Villa Soluna
COMFORT

Spanien · Costa del Sol ·
familjär atmosfär, spiritualitet & gemenskap
Ayurveda Detox & olika yoga gruppretreats
familjeägd villa under tysk ledning
Till erbjudandena

En fridfull oas där natur och hjärtslag dansar i harmoni...

Där majestätiska bergstoppar möter det mjuka bruset från havet, bara ett stenkast från den naturliga stranden, blomstrar den familjära atmosfären på Villa Soluna. Upplev den perfekta symbiosen av gemenskap, avkoppling och uppfriskande energi genom Ayurveda och yoga-retreater.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Lugnt område
Vid havet
Familjevänlig
Perfekt för ensamresande
Ekologisk mat
Ayurv. mat enligt doshatyp
Ayurveda-Tri-Dosha mat

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Vistelse

1 natt, Lägenhet
från 370 kr

Elementära Sinnesupplevelser - Yoga & Matlagning Retreat med Jenny & Kim

4 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 9 835 kr

Hjärtfullhet - Yoga & Pranayama Retreat med Tasja & Kim

4 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 9 835 kr

Konsten att Släppa Taget - Yoga & Relax Retreat med Jenny & Kim

4 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 9 835 kr

Smak av din själ - Yoga & Aroma Retreat med Sarah & Kim

4 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 9 835 kr

Ayurveda Detox-kur

6 nätter, Enkelrum, Helpension
från 14 925 kr

Villa Soluna i detalj

Ditt yoga- & Ayurveda-retreat

Varmt välkommen till Villa Soluna, en idyllisk oas belägen mellan majestätiska berg och det mjuka bruset från havet på den förtrollande Costa del Sol. Villan, som ligger mellan städerna Málaga och Nerja, bara 300 meter (ca. 5 minuters promenad) från den lugna naturliga stranden, erbjuder gästerna en unik upplevelse av välbefinnande. Dyk in i den familjära atmosfären och upplev den perfekta balansen mellan avkoppling och energi. Känn förnyelsen i saltvattenpoolen, lyssna till din andning under kraftfulla yogapass, låt själen sväva i den gröna Serene-gården eller slappna av med värdefulla Ayurvedabehandlingar. Välkommen till din personliga oas av återhämtning och livsglädje!

Läge & Omgivning

Omgiven av den hisnande bakgrunden av Costa del Sol ligger Velez, en pittoresk stad nära Málaga. Inbäddad mellan berg och Medelhavet erbjuder Velez inte bara historisk charm utan också den perfekta miljön för avslappnade dagar på den naturliga stranden och spännande utforskningar i de charmiga gränderna i gamla stan. Med sitt läge nära Málaga och den pittoreska kuststaden Nerja är Velez en dold pärla som för Andalusiens skönhet närmare. Dyk in i den lokala kulturen, njut av kulinariska läckerheter och låt dig förtrollas av den unika atmosfären i denna charmiga plats.

Ät & Njut

Kock Domi bjuder på ayurvedisk-vegansk mat. Njut av utsökta rätter antingen inomhus eller på terrassen med havsutsikt, som inte bara förgyller din smakupplevelse utan även stimulerar dina sinnen.

Ayurveda & Yoga

Yogarum och utomhusyogaplatå med utsikt över palmer, himmel, berg och hav. Med 4 yogalärare erbjuds regelbundet retreats med meditationer, pranayama och yogaklasser i stilar som Hatha, Vinyasa och Nidra. Dessutom kan privata yogaklasser, ayurvediska massage, kost- och livsstilsrådgivning för individuella behandlingar bokas i förväg eller på plats. Behandlingarna äger rum i rummet eller i det inomhusyogastudion.

Filosofi

Här flödar solen och månen samman, himmel och jord förenas och alla motsatser upplöses. Här är du bara - varken bra eller dålig. Du - allt och samtidigt ingenting... helt ensam, men förbunden med allt som finns. Dina handlingar, dina ord, ditt varande - varken rätt eller fel. Så agerar, talar och är du helt enkelt - utan det tänkande sinnet och utan omvägar eller gränskontroller, direkt från hjärtat. I denna anda: Vi är alla ett - tillsammans och olika.

