgång till rum på markplan.

 • Enkelrum=dubbelrum

  mer information
 • Dubbelrum

  mer information

Kundomdömen för Cinnamon Sea Hälsocentrum

23 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.5 Utmärkt  

91% rekommenderar hotellet till andra

4.5
Hotell
5.0
Service
4.9
Behandlingar
4.4
Kost
4.3
Wellness-område
 • "avkopplande"
 • "vänlig personal"
 • "havsutsikt"
 • "solnedgång"
 • "renlighet"
 • "individuell service"
 • "varierad mat"
 • "ayurvedabehandlingar"
 • "kompetenta terapeuter"
 • "lugn atmosfär"
23 Resultat
Mycket autentisk

Manfred H.

maj 2024

Ensamresande | mellan 60 och 69 år | 9 - 11 dagar

Mycket familjär och vänlig personal Bra behandling Lugnt läge

Väl omhändertagen och avkopplande :)

mars 2024

mellan 30 och 39 år | 12 - 16 dagar

Från det ögonblick jag anlände kände jag mig som hemma. Personalen var otroligt omtänksam och uppmärksam, vilket gjorde min vistelse särskilt njutbar. De ayurvediska behandlingarna var av högsta kvalitet och gjorde att jag kunde slappna av på djupet och återhämta mig. Varje måltid på resorten var en kulinarisk upplevelse - nylagad, utsökt och varierad. Atmosfären på resorten var fridfull och avkopplande, perfekt för en paus från vardagens stress och jäkt.

Mycket bra

Zoja M.

mars 2024

17 - 23 dagar

Underbar vård, tyvärr var den medicinska vården otillräcklig

Gabriele F.

februari 2024

Ensamresande | mellan 60 och 69 år | 12 - 16 dagar

Många saker är sanna, men en central faktor är inte det

Fantastisk avslappning och vård i en familjär atmosfär

december 2023

Ensamresande | mellan 30 och 39 år | 9 - 11 dagar

Plats

Cinnamon Sea Hälsocentrum
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Marawila
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 31 km / 58 min

Liknande hotell

Hotell i närheten