Anti-aging & Föryngring

Anti-aging & Föryngring

Du är så gammal som du känner dig

Hitta ett hotell för anti-aging & föryngring

Vad är anti-aging och föryngringskurer?

Anti-aging & föryngringskurer har som mål att fördröja den mänskliga kroppens biologiska åldrandeprocess. Det yttre utseendet är viktigare än operativa ingrepp i detta fall.

Vad kan du göra? – Vad hjälper? – Hur kan du motverka åldrandet?

Anti-aging & föryngring

Det är ett faktum att en sund livsstil, samt en vitaminrik och balanserad kost och tillräckligt med sömn, så lite alkohol som möjligt och en generell stressminskning motverkar åldringsprocessen.

I kombination med behandlingar som avslappnande ansikts-, hals- och dekolletagemassage, hudvård med revitaliserande och regenererande ansiktsmasker och anti-aging specialprodukter hjälper du till att sakta ner hela åldringsprocessen.

Med hjälp av speciella anti-aging & föryngrings-produkter stimuleras hudens energiproduktion och cellerna får näring och fukt. Dessutom bekämpas fria radikaler som är skadliga för cellerna medan hudens behov samtidigt tas i akt.

Vi på SpaDreams har de bästa tipsen

Anti-aging & föryngring

Lymfdränage, ångbad och autentiska ayurveda-kurer har en god effekt för hud som ska se yngre och fräschare ut. Men även alg- och lerinpackningar, samt Thalasso-treatments stramar åt, avgiftar och förbättrar hudens blodcirkulation.

Säg adjö till hudåldrandets synliga effekter som torr hy, rynkor och pigmentfläckar och känn dig märkbart yngre och fräschare med en anti-aging & föryngringskur i ett av våra spahotell.

Vill du ha mer information?

Spa weekend för skönhet och föryngring

Resor för föryngring och anti-aging

Fangolera i Italien

Våra populäraste hälsoresor

Hitta det perfekta hotellet för din indikation hos SpaDreams