- 20%

Siddhalepa Ayurveda Health Resort
COMFORT

Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Wadduwa
4.3 / 5.0 Fantastiskt
54 omdömen
88% Rekommendationer
Till erbjudandena

Ayurveda under palmerna

Siddhalepa-gruppens traditionella Ayurveda-resort med idylliskt strandläge. Exklusivt för Ayurveda-gäster och medföljande personer, högkvalificerat Ayurveda-läkarteam och medicin från egen produktion. Fördjupa dig i familjen Siddhalepas 200-åriga historia och kunskap om ayurveda.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Vid havet
Adults Only
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Gym
Yoga
Direkt vid stranden

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk ayurvedakur (1 P.) + Medresenär utan kur

6 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 7 101 krfrån 5 681 kr

Klassisk Ayurvedakur

6 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 8 041 krfrån 6 433 kr

Siddhalepa Ayurveda Health Resort i detalj

Din Ayurveda-Resort

Siddhalepa Ayurveda Health Resort, i ett idylliskt läge med en tropisk trädgård, precis vid stranden, har varit öppen för gäster i över 20 år. Huset är certifierat som Ayurveda-sjukhus och reserverat för Ayurveda-gäster och deras medföljande personer samt tillhör Siddhalepa gruppen, som har behållit Ayurveda-traditionen i mer än 200 år som ett familjeföretag. Förutom Ayurveda-centren i Tyskland, Slovakien och Tjeckien, driver företaget även ett sjukhus och ett Ayurveda-universitet i Sri Lanka. Idag är företaget också känt i Tyskland för dess ayurvediska produkter, ISO-certifierade och EU-licensierade.

Siddhalepa gruppen

För 200 år sedan började familjen Hettigoda producera och sälja ayurvediska produkter under varumärket Siddhalepa. I Sri Lankas fabriksproduktion är traditionell ayurvedisk kunskap smart kombinerad med spetsteknologi och konstant forskning och förädling av formler. Produkterna är regelbundet certifierade, utmärks med Good Manufacturing Practice (GMP) och av FOod and Drug Administration (FDA) och finns nu på marknaden över hela världen, inklusive i Tyskland.

Siddhalepas produktsortiment innehåller essentiella salvor och oljor, ayurvedisk kosmetika och hudvårdsprodukter, tandkräm och ayurvedisk örtmedicin, kosttillskott, elixir och te. Gäster på Siddhalepa-hotellen är inbjudna att besöka fabriken och lära sig mer om gruppen.

Läge & omgivning

Populär hos lokalbefolkningen och turister, Wadduwa ligger på Sri Lankas sydvästra kust.

Mat & dryck

Öppen restaurang vid stranden, ytterligare restaurang nära lobbyn på 1:a våningen (luftkonditionerad). Efter samråd med Ayurveda-läkarna serveras ayurvediska rätter. Beroende på uttnyttjande kan Ayurveda-gäster njuta av skickligt lagade vegetariska rätter som meny eller från buffén. Vit fisk kompletterar menyplanen. På begäran även internationella rätter.

Ayurveda-Center

De 6 Ayurveda-läkarna och cirka 20 terapeuter utbildades på Siddhalepa Ayurveda sjukhus och har därmed utmärkta kvalifikationer. De många års erfarenhet av internationella gäster bidrar också till Ayurvedas goda rykte vid Siddhalepa Ayurveda Health Resort. 22 behandlingsrum för Ayurveda-behandlingar enligt reglering och fokus. Det traditionella ayurvediska läkemedlet är idealiskt för kardiovaskulära problem, högt kolesterol, högt blodtryck, metaboliska störningar eller fetma, hudsjukdomar, migrän, andningssjukdomar, bronkit och astma, diabetes, reumatism och liknande. Yoga och meditation avslutar behandlingen (även möjligt vid poolen). Om du letar efter ett mycket individuellt samråd och autentiskt Ayurveda botemedel, är det här platsen för dig.

Fritid

Rymlig sötvattenspool med vattenfall, litet gym nära poolen. Föreläsningar om Ayurveda, ayurvediska matlagningskurser € 35 (ca 90 min., från 2 pers.). Genom trädgården, som är täckt med medicinalväxter, tar havsbrisen dig till avkopplingsområdet i mangroveslunden på stranden, som är perfekt för strandpromenader. Hotellet erbjuder olika utflykter (mot avgift).

