Gå ner i vikt

Gå ner i vikt

Kickstarta din viktminskning under semestern

Kom i form med en semester som passar just dig och dina behov

Kom i ditt livs bästa form med våra populäraste hotell

Gå ner i vikt med ayurveda i ett av våra drömlika hotell

Ibland är det verkligen svårt...

... att sluta äta onyttig mat och att inte vara så lat. Och även om det inte är problemet så kanske du bara vill komma igång med träningen, testa en ny sport eller gillar att vara aktiv? Våra hotell erbjuder olika program som hjälper dig att går ner i vikt. Du bestämmer själv vilka aktiviteter du vill göra – det kan vara avslappnande som massage, ansiktsbehandlingar, ångbad, bastu, termalvatten och hälsosam kost och varierad träning som Yoga, Pilates, Nordic Walking. Eller så kör du stenhård bootcamp med löpning, gym och cykling.

De flesta hotell har en läkare som undersöker dig och avgör vad som är bäst för din kropp. Har du något specielt område du vill jobba extra på så är det inga problem. Personalen på hotellet och de personliga tränarna är där för dig och vill att din resa ska bli så bra som möjligt.

Även om man kan försöka att vara lite mer aktivt på sin planderade semester och äta mindre av den goda maten, är det värkligen väldigt svårt och krävande att motstå. Särskilt för de som verkligen behöver att går ner i vikt eller redan har svårt att hålla vikten hemma. För att höja chansen att du håller din vikt eller att gå ner i vikt, erbjuder våra hotell ett brett spektrum av intressanta och omväxlande program. 

Njut av en fantastisk och inspirerande miljö och slappna av i de skönaste regionerna under din bantningskur. Vill du gå ner i vikt på semestern samtidigt som du får sol och avkoppling? Boka nu en resa till ditt favoritställe i en av SpaDreams specialiserade bantningshotell. 

 

 

Hitta din drömsemester att gå ner i vikt med nu