Yoga Detox

Yoga Detox

En ny trendig kombination som hjälper dig att må bra

En ny trend för inre och yttre välmående

Yoga Detox

Detox är en varsam och kontrollerad form av fastning och det har visat sig att man får bättre immunförsvar och kan sova bättre. Det finns flera olika metoder för en detoxkur. Bäst är att prata med en dietexpert eller konsultera en läkare för att vara säkert att detox kuren passar dina behov. En möjlighet är lätt kost eller en juice detox kur mer färskprässade fruktjuicer och grönsakjuicer eller gröna smoothies.

Några fakta om Detox: Detox är inte bara bra för matsmältningen utan du känner dig lättare, fräshare och du får mer energi. Din kropp startas bokstavligen om från början. Du känner dig friskare och gladare, du får också en ny självkänsla. Dessutom blir du positivare och bättre humör.

Innan du börjar med din detox bör du sluta att dricka kaffee eller äta hälsoskadlig mat som innehåller vetemjöl eller socker. Det är lika viktigt att inte tappa syrebas-balansen därför intas basisk kosttillskott och under hela detox kuren är det viktigt att dricka mycket vatten eller grönt te.

Varför kombinera Yoga och Detox?

yoga, resa, detox, resor

Yoga är perfekt tillsammans med en detoxkur eftersom yogans princip är att mediteria, hitta lugn och stretcha ut varje del av kroppen. Därmed masseras de inre organen som leder till en bättre ämnesomsättning.

Detox Yoga omfattar några traditionella yoga övningar, som verkar positiv på blodcirkulationen, stödjer ämnesomsättning och hjälper med avgiftningen.

Yoga har också en mental detoxeffekt, de höjer koncentrationsförmågan och motverkar stress, depression och utbrändhet. Med yoga lär du dig att lyssna på din kropp.

Psssst..! Kombinationen av yoga och detox (+massor av vatten) på semestern har ytteligare en härlig effekt: Din hud blir mer strålande!

Psssssssst...! Vi erbjuder också andra möjligheter att praktisera yoga. Åk på en yogaresa och prova t.ex. på yoga Thailand.

De populäraste yoga detox resor

Våra billigaste erbjudande för alla som älskar Yoga Detox