Ankomst

Ytterligare information

Praktiska dokument

Hotellrummen i överblick

Flera 1-3-våningar byggs över marken och rymmer totalt 50 rum, delvis renoverade. Utrustningen överensstämmer med västerländska standarder med regndusch och bad / WC, hårtork, telefon, satellit-TV, kaffe- / teuppsättning, fläkt, luftkonditionering, värdeskåp och minikylskåp. Varje rum har sitt eget singalesiska tema och individuell charm. Superior (ca. 42 kvm) med terrass eller balkong och med utsikt över poolen och trädgården. Deluxe (ca. 49 kvm) med terrass och havsutsikt. Deluxe-svit (ca. 65 kvm), renoverat med stor terrass eller balkong och utsikt över trädgården. WiFi i lobbyn. Enkelrum är dubbelrum för ensamresande.
 • E=D/ Superior Terrass

   ca. 42 qm
  mer information
 • E=D/ Superior Balkong

   ca. 42 qm
  mer information
 • D/ Superior Terrass

   ca. 42 qm
  mer information
 • E=D/ Deluxe Havsutsikt

   ca. 49 qm
  mer information
 • D/ Deluxe Havsutsikt D

   ca. 49 qm
  mer information
 • D/ Superior Balkong

   ca. 42 qm
  mer information
 • Deluxe Suite

   ca. 65 qm
  mer information

Kundomdömen för Siddhalepa Ayurveda Health Resort

54 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.3 Utmärkt  

88% rekommenderar hotellet till andra

4.3
Hotell
4.9
Service
4.9
Behandlingar
4.5
Kost
4.4
Wellness-område
 • "avslappnad semester"
 • "vänlig personal"
 • "ren anläggning"
 • "välskött trädgård"
 • "havsutsikt"
 • "ayurvediska behandlingar"
 • "professionell service"
 • "hälsosam mat"
 • "charmig atmosfär"
 • "varierad buffé"
54 Resultat
Underbar avkoppling i ett grönt paradis

Stefanie L.

april 2024

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Siddhalepa Ayurvedic Resort är något alldeles speciellt: traditionell, mycket effektiv medicin som produceras internt med bra behandlingar och massage i en något föråldrad anläggning mitt i en underbar trädgård. Atmosfären är avslappnad, charmigt föråldrad, men det finns stora gamla träd och massor av fåglar, apor, ekorrar etc. på området. Personalen är mycket tillmötesgående och vänlig - jag kände mig mycket väl omhändertagen. Läkarna och terapeuterna är mycket uppmärksamma. Kunskaper i engelska är en stor fördel, men det finns alltid möjlighet att få hjälp av en anställd som talar perfekt tyska.

Underbart på alla sätt!

Claudia L.

april 2024

Som par | 12 - 16 dagar

Min fjärde Ayurveda-behandling på Siddhalepa Resort var återigen fantastisk och extremt avkopplande. Man kan inte önska sig trevligare och mer kompetenta läkare och terapeuter, och hela Siddhapela-teamet kan inte vara mer hjälpsamma. Mina favoriter: den dagliga yogaklassen och den enorma poolen. Jag kommer tillbaka!

Medicinskt toppklass!

Andreas D.

mars 2024

Ensamresande | 17 - 23 dagar

Anläggningen är helt enkelt eftersatt, så inte ens personalens goda humör och hjälpsamhet är till någon nytta. Behandlingarna är perfekta, tyvärr i smutsiga, instängda rum.

Vi var mycket nöjda med behandlingarna och resortens läge

Christina K.

mars 2024

Som par | mellan 60 och 69 år | 12 - 16 dagar

Atmosfär och personal mycket bra. I behov av renovering i många delar av anläggningen. Men det håller på att göras. Ayurveda-behandlingarna är mycket medicinska men effektiva och hållbara. Frukosten alltför europeisk. Vi känner oss avslappnade.

Mycket avkopplande

Laetitia K.

mars 2024

9 - 11 dagar

Plats

Siddhalepa Ayurveda Health Resort
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Wadduwa
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 81 km / 87 min

Hotell i närheten