The Frog'S House
COMFORT

Top 1 hotell
i Frankrike
Yoga, vandring, matlagningskurs, kommunikationsworkshop
fantastisk utsikt över Côte d'Azur
mysigt bed & breakfast
Till erbjudandena

Kombinera yogafilosofi med vandring, matlagning, kultur och mer

Detta retreat erbjuder en unik möjlighet att leva med lokalbefolkningen och träffa deras vänner i landsbygdsfrankrike, smaka på regionala produkter, beundra det vackra landskapet, vara bortom de vanliga turiststråken och uppleva den franska kulturen inifrån. Samtidigt uppnår du större medvetenhet i det dagliga livet.

Populära attribut

Gratis WiFi
Bergsområde
Fokus på hållbarhet
Ekologisk mat
Mitt i naturen
Guidad Vandring
Yoga
Fritidsprogram
Vegansk mat

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Yoga, Workshops & Vandring

6 nätter, Dubbelrum, Special måltider
från 11 497 kr
Inget minimiantal deltagare

The Frog'S House i detalj

Din yogaresa

Följ med din guide på en tur genom den medeltida byn Saint Jeannet, njut av naturens lugn medan du diskuterar yoga och prova lokalt vin. Under detta retreat kommer du också att lära dig om icke-våldsam kommunikation, vandra och delta i en vegansk matlagningskurs med kocken Noel. Upptäck olika yogastilar med passionerade lärare som för in hela sin levande yogaanda i praktiken!

Läge & Omgivning

I det charmiga och typiskt franska provensalska byn Saint-Jeannet, vid foten av de medelhavska kullarna kallade "Baou", ligger The Frog'S House. Endast 15 km från Nice Côte d'Azur och den franska rivieran. Lugnt och avkopplande, dess läge på 450 meters höjd erbjuder en fantastisk utsikt över Medelhavet och en behaglig temperatur mitt i sommaren.

Ät & Njut

Dagligt riklig frukost eller brunch, på måndagar en hemlagad picknicklunch och två eftermiddagste/snacks under veckan (se program). Alla middagar ingår (utom torsdag). Under veckan finns en matlagningskurs om medveten vegansk matlagning, samt en välkomstmiddag och avskedsmiddag. Alla måltider är främst lokala, ekologiska och vegetariska eller veganska. Du har även möjlighet att laga mat själv i det stora, öppna köket efter eget önskemål. Du kan också välja mellan 4 restauranger i Saint Jeannet som är gångavstånd.

Yogalärare

Sedan 2010 praktiserar Benoît regelbundet yoga och meditation. För sitt 200H-TTC genomgick han utbildning vid Yoga Nisarga International Training School och för sitt 300H-TTC vid Sampoorna Yoga School, båda belägna i Indien, för att bli en fullt kvalificerad yogalärare. Båda centren är certifierade av Yoga Alliance, vars syfte är att främja och stödja integriteten och mångfalden i yogaundervisningen.

Jean är specialiserad på Ashtanga Yoga. Han har genomgått en lång utbildning för att ge massage med tibetanska skålar. För 15 år sedan började han sin yogapraxis i Kalkutta, Indien. Hans filosofi bygger på tanken att vi genom att praktisera yoga kan leva våra liv bättre, minska vårt och andras lidande och upptäcka den universella enheten. Hans arbete fokuserar på andningen.

Carline har undervisat sedan 2016, efter fyra års utbildning vid Institut Français du Yoga. Hon betonar vikten av att alltid respektera kroppen och synkronisera andningen med fysisk prestation. Hennes yogapraxis är en ständigt förnyad inspirationskälla, men fortfarande rotad i traditionen.

Pily är psykolog och yogalärare. Hon är ursprungligen från Mexiko och har bott utomlands i mer än 12 år. I Kina mötte hon några hälsobakslag som ledde henne till en process av självläkning, att ändra sina vanor, äta växtbaserat och leva med yoga. Hon har genomfört totalt 500H-TTC i Mysore och Goa, Indien, följt av olika retreats och workshops i Asien. Hon tycker om att lära sina elever hur de kan integrera hjärtats kraft och yoga i deras vardag. Hon är ett stort fan av Eckart Tolle och hennes undervisning är starkt påverkad av honom.

Yogastil

Meditativ/Yoga du Cachemire, Ashtanga Yoga, Hatha Yoga, Yin-Yoga, Meditation

Ankomst

Extra information

Recensioner

Hotellrummen i överblick

Hotell är ett tidigare familjehotell som har omvandlats till ett mysigt och bekvämt Bed and Breakfast. Det finns 6 rum (ca. 15-20 kvm) för enkel- eller dubbelbeläggning, varav 3 med utsikt över de lokala kullarna och 3 med balkong och havsutsikt. Alla med eget badrum med dusch och hårtork, dubbelsäng eller 2 enkelsängar.

 • Dubbelrum

   ca. 15 qm
  mer information
 • Dubbelrum för enskilt bruk

   ca. 15 qm
  mer information
 • Dubbelrum med balkong

   ca. 20 qm
  mer information
 • Dubbelrum för enskilt bruk med balkong

   ca. 20 qm
  mer information

Plats

The Frog'S House
Frankrike, Côte d'Azur, Saint Jeannet
Nice-Côte d'Azur Airport (NCE)
ca 24 km / 33 min

Liknande hotell

 • från 1 natt
  678 kr
  - 25%
  Sentido Galosol
  Sentido Galosol
  Portugal · Madeira · Caniço de Baixo
  Aktiv vila på Madeira
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 7 nätter
  3 507 kr
  - 10%
  Hotel Lambert Medical Spa
  Hotel Lambert Medical Spa
  Polen · Östersjön · Ustronie Morskie
  Spakur
  Fantastiskt
  4,3
  /5
 • från 7 nätter
  25 351 kr
  Kunzmann's Hotel | SPA
  Kunzmann's Hotel | SPA
  S
  Tyskland · Rhön / Vogelsberg · Bad Bocklet
  Klassisk Ayurvedakur - Regeneration
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 5 nätter
  10 175 kr
  Heritage Ayurveda
  Heritage Ayurveda
  STANDARD
  Tyskland · Odenwald · Lindenfels-Winterkasten
  Ayurveda Förnyelse
  Enastående
  4,9
  /5

Hotell i närheten