- 10%

Yoga Center The Frog'S House
COMFORT

Frankrike · Côte d'Azur · Saint Jeannet
Top 1 hotell
i Frankrike
Yoga Retreat med många gruppaktiviteter
Yoga, vandring, matlagningskurser, workshops
fantastisk utsikt över Côte d'Azur
Till erbjudandena

Kombinera yogafilosofi med vandring, matlagning, kultur och mycket mer.

Denna retreat är ett sällsynt tillfälle att bo med lokalbefolkningen och träffa deras vänner på den franska landsbygden, smaka på regionala produkter, beundra den vackra landsbygden, komma bort från de upptrampade vägarna och uppleva fransk kultur inifrån och ut. Samtidigt kommer du att bli mer uppmärksam i ditt dagliga liv.

Populära attribut

Gratis WiFi
Bergsområde
Fokus på hållbarhet
Ekologisk mat
Mitt i naturen
Guidad Vandring
Yoga
Fritidsprogram
Vegansk mat

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Yoga, workshops och vandring

6 nätter, Dubbelrum, Special måltider
i stället för 11 570 krfrån 10 413 kr
Inget minimiantal deltagare

Yoga Center The Frog'S House i detalj

Översikt över resor

Följ med din guide på en rundtur i den medeltida byn Saint Jeannet, njut av naturens lugn medan du utför yoga och provsmakar lokalt vin. Vandra och delta i en vegansk matlagningskurs med kocken Noel. Upptäck de olika yogastilarna med passionerade lärare som tar med sig hela sin livfulla yogavanda till praktiken!

Läge & Omgivning

I den charmiga och typiskt franska provençaliska byn Saint-Jeannet, vid foten av Medelhavskullen Baou, ligger The Frog'S House. Bara 15 km från Nice Côte d'Azur och den franska rivieran. Det är lugnt och avkopplande, och dess läge på 450 meter över havet erbjuder en fantastisk utsikt över Medelhavet och en behaglig temperatur mitt i sommaren. 

Ät & Njut

En komplett frukost eller brunch varje dag, en hemlagad picknicklunch på måndagar och två eftermiddagsteer/snacks under veckan (se programmet). Alla middagar ingår (utom torsdag). Under veckan hålls en matlagningskurs om medveten vegansk matlagning samt en välkomst- och avskedsmiddag. Alla måltider är huvudsakligen lokala, ekologiska och vegetariska eller veganska. Du kan också välja mellan 4 restauranger i Saint Jeannet inom gångavstånd. Dessutom kan du laga din egen mat i det stora öppna köket när du vill.

Yogalärare

Benoît har tränat yoga och meditation regelbundet sedan 2010. För sin 200H TTC tog han examen från Yoga Nisarga International Training School och för sin 300H TTC tog han examen från Sampoorna Yoga School, båda baserade i Indien, för att utbilda sig till fullt kvalificerad yogalärare. Båda centren är certifierade av Yoga Alliance, vars uppdrag är att främja och stödja integriteten och mångfalden i yogaläran.

Jean är specialiserad på Ashtanga Yoga. Han har genomgått en lång utbildning för att ge massage med tibetanska skålar. Han började sin yogapraktik i Indien för 15 år sedan i staden Kolkata. Hans filosofi bygger på idén att vi genom yogan kan leva våra liv bättre, minska vårt och vår omgivnings lidande och upptäcka den universella enheten. Hans arbete fokuserar på andningen.

Carline har undervisat sedan 2016, efter fyra års utbildning vid Institut Français du Yoga. Hon betonar vikten av att alltid respektera kroppen och att synkronisera andningen med den fysiska prestationen. Hennes yogapraktik är en källa till inspiration, alltid förnyad men fortfarande rotad i traditionen.

Pily är psykolog och yogalärare. Hon kommer ursprungligen från Mexiko och har bott utomlands i mer än 12 år. I Kina kämpade hon med vissa hälsorelaterade problem som ledde till att hon började en process av självläkning, ändrade sina vanor, åt en växtbaserad kost och levde med yoga. Hon har avslutat totalt 500H-TTC i Mysore och Goa i Indien, följt av några olika retreats och workshops i Asien. Hon tycker om att lära sina elever hur de kan integrera hjärtats och yogans kraft i sitt dagliga liv. Hon är ett stort fan av Eckart Tolle och hennes undervisning är starkt influerad av honom.

Yoga stilar

Meditativ/Yoga du Cachemire, Ashtanga Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga, Meditation

Ankomst

Extra information

Recensioner

Hotellrummen i överblick

Huset är ett före detta familjehotell som har byggts om till ett mysigt och bekvämt bed and breakfast. Det finns sex rum (ca 15-20 kvm) för enkel- eller dubbelboende, varav tre med utsikt över de lokala kullarna och tre med balkong och havsutsikt. Alla har eget badrum med dusch och hårtork, dubbelsäng eller 2 enkelsängar.

 • Dubbelrum för enskilt bruk

   ca. 15 qm
  mer information
 • Dubbelrum

   ca. 15 qm
  mer information
 • Dubbelrum för enskilt bruk med balkong

   ca. 20 qm
  mer information
 • Dubbelrum med balkong

   ca. 20 qm
  mer information

Plats

Yoga Center The Frog'S House
Frankrike, Côte d'Azur, Saint Jeannet
Nice-Côte d'Azur Airport (NCE)
ca 24 km / 33 min

Hotell i närheten