Team

Kim: „¡Hola! och Namaste, Jag är en Ayurvedastudent, yogalärare, mamma och stolt ägare av Villa Soluna. Vi (jag – med stor hjälp från min familj) köpte fastigheten i december 2018 och renoverade den i början av 2019 – inte bara för oss själva, utan framför allt för våra gäster. Min avsikt är att skapa en plats HÄR för alla som känner sig kallade, där de kan hitta tillbaka till sig själva – bara genom att vara, strand-/ och bergspromenader, goda samtal, samt yoga, meditation och den utsökta maten under reträtterna. En plats där de kan tillbringa sin semester vid havet men ändå känna sig som hemma. En plats som ger lugn men också energi. En plats för alla som vill komma. Ensam eller med hela familjen. Jag älskar själv freden och energin som yoga, den ayurvediska livsstilen och havet ger mig. Med passion och glädje delar jag min erfarenhet och kunskap med alla som är intresserade... dörrarna till yoga och Ayurveda står öppna för alla som knackar på.“

Sarah: „Jag fann min väg till yoga redan under mina studier, eftersom jag sökte en balans till min träningsrutin. Jag började med klassisk Hatha Yoga, men blev snabbt förtjust i Vinyasa Flows. Jag föredrar att göra dem, ibland fysiskt krävande i Power Flow eller helt mjukt i ett Gentle Flow. Det viktigaste är att vara i andningens flöde, för att på så sätt förena kropp, själ och ande. Jag har undervisat på olika studior i Sverige och utomlands i över 5 år. Förutom min yoga lärarutbildning har jag utbildat mig till mindfulnessinstruktör, stresshanteringscoach och meditationscoach. Min största önskan är att positivt påverka människor med yoga, meditation och coaching. Den största gåvan är att se ett leende på mina deltagares ansikten. Vi ses på mattan! Namaste ღ, Sarah.“

Jenny: „Efter mina studier i naturläkemedel och vidareutbildningar inom yoga & avslappning arbetar jag nu som barnyogalärare och avslappningstränare vid sidan av mina studier i förebyggande hälsovård och hälsostyrning. Jag lever mitt liv så gott jag kan i harmoni med den underbara naturen & brinner för mer hållbarhet, medvetenhet och självvård i vardagen. En vegansk, fysiskt aktiv livsstil har blivit en självklarhet för mig. Nu vill jag gärna smitta andra med detta. På Villa Soluna kommer jag att vara där som Vinyasa-yogalärare och avslappningstränare och tillsammans med er praktisera fantastiska yoga- och avslappningspass. Detta ger, utöver yogan, även en komponent av djupavslappning genom element av autogen träning, progressiv muskelavslappning, drömresor och från Yoga Nidra av mig till dig. Låt oss tillsammans föra in mer medvetenhet och självvård i ditt liv!“

Carina: Hej! Jag har ägnat mig åt personlig utveckling i många år nu. Mina verktyg är yoga, meditation, intuitiv rörelse, journaling och arbete med energi samt andning. Jag älskar att komma i kontakt med människor, höra deras historier och tillsammans hitta helande transformationsmetoder. Mitt hjärta slår för förändring och jag tror fast på att vi alla kan skapa ett magiskt och uppfyllande liv.“

Fritid

1 utomhus saltvattenpool. Regelbundna gemensamma utflykter till veckomarknaden i Torre del Mar, information om eteriska oljor, strand- & bergspromenader. Ayurvedisk matlagningskurs mot en avgift (ca. 65€/person) (ca. 730 SEK/person), bokningsbar och betalbar på plats.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Njut av soluppgångar och solnedgångar i 8 rum inredda i neutrala naturnyanser med utsikt över havet, trädgården eller bergen. Alla med A/C, Wi-Fi och tillgång till en omgivande balkong. Enkelrum är dubbelrum för enskilt bruk.

 • Dubbelrum för enskilt bruk

  mer information
 • Dubbelrum

  mer information
 • Lägenhet Montana

  mer information

Våra ytterligare tjänster

 • 1x ayurvedisk massage 45'

  mer information
 • 1x privat yogalektion 60'

  mer information
 • 1x ayurv. manuell terapeutisk behandling

  mer information
 • 2x ayurvedisk konsultation à 45'

  mer information

Plats

Villa Soluna
Spanien, Costa del Sol,
Málaga Airport (AGP)
ca 46 km / 37 min

Hotell i närheten