från våra gäster, åsikt, betyg

Din åsikt är viktig!

Läs vad andra gäster tyckte om oss

Läs om vad våra tidigare gäster tycker om oss

För oss på SpaDreams är varje åsikt är viktig och värdefull! Läs vad andra gäster tyckte om oss! Eller har du rest med oss tidigare och vill dela med dig om dina erfarenheter? Kontakta oss och berätta vad du tyckte!

Heritance Ayurveda Maha Gedara, Sri Lanka

Även om remestern var så kort var det väldigt skönt att komma bort ett tag! Servicen på hotellet var utmärkt, alltid hjälpsam. Behandlingarna var effektiva och väldigt avstressande. Buffén hade stort utbud och var väldigt god, mums! Rummet var ganska stort - enkelt inrett men funktionellt. Varje dag kom någon och städade. Du kan enkelt ta dig till och från hotellet med taxi eller tuk-tuk. Standen är bäst för promenader, då det var för farligt för att bada.

Monika, Januari 2015

Kamalaya Koh Samui, Thailand

En hel månad har gått sedan jag kom hem från min semester på den underbara ön Koh Samui (Kamalaya) i Thailand. Att resa till Kamalaya och lyssna på era tips om vilket program man skulle välja var det bästa jag kunde gjort. En stort tack för mycket bra tips, goda råd, handledning och perfekt service. Även om det känns pirrigt så tveka inte att boka en sån här stor och annorlunda resa via internet!

Stefan, Juli 2014 

Mezzatorre Resort & Spa, Italien

"Vi har haft en härlig semester i Italien. Vi kände oss som hemma på ön och fick prova på olika spabehandlingar. Romantiskt och lyxigt, vi kommer gärna tillbaka."


Anna och Paul, Juni 2014

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan