Yoga på Lucerna Unique Panorama Retreat

Yoga i ett vackert landskap bland olivlundar med paradisiska utsikter

Fördjupa dig i den drömlika Unique Panorama Retreat Lucerna, Medelhavslandskapet i det fridfulla Toscana, och hitta lugn och ro. Utöva yoga i Panorama Yoga Room, ta kontakt med buddhistisk psykologi och filosofi och se fram emot vegetariska kulinariska läckerheter, fina provsmakningar av toskanska röda och vita viner, drömstränder och utflykter till Toscanas kulturella fästen. En oförglömlig och hållbar yogaresa för dig själv!

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Luftkonditionering
 • Pool
 • Lugnt område
 • Vid havet
 • Perfekt för ensamresande
 • Yoga
 • Vegetarisk kost
 • Vegansk mat

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Yoga i Toscana ny

7 nätter, Dubbelrum, Halvpension

11 517 kr

Datum: 26.8.-2.9.23 / 30.3.-6.4.24 / 15.6.-22.6.24

 • Övernattning i vackra rum/sviter på lantgård med vegetarisk halvpension av kocken Mirko
 • Välkomstaperitif med rött vin, vitt vin, prosecco, fruktjuice, oliver och snacks
 • Dagligen 2x yoga (90 min. vardera), Yin Yoga kompletterad med andra yogastilar baserade på buddhistisk och västerländsk psykologi)
 • Föreläsning om buddhistisk psykologi
 • Andningsmeditation enligt Jeru Kabbal
 • Spirituella olivlundsbad i OliveRelaxGarden
 • Vatten och te ingår hela dagen
 • Användning av det ljusflödande yogarummet Light of Tuskany, de gröna och färgglada trädgårdarna, relaxrummet, utomhuspoolen med rosmarinpanorama, omgiven av ängar, skogar och olivlundar
 • användning av WLAN
 • UNESCO:s världsarvslista och den etruskiska havsstranden i omedelbar närhet

Exempel på programschema

Dag 1: Ankomst, välkomstaperitif, gemensam 3-rätters kvällsmåltid, ankomst
Dag 2: Yoga, frukostbrunch, yoga, andligt olivlundsbad, fritid, vegetarisk kvällsmåltid
Dag 3: Yoga, frukostbrunch, yoga, fritid, andningsmeditation enligt Jeru Kabbal, vegetarisk kvällsmåltid
Dag 4: Yoga, frukostbrunch, yoga, föreläsning om buddhistisk psykologi, fritid, vegetarisk kvällsmeny
Dag 5: Yoga, frukostbrunch, yoga, coaching, fritid, vegetarisk kvällsmeny
Dag 6: Yoga, frukostbrunch, yoga, fritid, vegetarisk kvällsmeny
Dag 7: Yoga, frukostbrunch, avslutande samtal, avresa

Programschema bestäms på plats tillsammans med gruppen. Beroende på deltagarnas intressen kan tjänsterna justeras
Minsta antal deltagare: 10 personer. Om antalet deltagare inte uppnås kommer arrangören att ställa in resan upp till 30 dagar i förväg.

 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Telefon bokningskod: YM2P1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Ditt boende

Unique Panorama Retreat Lucerna är en unik plats med lugn och ro med en fantastisk utsikt över de böljande toskanska kullarna mot Pisa. Den panoramiska poolen IL CIELO är ett utmärkt ställe att sänka kroppen i vattnet efter yogapass, och Olive Relax-trädgården är en reträttplats för meditation och lugn, där du kan andas in Toscanas dofter. Panoramaterrasser, lounger och Pergolato är avkopplande öar för att dröja kvar en stund, rummen och sviterna romantiska sovnästen. 

Läge & Omgivning

Naturälskare och historieintresserade hittar mycket att njuta av i Toscana, känt för sina pittoreska tallskogar och historiska städer. De toskanska städerna är omgivna av Toscanas mjuka, kuperade landskap, olivlundar och ett stort antal vindistrikt och imponerar med sina många små gator, magnifika heliga byggnader och katedraler. Italiens viktigaste buddhistiska kloster, Lama Tzong Khapa i Pomaia (ca 6 km), har också sitt hem i de toskanska kullarna.

Så här bor du

Huset har totalt 10 rum. Maremma och Etrusca (ca 17 kvm) med 2 enkelsängar i Villa Tibana, 200 m från huvudbyggnaden, som är utrustad med ett litet kök, badrum med dusch/WC (som delas av båda rummen), vardagsrum, litet Medelhav och panoramaterrass. Green (ca 23 kvm) på den mysiga mansardvåningen och Garden (ca 25 kvm) på första våningen i huvudbyggnaden med 2 enkelsängar, eget mysigt badrum med dusch/WC och en liten veranda med panoramautsikt. Yin Yang (ca 27 kvm) med 2 enkelsängar, vedeldad kamin och konstnärsbadrum med dusch/WC/bidé och konstfullt murat badkar. Olive (ca 50 kvm) på bottenvåningen med 2 enkelsängar och en högkvalitativ divan samt eget badrum med dusch/WC/bidé, vardagsrum/matsal med kök (delas med två andra sviter), soffa och terrass med panoramautsikt. Enkelrummen är dubbelrum för enskilt bruk. Delade dubbelrum (rum som delas med en annan deltagare) på begäran.

