Yoga-semester på Fuerteventura
COMFORT

Spanien · Fuerteventura · El Cotillo
4.3 / 5.0 Fantastiskt
3 omdömen
100% Rekommendationer
Till erbjudandena

Unna dig en inspirerande vecka med avkoppling, aktivitet och natur.

Hitta avslappning genom yoga och håll dig i form genom certifierad funktionell träning för alla nivåer och åldrar. Sessionerna med Kathrin äger rum på stranden eller på takterrassen på boutiquehotellet Hotelito del Cotillo. Utflykter till vulkanen och öknen ger dig en inblick i Kanarieöarnas skönhet. Fördjupa dig i livet på ön med en lokal invånare.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Centralt läge
Vid havet
Perfekt för ensamresande
Adults Only
Ekologisk mat
Yoga
Vegansk mat

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Yoga och vandring på Fuerteventura

7 nätter, Dubbelrum, Special måltider
från 14 000 kr
Inget minimiantal deltagare

Yoga-semester på Fuerteventura i detalj

Reseöverblick

Förutom yogapassen på morgonen eller vid solnedgången finns det totalt 6 timmars certifierad funktionell träning. Kursen med Kathrin ger dig inte bara övningar som du kan göra hemma, utomhus och oberoende av gym överallt, utan gör dig också frisk och motiverad. Fokus ligger på samspelet mellan muskelgrupperna i kroppen, stabilitet och balans och passar för alla konditionsnivåer och åldrar. 

Läge & omgivning

Den stora stranden El Cotillo och "Lagos", byns vikar, är bland de vackraste stränderna på Fuerteventura och Kanarieöarna. På den stora stranden kan du titta på surfare som surfar eller prova dig fram på en surfkurs. Byn var ursprungligen en fiskeby för lokalbefolkningen och har sedan dess fått barer, kaféer, restauranger och små butiker med hantverk, smycken och surftillbehör, men har inte förlorat något av sin unika atmosfär. Turister, lokalbefolkning och nykomlingar blandar sig här. 

Ät & Njut

Kaffe och te när som helst och en färsk croissant väntar på dig på morgonen. Till frukost kan du också välja mellan en hälsosam smoothie bowl med färsk frukt eller en "bocadillo", en smörgås med pålägg. Alla rätter är nytillagade med råvaror av hög kvalitet. I omgivningarna finns många kaféer och restauranger med lokala kanariska rätter, internationella specialiteter och färska skaldjur för alla smaker. Tre kvällar äter gruppen tillsammans med Kathrin på någon av restaurangerna i området och i Corralejo.

Kursledningen

Rörelse har spelat en stor roll i Kathrin Adrions liv sedan hon var liten. Det är bland annat det faktum att hon har tränat olika idrotter från barndomen fram till idag som har lett henne fram till vad hon gör idag. Hennes studier i idrottsvetenskap (B.A.) och hennes efterföljande studier i förebyggande och hälsovårdsledning (M.A.) har fört henne närmare sin önskan att dela sin passion för rörelse med andra. Men inte bara fysisk aktivitet i sig utan även en hälsosam och balanserad livsstil när det gäller stresshantering, avkoppling och kost spelar en viktig roll i livet och på jobbet. Hon vågade ta steget till egenföretagande med sitt företag "Lesano" för att kunna föra vidare och dela med sig av sin erfarenhet och passion. Hennes mål är att hjälpa deltagarna att leva ett hållbart hälsosamt och balanserat liv i vardagen. På så sätt kan man förebygga sjukdomsrisker i ett tidigt skede och samtidigt stärka hälsoresurserna. "Det handlar inte om vilken sport du utövar eller hur bra du är på den, utan om att du tycker om att motionera eller kanske till och med upptäcker en ny passion hos dig själv. Fokus ligger på ditt eget välbefinnande och inte på dina prestationer. Känn vad och hur mycket som är bra för dig!" 

Fritid

Under din vistelse kan du delta i två utflykter: Till den imponerande vulkanen Calderón Hondo i den trevliga byn Lajares, där du kan titta in i kratern, eller till Europas enda öken nära Corralejo på öns nordöstra spets. Du kan boka massage på hotellet som tillval. På fritiden kan du tillbringa härligt avkopplande timmar på stranden eller vid poolen på takterrassen. De som ändå vill motionera får valuta för pengarna med oändliga strandpromenader. För de mer äventyrliga kan man också boka en surfingkurs.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Du tillbringar din yoga- och aktivitetssemester på ett vackert, personligt hotell i El Cotillo på Fuerteventuras västkust. Hotelito del Cotillo erbjuder avkoppling och semesterkänsla i en charmig atmosfär. Här lägger man mycket värde på små detaljer och kundnärhet. På takterrassen kan du njuta av en fantastisk utsikt i jacuzzin. Det är bara några minuters promenad till havet och ca 5-10 minuter till de olika fantastiska stränderna och vikarna runtomkring. Hotellet har fyra mysiga, mycket exklusivt inredda dubbelrum med dubbelsäng, som också kan användas som enkelrum. Varje rum har ett eget badrum med toalett och dusch. Internet är tillgängligt gratis på hotellet.
 • Bild kommer inom kort

   ca. 17 qm
  mer information
 • D/ för ensamresande

   ca. 20 qm
  mer information
 • Dubbelrum

   ca. 20 qm
  mer information
  • ca. 24 qm
  mer information
  • ca. 24 qm
  mer information

Kundomdömen för Yoga-semester på Fuerteventura

3 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.3 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.3
Hotell
5.0
Service
5.0
Behandlingar
4.0
Kost
4.0
Wellness-område
3 Resultat
Avslappnad semester med fokus på yoga, vandring och stranden med solsken

romana S.

november 2023

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 12 - 16 dagar

Kathrin organiserade allt perfekt, vädret var fantastiskt

Det var en helt avkopplande, inspirerande och aktiv solsemester!

Kerstin G.

april 2023

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 4 - 8 dagar

El Cortillo var ett bra ställe att koppla av på. Bra atmosfär!

Underbar avkopplande semester med fantastiska intryck av ön.

Ursula M.

mars 2023

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 4 - 8 dagar

Precis rätt sak för mig!

Plats

Yoga-semester på Fuerteventura
Spanien, Fuerteventura, El Cotillo
Fuerteventura Airport (FUE)
ca 45 km / 40 min

Hotell i närheten