- 25%

Jetwing Ayurveda Pavilions
FIRST CLASS

Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Negombo
4.6 / 5.0 Underbart
23 omdömen
100% Rekommendationer
Ayurvedaresort i ceylonesisk villastil
Fokus på hållbarhet & personlig omvårdnad
Vacker trädgård, privat atmosfär
Till erbjudandena

Ayurveda bara för dig

Resort byggt i ceylonesisk villastil med fokus på hållbarhet och personlig service. Varje paviljong har ett eget behandlingsområde som garanterar högsta grad av integritet under din vistelse.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Vid havet
Adults Only
Fokus på hållbarhet
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga
Vegansk mat

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Yoga paus

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 3 332 krfrån 2 499 kr

Klassisk Ayurvedakur

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 4 869 krfrån 3 652 kr

Jetwing Ayurveda Pavilions i detalj

Ditt Ayurvedaresort

Beläget direkt vid Sri Lankas västkust, bara några minuters promenad från centrum av Negombo och den livliga huvudstranden, framstår Jetwing Ayurveda Pavilions nästan som en fristad av lugn och avkoppling – den optimala förutsättningen för din Ayurvedakur. Resorten bjuder in till avkoppling i en paradisisk trädgård. Särskilt den privata atmosfären i paviljongerna (Queen och King) och de individuellt anpassade Ayurvedakurerna utmärker detta resort. Som medlem i Jetwing Hotel Group är miljömedvetenhet och resurssparande en del av hotellets koncept, vilket bland annat visas i vattenrening, användning av solenergi och kompostering. Alkohol och cigaretter är inte tillåtna i resorten.

Läge & Omgivning

Negombo, den charmiga lilla hamnstaden på Sri Lankas västkust, är inte bara populär på grund av sitt närhet till flygplatsen och huvudstaden Colombo (ca. 40 km), utan ofta den första anhalten för resenärer från hela världen. Staden är fortfarande aktiv inom fisket och med nederländskt inflytande i arkitektur och kultur, lockar med sina sandstränder, förtrollade kanaler och den unika sötvattenslagunen. Turismen har varit aktiv sedan 1970-talet, vilket gör att invånarna är mycket avslappnade med turister.

Ät & Njut

Den öppna restaurangen "Koththamalli by Rohan" är designad i singalesisk stil och erbjuder färsk, doshagerecht, ayurvedisk mat i helpension. I samråd med ayurvedaläkaren och med ingredienser från den egna örtträdgården tillagas måltiderna med kärlek och serveras individuellt. Alternativt kan måltider också avnjutas privat i den egna trädgården eller på terrassen vid poolen. Hotellet serverar enbart vegetarisk och vegansk mat, men variationen är ändå riklig.

Ayurvedacenter

I den bakre delen av anläggningen finns Ayurvedacentret. Ett team av kvalificerade ayurvedaläkare och erfarna terapeuter tar omsorgsfullt hand om ditt välbefinnande. Ayurvediska behandlingar som till exempel pulver- och örtstämpelmassage eller Shirdohara (oljestråle mot pannan) utförs i privatlivet i din egen paviljong och/eller på Ayurvedacentret. Den kompletterande ayurvediska medicinen är certifierad för kvalitetskontroll och finns även tillgänglig i resortens egen Ayurvedabutik. Yoga hålls dagligen i Yoga Shala. Musikterapi med singalesisk guru möjlig (inklusive). Ayurvediska matlagningsdemonstrationer och föreläsningar kan hjälpa dig att integrera kunskapen om att "leva hälsosamt och länge" i din vardag.

Fritid

Avkoppla vid utomhuspoolen eller ge dig ut på en utflykt och upptäck de många stränderna i och runt Negombo. Här finns till exempel den vackra sandstranden med kristallklart blått vatten direkt i Negombo (Negombo Beach), där du även kan nyttja Jetwing-hotellens Beach och Blues pooler och strandfaciliteter (ca. 500 m bort). Intill ligger Ettukala Beach och Browns Beach. Längs strandpromenaden hittar du små butiker och inbjudande restauranger som är perfekta för att slå sig ner. Om du kör ca 30 minuter söderut, mot Colombo, kommer du till stränderna i Seeduwa. Här är förhållandena idealiska för alla typer av vattensporter. Om du gillar att dyka eller snorkla, kommer du att få en fascinerande inblick i undervattensvärlden. Sandstranden i Waikkal, ca 5 km norr om Negombo, är också perfekt för solbad, vattensporter och långa strandpromenader.

Ankomst

Extra information

Jetwing Hotels

Hotellrummen i överblick

12 exklusiva paviljonger är utspridda som en liten by över resortområdet. Designade som enskilda privata egendomar, har de förutom sov- och vardagsrum även ett eget ayurvediskt behandlingsområde, terrass och en generös trädgård för avkopplande stunder efter behandlingarna. Den omgivande muren fullbordar den högsta graden av integritet som du kan förvänta dig här. Den enkla men högkvalitativa utrustningen inkluderar satellit-TV, kassaskåp, kylskåp, fläkt, A/C, telefon och ett halvöppet badrum med dusch, badkar och hårtork. 7 'Queen' med fönsterluckor utan glas och innergård/trädgård (ca. 165 kvm). 5 'King', rymligare och med större trädgård mellan sov- och behandlingsområdet (ca. 270 kvm). 24 lugnt belägna rum (ca. 30 kvm) i bakre delen av resorten med balkong eller veranda. Av dessa är 16 Classic på första våningen med A/C och 8 Standard på andra våningen utan A/C. Enkelrum=dubbelrum. Wi-Fi i hela resorten.