Dubbelrum Etrusca

Underbart 27 kvm, med 2 enkelsängar i Villa Tibana. Villa Tibana ligger 200 meter från huvudbyggnaden och är utrustad med ett litet kök, badrum med dusch/WC, vardagsrum och en terrass med panoramautsikt, som delas med Etrusca- och Maremma-rummen.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: YM2D1

Panorama-svit Liguria

Ungefär 40 kvm, 220 cm bred dubbelsäng gjord av en lokal konstnär, öppen spis, panoramisk veranda och panoramiskt badrum med utsikt över Liguriska havet, Santa Luce-sjön och de toskanska kullarna. Gemensam användning av huvudköket.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: YM2S1

Dubbelrum Maremma

Ca 27 kvm, med 2 enkelsängar i Villa Tibana. Villa Tibana ligger 200 meter från huvudbyggnaden och är utrustad med ett litet kök, badrum med dusch/WC, vardagsrum och en terrass med panoramautsikt, som delas med Etrusca- och Maremma-rummen.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: YM2D2

Dubbelrum Green

Ca 25 kvm med 2 enkelsängar och badrum med dusch/WC och panoramisk veranda med utsikt över de toskanska kullarna och sjön Santa Luca som skiner i solen.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: YM2D3

Dubbelrum Garden

Ca 23 kvm med 2 enkelsängar och badrum med dusch/WC och veranda med utsikt över de toskanska kullarna.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: YM2D4

Dubbelrum Yin Yang

Ca 23 kvm med 2 enkelsängar, vardagsrum, vedeldad kamin och YinYang-badrum med dusch, konstfullt murat badkar, WC, 2 tvättställ och bidé.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: YM2D5

Lägenhet oliv

Ca 50 kvm med 2 enkelsängar och bäddsoffa av hög kvalitet samt badrum med dusch, toalett och bidé och egen terrass. Ett vardagsrum med kök delas med två andra sviter.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: YM2D6

Lägenhet Rustico

Ca 50 kvm, panoramiskt sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med fåtöljer och vedeldad kamin, badrum med dusch/WC och bidé samt egen panoramaterrass. Vardagsrummet med kök delas med två andra lägenheter.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: YM2D7

Lägenhet Mare

Under 50 kvm, äldsta rummet ca 300 år gammalt med dubbelsäng, badrum med dusch/WC och bidé samt terrass med sitt- och matplats. Lägenheten har en privat trädgård i OliveWineGarden. Delar vardagsrum och kök med två andra lägenheter.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: YM2D8

Ät & Njut

Frukostbrunchen består av bröd, sylt, ost, gröt, frukt, olika sorters mjölk, yoghurt, fruktjuicer, pålägg, kaffe och olika sorters te. Tre-rättersmenyn består av soppa eller förrätt, sallad, vegetarisk rätt och efterrätt. Utanför måltiderna kan varje deltagare laga sina egna rätter, kaffe eller te i de gemensamma köken.

Yogalärare

Mag. Dr. Christoph Lucerna är yogaterapeut och yogastudent sedan 20 år tillbaka. Han är managementkonsult, företagare inom yogaresorterna, kristen buddhist och anhängare av Mahatma Gandhi, Dalai Lama och Franciskus av Assisi.

Fritid

Under din yogafria tid har du en mängd olika fritidsalternativ till ditt förfogande. Du kan njuta av din tid på själva boendet, tillbringa tid i rosmarinpanoramapoolen IL CIELO, ta ett andligt bad i olivlunden eller dra dig tillbaka i olivträdgården med en bok och en cappuccino. Sandstränder, klippor, pinjeskogar eller vikar på den drömlika liguriska kusten lockar 20-30 minuter bort, och Toscanas UNESCO-kulturarv ligger i omedelbar närhet med Pisa (45 min.), Florens (70 min.), San Gimignano (55 min.) och Siena (75 min.). Carpe diem, med yoga, hav, kultur och en paradisisk toskansk egendom.

Ankomst

Transfer från/till Pisa och Florens flygplatser eller Cecina tågstation kan ordnas på begäran och enligt överenskommelse. Kostnad ca 10-30 €/rutt (beroende på antal personer och upphämtningsplats).


FLYGPLATS i närheten
Pisa International Airport (PSA) : (ca. 61 km / 48 minuter)

Extra information

Tjänster kan bokas på plats: Massage i Olive Wine Garden av Daniela, Köp av lokal nypressad ekologisk olivolja, besök på vingårdar med vinprovningar, guidad tur i det buddhistiska klostret Lama Tzong Khapa, Christoph erbjuder fortfarande individuella yogasessioner och råd i viktiga livsfrågor.

Hotellöversikt

 • Vid havet
 • Luftkonditionering
 • Badrock mot avgift
Boka Kontakt Vidarebefodra