Palazzo BelVedere

Italien · Toscana · Montecatini Terme
i Montecatini Terme, UNESCO-världsarv
långvarig termaltradition
förstklassig service
Till erbjudandena

Ett helande paradis i hjärtat av Toscana.

Palazzo BelVedere är ett modernt spahotell beläget mitt i den vackra, UNESCO-världsarvslistade kurorten Montecatini Terme, känt för sina helande termalkällor. Tillsammans med det intilliggande Tettuccioa Spa är hotellet en idealisk plats för dem som söker avkoppling och vill njuta av de helande fördelarna med termalvatten.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Perfekt för ensamresande
Ekologisk mat
Wellness-område
termalbad
Mitt i naturen
Nyhet i programmet
Spa & wellnesscenter

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Vistelse

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 862 kr

Vitaliter Levis (Lätt)

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 11 305 kr
ny

Vitaliter Säsong

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 11 853 kr
ny

Vitaliter Medium (Medium)

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 13 695 kr
ny

Vitaliter Magnum (Intensiv)

3 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 17 424 kr
ny

Palazzo BelVedere i detalj

Ditt hotell

På Palazzo Belvedere ligger fokus på välbefinnande. Allt är inriktat på att uppnå en balans mellan sinne och kropp, vilket är viktigt för det egna välbefinnandet. Kombinationen av traditionell europeisk medicin, holistisk naturläkemedel och de helande krafterna i termalvattnet möjliggör en omfattande, regenerativ upplevelse. De holistiska programmen och wellnesserbjudandena hjälper dig att återställa din balans, regenerera och stärka din motståndskraft och välbefinnande. Låt dig förtrollas av BelVedere och den långa traditionen av termalvatten.

Läge & Omgivning

Hotellet är perfekt beläget intill de termiska trädgårdarna i det gröna hjärtat av Montecatini Terme, en pittoresk jugendstilort. Omringad av berömda konststäder som Florens, Pisa och Lucca, blev Montecatini Terme upptagen på UNESCO:s världsarvslista år 2021. Staden imponerar med det antika Tettuccio Spa och storslagna jugendstil- samt nygotiska byggnader, vilket gör den till en prestigefylld plats.

I Montecatini Terme finns inte bara kulturella erbjudanden för konstälskare, utan även många möjligheter för de som söker avkoppling. Hotellet erbjuder en idealisk utgångspunkt för att utforska de termiska baden, omgivna av en vidsträckt park. Staden lockar inte bara med kultur, utan även med ett mångsidigt utbud av vandrings- och cykelvägar, inklusive möjligheten att utforska kullen Montecatini Alto via linbana med en hisnande utsikt över staden.

Den pittoreska Piazza Giuseppe Giusti inbjuder till avslappnade eftermiddagar på lokala kaféer, medan kvällarna erbjuder chansen att njuta av det mångsidiga nattlivet i de mysiga pubarna och barerna med livemusik. Montecatini Terme erbjuder en rik palett av upplevelser för både kultur- och naturälskare. Med bil är Florens (ca. 53 km) och Pisa (ca. 55 km) lättillgängliga.

Montecatini Terme är inte bara en kulturell och naturlig skatt, utan fortsätter också att vara ett centrum för balneologiska behandlingar. Förutom en lång tradition av hydroterapi erbjuder de termiska baden ett brett utbud av välbefinnandebehandlingar, inklusive massage, fysioterapi, lerbad, ozoniserade bad, skönhetsbehandlingar och inhalationer.

Ät & Njut

I den exklusiva gourmetrestaurangen NO|MORE skäms du bort av kocken Daniele Ciofi med noggrant utformade menyer. Dessa är inte bara baserade på principerna för medelhavskosten, utan är också en verklig välgång för kropp och själ.

Vid frukosten lämnas inget åt slumpen. Vare sig det är croissanter, nybakat surdegsbröd, hemlagade kakor, frukt och grönsaker, olika lokala ostar - här finns något för alla smaker. 

I MOU|BAR väntar inte bara de stora klassikerna bland cocktails utan också säsongens botaniska kreationer.

I LA DISPENSA hittar du en liten snack oavsett tid på dygnet. Färsk frukt, kakor, bröd, marmelad, örtteer, yoghurt och mycket mer - utforska kylskåpet när som helst. Denna plats har skapats så att du kan känna dig som hemma även när du är långt från ditt eget hem.

Spa

I det 2 000 kvm stora wellnessområdet väntar upplevelser som berör sinnena och återställer spirituell energi: Avslappningsritualerna i hotellets hälsocentrum är inspirerade av Hippokrates filosofi. Enligt denna lära ska balansen mellan de fyra elementen vatten, luft, eld och jord återställas. Termaltraditionen i Montecatini Terme och det värdefulla kraften från termalvattnet kombineras med fördelarna med en hälsosam livsstil som främjas och stöds under din vistelse på Palazzo BelVedere. Hotellets cirkulära trädgård inbjuder till avkoppling.

Wellnessområdet på hotellet består av 6 kabiner för grundläggande behandlingar och massage, en frisörsalong, en kosmetikavdelning, ett turkiskt bad, bastu, upplevelseduschar, Kneipp-anläggning, isvattenfall, bubbelpool, viloområde och en inomhus- och utomhuspool.

