Idealiskt för kräsna Ayurveda-wellnessgäster
Drömläge mellan lagun och hav
lyxigt resort endast för vuxna
Till erbjudandena

Välkommen till ditt paradis vid kusten

Beläget mellan Negombos lagun och Indiska oceanen, lockar Adults Only Resort Jetwing Lagoon särskilt de som söker lugn och avkoppling med sitt Ayurveda-erbjudande. Om du ändå önskar mer aktivitet, är det livliga stadsivet i Negombo bara ett stenkast bort.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Vid havet
Perfekt för ensamresande
Adults Only
Fokus på hållbarhet
Ayurvedaläkare
Spa & wellnesscenter
Ayurv. mat enligt doshatyp
Inga erbjudanden finns tillgängliga

Jetwing Lagoon i detalj

Ditt Ayurveda-resort

Inbäddat i en pittoresk kustremsa i nordvästra Sri Lanka, ligger det lyxiga Jetwing Lagoon mellan den hisnande Negombo-lagunen och det majestätiska Indiska oceanen. Jetwing Lagoon kombinerar modern lyx med samtida bekvämligheter och säkerställer att din vistelse blir avkopplande och bekväm. Hotellet erbjuder två rymliga utomhusrestauranger, en stilfull bar vid poolen och en annan med utsikt över lagunen. Det toppmoderna vattensportcentret erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, från jetski och vindsurfing till kanotpaddling och segling. För de som söker lugn och avkoppling erbjuder Ayurvedacentret ett stort urval av traditionella terapier i en fredlig oas.

Läge & Omgivning

Negombo, en förtrollande kuststad på västra Sri Lanka, ligger bara en halvtimme från huvudstaden Colombo och erbjuder en perfekt blandning av livlig stad och avkopplande strandparadis. Denna charmiga stad är också känd för sin lagun, gyllene sandstränder och rikt kulturellt arv. Lagunen i Negombo är ett paradis för natur- och fågelskådare, medan de vidsträckta stränderna är idealiska för solbad, simning och vattensporter. Staden själv utmärker sig med en färgstark blandning av kolonial arkitektur, traditionella fiskmarknader och moderna bekvämligheter. Utforska de historiska platserna, besök de ståtliga kyrkorna och templen eller njut av det pulserande nattlivet och den mångsidiga gastronomin. Upplev den varma gästfriheten hos lokalbefolkningen och låt dig förtrollas av Negombos unika atmosfär.

Ät & Njut

På Jetwing Lagoon väntar några av de bästa restaurangerna i Negombo på dig. Två rymliga utomhusrestauranger, en stilfull bar vid poolen och en annan med utsikt över lagunen erbjuder ett brett utbud av kulinariska upplevelser. I Blue Lagoon kan du njuta av en avslappnad atmosfär och läckra rätter med utsikt över Negombos inre vatten, medan Geoffrey's Pavilion erbjuder förstklassig mat i en tropiskt modern miljö. Båda restaurangerna serverar rätter från Sri Lanka och västerländska köket samt specialiteter på skaldjur. Uppfriskande cocktails finns tillgängliga vid poolbaren, medan huvudbaren lockar med lätta snacks och olika drycker för att stanna kvar och njuta. Veganska och vegetariska alternativ samt rumsservice finns också tillgängliga. För gäster som har bokat ett wellness-/ayurvedaprogram, diskuteras kostplanen vid det inledande samrådet.

Ayurvedacenter

Ayurvedacentret, inspirerat av den uråldriga vetenskapen som har praktiserats i Sri Lanka i århundraden, erbjuder en lugn tillflyktsort. Här kan du njuta av de läkande energierna från traditionell läkekonst i form av till exempel örtmassage, holistiska paket och olika andra terapeutiska tillämpningar. Beroende på vilket wellness- eller ayurvedapaket du bokar rekommenderar vår in-house ayurvedaläkare individuella behandlingar för att öka ditt allmänna välbefinnande och mot specifika åkommor. På olika platser på fastigheten kan du praktisera yoga själv eller delta i de dagliga yoga- och meditationspassen.

Hållbarhet

Jetwing Lagoon är det första hotellet i Sri Lanka som helt använder LED-belysning, både i hotellet och i trädgårds- och poolområdet, för att spara energi. Två innovativa solcellsanläggningar på taket förser hotellet med ström. Det centrala varmvattensystemet drivs helt av förnybar energi, där sol- och biomassaenergi täcker hela behovet. Ett avloppsvattenreningsverk behandlar allt avloppsvatten, som sedan används för bevattning av trädgården och för kyltornen. Det insamlade regnvattnet bidrar även till grundvattenbildningen. En effektiv komposteringsprocess bearbetar köksavfall, medan trädgårdsavfall komposteras traditionellt. Den resulterande komposten används som näringsrik jordförbättrare i hotellets trädgård, där lokala frukter och örter odlas och sedan används i hotellets kök.

Fritid

Resortet har den längsta swimmingpoolen (100 m) på Sri Lankas västkust samt ett modernt gym. Du kan utforska staden och närliggande byar på en cykeltur eller delta i en guidad båttur genom lagunen för att upptäcka den lokala floran och faunan. En avkopplande promenad längs den historiska Hamiltonkanalen är också väl värd. Utforska lokala marknader för handgjorda souvenirer och kryddor eller beundra arkitekturen och väggmålningarna i Angurukaramulla-templet. För en ändring av scenen, överväg en dagsutflykt till närliggande huvudstaden Colombo, där många sevärdheter och kulturella upplevelser väntar på dig.

Ankomst

Extra information

Plats

Jetwing Lagoon
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Negombo
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 17 km / 36 min

Liknande hotell

Hotell i närheten