 • Enkelrum=dubbelrum Promo Standard

   ca. 30 qm
  mer information
 • Dubbelrum Promo Standard

   ca. 30 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Standard Non-A/C

   ca. 30 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Classic A/C

   ca. 30 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Promo Classic A/C

   ca. 30 qm
  mer information
 • Dubbelrum Standard Non-A/C

   ca. 30 qm
  mer information
 • Dubbelrum/Queen Pavilion

   ca. 165 qm
  mer information
 • Dubbelrum/King Pavilion

   ca. 270 qm
  mer information
 • Dubbelrum Classic A/C

   ca. 30 qm
  mer information
 • Dubbelrum Promo Classic

   ca. 30 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum/Queen Pavilion

   ca. 165 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum/King Pavilion

   ca. 270 qm
  mer information

Kundomdömen för Jetwing Ayurveda Pavilions

23 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.6 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.6
Hotell
4.7
Service
4.5
Behandlingar
4.6
Kost
4.4
Wellness-område
 • "Avkopplande atmosfär"
 • "Vänlig personal"
 • "Fantastiska behandlingar"
 • "Renlighet"
 • "Goda maten"
 • "Bekvämt möblerat"
 • "Uppmärksam service"
 • "Avkopplande poolområde"
 • "Professionella terapeuter"
 • "Hälsosam gastronomi"
23 Resultat
Fantastisk

Jenny S.

januari 2024

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Jag bodde på Jetwing Ayurveda Pavilions 15 dagar och tiden har varit fantastisk. Terapeuterna och läkarna är fantastiska, maten som är speciellt anpassad efter din dosha är underbar och personalen gör allt för att du ska trivas. Jag rekommenderar detta hotellet till dig som värdesätter behandlingarna och maten.

Sofistikerad Ayurveda med fantastisk personal

Marius K.

december 2023

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 12 - 16 dagar

Även om man inte bor direkt vid havet kan man använda faciliteterna på de två systerhotellen där. Läkarna och terapeuterna är några av de bästa jag någonsin har upplevt. Restaurangen är helt enkelt fantastisk. Allt som allt, en fantastisk och mycket avkopplande semester. Jag skulle gärna komma tillbaka!

Restful men rum eller king suite behöver ett upp galler (allt & trasigt) Jag valde och betalade för det dyraste rummet men var mycket besviken! Pris/prestanda är inte rätt.

Ramona L.

maj 2023

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 9 - 11 dagar

Det var bra förutom skicket på King Suite, varje dag var något annat trasigt och behövde fixas. Allt är gammalt och behöver göras om. Pris / prestanda är inte rätt för King Suite.

En mycket bra Ayurveda-kur, när som helst igen.

Silvia O.

februari 2022

Ensamresande | mellan 70 och 79 år | 12 - 16 dagar

Jetwing Ayurveda Pavilions är en plats för avkoppling och återhämtning. Den lugna atmosfären och stämningen gjorde att man kände sig väl till mods. Det var en supersemester. Personalen var mycket vänlig och alla önskemål uppfylldes. Fantastiska behandlingar, tack Ms Devika. Renligheten och särskilt den goda maten. Tack också till Dr. Dinesh Edirisinghe och Dr. Anuradha Bandara, för den medicinska vården. Tack för den fantastiska servicen.

Fantastisk behandling och 5 * gästfrihet

Sharmini B.

oktober 2019

Ensamresande | mellan 30 och 39 år | 4 - 8 dagar

Teamet på Jetwing Ayurveda såg mig så bra. Jag anlände utmattad och stressad och lämnade mig rensad, föryngd och glad. Fantastisk mat, bra faciliteter, vacker personal.

Plats

Jetwing Ayurveda Pavilions
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Negombo
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 13 km / 28 min

Liknande hotell

 • från 7 nätter
  7 700 kr
  TOMESA Specialklinik & Hälsocentrum
  TOMESA Specialklinik & Hälsocentrum
  COMFORT
  Tyskland · Rhön / Vogelsberg · Bad Salzschlirf
  Neurodermatitiskur
  Förstklassigt
  4,1
  /5
 • från 2 nätter
  2 476 kr
  - 10%
  NaturMed Hotel Carbona
  NaturMed Hotel Carbona
  S
  Ungern · Balaton · Hévíz
  Termiska drömmar
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 5 nätter
  10 007 kr
  Heritage Ayurveda
  Heritage Ayurveda
  STANDARD
  Tyskland · Odenwald · Lindenfels-Winterkasten
  Ayurveda Förnyelse
  Enastående
  4,9
  /5
 • från 3 nätter
  4 726 kr
  - 15%
  SwaSwara
  SwaSwara
  +
  Indien · Södra Indien Karnataka · Gokarna
  SWA - Välbefinnande & Yoga
  Utmärkt
  4,8
  /5

Hotell i närheten