Drömhotellet Alpina
S

Top 3 hotell
i Österrike
autentisk Ayurveda och yoga
en atmosfär av lyx, avkoppling och harmoni
beläget på ca 1247 m höjd
Till erbjudandena

Upplev den fantastiska naturen i det unika Yoga & Ayurveda-hotellet i Gerlos

Varmt välkomnande med tyrolsk gästfrihet, wellness och avkoppling samt det lugna läget mitt i de tyrolska bergen. Oavsett om du är på semester som par eller helt för dig själv – hotellet erbjuder ayurvedisk mat, yoga och meditation. Upplev harmoni, enhet och välbefinnande i Gerlos och låt din själ sväva fritt. Naturälskare, aktiva semesterfirare, wellness-entusiaster och avslappnade gäster trivs särskilt bra på hotellet i Gerlos. Besök Tyrolen och upplev österländsk hälsolära, alpin natur och högsta komfort förenade i ett hotell.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Bergsområde
Deluxe / Best Spa
Perfekt för ensamresande
Adults Only
Ekologisk mat
termalbad

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Tiroler Wellness

1 natt, Dubbelrum, Helpension
från 2 012 kr

Yogapaus

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 8 623 kr

Ayurvedisk Wellness Getaway

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 11 612 kr

Med yoga till lugn

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 13 796 kr

Ayurvedisk Revitalisering

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 17 705 kr

Yogaprogram

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 19 027 kr

Yoga-terapi

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 25 236 kr

Ayurveda Yoga Detox

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 26 788 kr

Drömhotellet Alpina i detalj

Ditt Ayurveda- och Yoga-hotell

Som det enda Ayurveda- och Yoga-wellnesshotellet i Gerlos ligger grundvärdena i balans och lugn samt närheten till den alpina naturen och en hälsosam näringsrik kost. Hotellet är en idealisk utgångspunkt för vackra vandringsturer som vitaliserar kropp och själ.

Läge & Omgivning

Hotellet ligger mellan Zillertal Arena och nationalparken Hohe Tauern - direkt vid Isskogelbahn stationen i Gerlos. Den 1.800 km² stora nationalparken Hohe Tauern, som för övrigt är större än någon annan nationalpark i Centraleuropa (med undantag för marina skyddsområden), sträcker sig över tre delstater i Österrike: Tyrolen, Kärnten och Salzburg. Alpina Drömhotellet ligger på Tyrolens sida, närmare bestämt i Zillertal. Här väntar ett av de säkraste och mest moderna vintersportområdena i Österrike - Zillertal Arena med nästan 140 pistkilometer och 51 liftar.

Ät & Njut

3/4 förtjusande helpension med frukostbuffé med ekologiska, vitala och hälsosamma alternativ. Eftermiddags wellness-buffé (14:00 - 16:00), sallader, soppor och bakverk. 5-rätters gourmetmiddag på kvällen med ett brett urval av regionala, lätta och internationella rätter. Till alla måltider erbjuds även ayurvedisk mat enligt de 3 doshas.

Spa

Ett mångsidigt utbud och lyxig utrustning i det 1.000 kvm stora spaområdet och vitalcenter. Termal inomhuspool med motströmsanläggning, vattenfall och whirlgrotta. Osmanskt ångbad, Tyroler svettstuga, örtbad, saltbad, hö- och blomsterbad, upplevelsedusch, Kneipp-rondell). Yogashala. Gym. Omfattande yogaerbjudande och Ayurveda – för en heltäckande hälsosam livsstil. Lita på den långa erfarenheten av Ayurveda-teamet under ledning av Ayurveda-specialisten från Kerala.

Kurer & Hälsa

Förlita dig på den långa erfarenheten av Ayurvedateamet under ledning av Ayurvedaläkaren Dr. Prabha Burkhard. Ännu innan du anländer till wellnesshotellet i Gerlos, kan du bestämma din typ online hemifrån. Den exakta Dosha-tillståndet i din kropp får du reda på genom en omfattande konstitutionsanalys på plats. Baserat på detta kommer du att rekommenderas en lämplig kost, som naturligtvis tillagas för dig i hotellets restaurangkök.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

62 rum med dusch/WC, hårtork, satellit-TV, minibar, kassaskåp. Dubbelrum Basic (ca. 30 kvm). Dubbelrum Morgenröte och Sonnengruß (ca. 38 kvm) samt Suite Mountain Loft (ca. 50 kvm) med vardagsområde, kamin och balkong. Suite Naturblick (ca. 55 kvm) i wellness-slottet med kakelugn, walk-in garderob, badkar och balkong mot söder. Enkelrum är dubbelrum för enskilt bruk.

Underbart mysigt, tyst, hemtrevligt, varmt och lyxigt – idealiskt för avkoppling, att sova och för att kunna dra sig tillbaka till "dina egna fyra hotellväggar" när som helst – oavsett om det är som ett par, singel eller bara tillsammans med dina nära och kära. Upplev himmelsk ro, naturliga material, naturen som omger dig, underbara utsikter från dina fönster och terrasser och helt enkelt en härlig känsla på Drömhotellet Alpina.

 • Dubbelrum Morgenröte

   ca. 38 qm
  +5 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Basic

   ca. 30 qm
  +4 vidare
  mer information
 • Dubbelrum för enkelanvändning Solhälsning

   ca. 38 qm
  +3 vidare
  mer information
 • Dubbelrum för enkelanvändning Morgongryning

   ca. 38 qm
  +5 vidare
  mer information
 • Dubbelrum för enkelanvändning Basic

   ca. 30 qm
  +4 vidare
  mer information
 • Lyxsvit med naturutsikt

   ca. 55 qm
  +5 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Solhälsning

   ca. 38 qm
  +3 vidare
  mer information
 • Suite Mountain Loft

   ca. 50 qm
  +4 vidare
  mer information

Plats

Drömhotellet Alpina
Österrike, Tyrolen, Gerlos
Innsbruck Airport (INN)
ca 85 km / 73 min

Liknande hotell

Hotell i närheten