- 20%

Ayurveda Sarana Beach Hospital
COMFORT

Målerisk strandläge
högkvalificerade ayurvedaläkare och terapeuter
familjär atmosfär med endast 12 rum
Till erbjudandena

Ayurveda direkt vid stranden

Känn den harmoniska kraften från havet och uppnå balans i kropp, sinne och själ. På Ayurveda Sarana Beach Hospital får du möjlighet att fördjupa dig i Ayurvedas tidlösa visdom och förbättra ditt välbefinnande.

Populära attribut

Pool
Vid havet
Perfekt för ensamresande
Nyhet i programmet
Ayurv. mat enligt doshatyp
24/7 Ayurveda-läkare
Yoga
Direkt vid stranden

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk ayurvedakur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 13 681 krfrån 10 945 kr
ny

Ayurveda Sarana Beach Hospital i detalj

Ditt Ayurveda-resort

Ayurveda Sarana Beach Hospital erbjuder en unik kombination av traditionell ayurvedisk medicin och havets lugnande kraft. Beläget vid en pittoresk strand, upplever gästerna äkta och skräddarsydd Ayurveda samt professionell omvårdnad av ett kvalificerat Ayurveda-team. Dyk in i en värld av holistisk läkning och låt dig förtrollas av den harmoniska atmosfären.

Läge & Omgivning

Negombo, en charmig kuststad på Sri Lankas västkust, är känd för sina vidsträckta sandstränder och det livliga fiskeläget. Bara några kilometer från internationella flygplatsen erbjuder Negombo en blandning av kolonial arkitektur, traditionella marknader och en rik kulturell historia. Negombos lagun är berömd för sitt rika fågelliv och erbjuder möjligheter till båtturer. En idealisk destination för strandälskare och kulturintresserade.

Ät & Njut

Vid det första mötet skapar en Ayurveda-läkare din individuella kostplan, så att varje gäst får måltider anpassade efter sina doshas under sin vistelse. Frukosten börjar med en kopp örtgröt, följt av en huvudrätt och avslutas med en frukttallrik. Lunchen inleds med en soppa, följt av en huvudrätt och en dessert. Till middag serveras en soppa, sedan en lätt huvudrätt och avslutas med en lätt dessert eller frukt.

Ayurvedacenter

I det traditionellt inredda Ayurvedacentret med 10 behandlingsrum välkomnas du av ett kvalificerat team bestående av 2 Ayurveda-läkare och 8 terapeuter. Behandlingarna genomförs under dagen och anpassas individuellt av Ayurveda-läkaren. Från traditionella Ayurveda-massage till reningstekniker och speciella örtbehandlingar erbjuder hotellet ett omfattande utbud av terapier för att främja hälsa och välbefinnande. Akupunktur kan också ingå i behandlingarna efter läkares ordination eller bokas till en extra kostnad på plats. Yoga hålls 6 gånger i veckan som en del av kuren.

Fritid

Slappna av på den pittoreska stranden eller i den frodiga gröna trädgården på hotellet, utforska den lokala omgivningen eller delta i yogakurser för att harmonisera kropp och sinne.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

De 12 standardrummen är utformade för att du ska kunna fördjupa dig i den uråldriga konsten Ayurveda. Från de privata balkongerna har du utsikt över omgivningen och stranden där du kan njuta av tiden mellan behandlingarna. Alla rum är utrustade med hårtork och fläkt, och 6 av rummen har A/C.

  • dubbelrum

    mer information
  • enkelrum=dubbelrum

    mer information

Plats

Ayurveda Sarana Beach Hospital
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Negombo
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 24 km / 37 min

Liknande hotell

Hotell i närheten