De Vitaliter-programmen Levis, Medium, Magnum på BelVedere är tillgängliga året runt och leds av erfarna praktiker. De syftar till att främja en harmonisk balans mellan kropp och själ, vilket är avgörande för vårt personliga välbefinnande. Wellnessfilosofin på hotellet bygger på läran om de fyra elementen – jord, luft, vatten och eld – som ofta kan komma ur balans. De syftar till att stödja livskraften och återställa balans och välbefinnande.

Massage, behandlingar, ritualer, kost, motion, termalbad, andningsövningar, konsten att tänka, medveten meditation, konstterapi, sång, dans, relationsterapier är några av de element som används i skräddarsydda, holistiska kurser på BelVedere för att adressera olika aspekter (fysiska, emotionella, mentala och spirituella) och beakta deras samspel. Varje kurs är utformad enligt principen "det rätta för dig, i rätt mängd", där kvalitet och mängd av behandlingarna noggrant anpassas. BelVedere erbjuder Vitaliter-programmet i olika längder och intensiteter:

"Levis": Med intensiteten "Levis" kan du skämma bort dig själv på ett lätt och avslappnat sätt.

"Medium": Genom att välja intensiteten "Medium" har du möjlighet att stärka ditt självförtroende och aktivera dina inre resurser.

"Magnum": Att välja intensiteten "Magnum" möjliggör en intensiv utforskning fylld med behandlingar och aktiviteter som främjar en omfattande fysisk, mental och emotionell transformation.

Den kosten i Vitaliter-programmet syftar till att balansera de 4 elementen vatten, luft, jord och eld. Menyplanen är indelad i dessa fyra element. Fyr-elementsköket bygger på konceptet att vissa livsmedel är bättre eller sämre för individer beroende på temperament. Till exempel bör personer med hett temperament undvika starka kryddor eftersom de kan förstärka deras explosiva natur. Genom att tillämpa denna kostfilosofi identifieras obalanser och harmoniseras, vilket är särskilt viktigt i förebyggande syfte. Varje person kan stärka sin konstitution genom medvetet val av livsmedel, likt traditionella helande metoder från andra kulturer. Denna lära har sina rötter långt tillbaka till de gamla grekerna, särskilt Hippokrates, som övertog fyr-elementsläran från det gamla Egypten.

Utöver det året-runt tillgängliga Vitaliter-programmet erbjuder hotellet flera gånger om året en exklusiv Vitaliter-säsong. Vitaliter-säsongen syftar till att återställa harmoni mellan kropp och själ. Njut av ett utökat utbud av aktiviteter och behandlingar som är utformade för att främja ditt välbefinnande och förbättra din hälsa. Upplev en ännu intensivare wellnessupplevelse som är skräddarsydd för dina behov och erbjuder många möjligheter att revitalisera och stärka kropp och själ. Under detta 21-dagars event kan du välja vistelsens längd (bokningsbar från 3 nätter). Nästa Vitaliter-säsong äger rum från 23/06 till 13/07.

För att förbereda din vistelse på bästa sätt och säkerställa att dina individuella behov kan tillgodoses, skickar hotellet en hälsoundersökning till dig innan din ankomst.

Fitness & Kurser

Gym, "3P Wellness Boutique" med sport- och fitnessprogram, inklusive Pilates och yoga i Rundgården eller i Portico Bianco.

Fritid

Förutom att besöka hotellets egna wellness-område eller ta en promenad genom termalparken, är det värt att vandra eller cykla runt i området. Cykeluthyrning och guidade turer (på italienska/engelska) är möjliga på begäran och mot en extra kostnad.

Omgivning:

 • Golfklubben Montecatini Terme (ca. 11 km)
 • Tennisklubben "La Torretta" (ca. 500 m)
 • Florens (ca. 53 km)
 • Pisa (ca. 55 km)

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Hotellet har 60 rum (alla rökfria), fördelade på kategorierna Smart, Comfort, Studio Suites, Junior Suites, Suites och BV Suites. Rummen är öppna, ljusa och elegant utformade och dekorerade med fin toskansk träarbeten. Rummen är också utrustade med bioklimatisering och rengörande kolfilter för att skapa en behaglig atmosfär samtidigt som luften rensas från föroreningar.

 • Enkelrum=dubbelrum Comfort

   ca. 22-35 qm
  mer information
 • Junior Svit

   ca. 40-55 qm
  mer information
 • Dubbelrum Smart

   ca. 20-25 qm
  mer information
 • dubbelrum Comfort

   ca. 22-35 qm
  mer information
 • enkelrum=dubbelrum Smart

   ca. 20-25 qm
  mer information
 • Studio Svit

   ca. 28-45 qm
  mer information
 • Svit

   ca. 55-68 qm
  mer information

Plats

Palazzo BelVedere
Italien, Toscana, Montecatini Terme
Florenz Peretola Airport (FLR)
ca 42 km / 33 min
Pisa International Airport (PSA)
ca 62 km / 42 min

Liknande hotell

Hotell i närheten