OptimaMed Revital Resort Aspach
FIRST CLASS

Österrike · Oberösterreich · Aspach
Förstklassigt utbildade medicinska specialister
Mångsidigt terapiutbud på högsta nivå
Lantlig, ändå central belägenhet
Till erbjudandena

Revitalisering på högsta nivå

OptimaMed Revital Resort i Aspach är ett förstklassigt wellness- och hälsocenter, perfekt för en avkopplande paus.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Perfekt för ensamresande
Adults Only
Spa & wellnesscenter
Bastu
Gym
Perfekt för golfspelare
Kosmetik / skönhet

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ren avkoppling

1 natt, Dubbelrum, Helpension
från 1 446 kr

OptimaMed Revital Resort Aspach i detalj

Ditt hotell

Nära gränsen till Bayern, i en lugn och naturlig miljö, välkomnar Österrikes mest erfarna och ledande hälsokompetenscenter, Optima Med Revital Resort med fokus på skolios, i en stilfullt inredd byggnad med en trivsam atmosfär. Resorten är fri från elektrosmog och geopatiska störningar. Endast 300 m från centrum.

Läge & Omgivning

Endast 300m från centrum av Aspach. Runt rehabiliteringscentret i Aspach sträcker sig den 150 km långa 4-Solens Vitalparcours, som inbjuder till nordisk gång, löpning eller vandring. Vitalparcoursen erbjuder bort från stress och stoj 23 olika turer med varierande sträcklängder och höjdskillnader.

Ät & Njut

I den mysiga restaurangen med vinterträdgård skämmer kocken bort alla gäster med vital matlagning som kännetecknas av regionalitet, färskhet och säsongsbetoning. Internationella rätter och lokala delikatesser inbjuder till njutning. Den mysiga atmosfären i caféet i resorten är perfekt för en drömlik melange på morgonen eller en uppiggande espresso på eftermiddagen. Caféet erbjuder ett brett urval av te- och kaffekompositioner, samt hemlagade kakor och tårtor utan kemiska tillsatser, tillverkade i det egna konditoriet.

Spa- och kuravdelning

1.000 kvm stort SPA-område med utomhuspool (ej uppvärmd), bastulandskap och avkopplingsrum, samt en Alphasphere för djupavslappning. Många specialutrustade tränings- och fitnessrum står till alla gästers förfogande under vistelsen. Centret erbjuder dessutom ett omfattande utbud av de modernaste diagnostiska och terapeutiska programmen, samt dietologiskt och psykologiskt stöd. Förutom klassisk fysioterapi och massage erbjuds många tilläggsterapier, såsom elektroterapi, helande massage, Matrix-Rhythmus-terapi, omslag, lymfdränage, ACP-terapi (biologiskt, kroppseget alternativ för behandling av sportsskador), terapier enligt Schroth, osteopati och medicinsk kosmetik. Ytterligare kompetensområden inkluderar bäckenbottenterapier och arbetsterapi.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

18 mysiga och moderna rum och sviter, alla med balkong eller terrass i en trivsam atmosfär, som inbjuder till återhämtning och avkoppling.

 • Dubbelrum Superior

   ca. 35 qm
  mer information
 • Enkelrum

   ca. 20 qm
  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Enkelrum Superior

   ca. 20 qm
  mer information
 • Vitalis Suite

   ca. 40 qm
  mer information

Plats

OptimaMed Revital Resort Aspach
Österrike, Oberösterreich, Aspach
Salzburg Airport (SZG)
ca 61 km / 69 min

Hotell i närheten