från våra gäster, åsikt, betyg

Din åsikt är viktig

Läs vad andra gäster tyckte om oss!

Läs om vad våra tidigare gäster tycker om oss

För oss på SpaDreams är varje åsikt är viktig och värdefull! Läs vad andra gäster tyckte om oss! Eller har du rest med oss tidigare och vill dela med dig om dina erfarenheter? Kontakta oss och berätta vad du tyckte!

Heritance Ayurveda Maha Gedara, Sri Lanka

Även om remestern var så kort var det väldigt skönt att komma bort ett tag! Service på hotellet var utmärkt, alltid hjälpsam. Behandlingarna var effektiva och väldigt avstressande. Bufén hade stort utbud och var väldigt god, mums! Rummet var ganska stort - enkelt inrett men funktionellt. Varje dag kom någon och städade. Du kan enkelt ta dig till och från hotellet med taxi eller tuk-tuk. Standen är bäst för prommenader, då det var för farligt för att bada.

Monika, Januari 2015

Kinga Hotell Wellness, Polen

Vi kände oss som nyfödda! Vi ville koppla av, prova på detox och gå lite ner i vikt, helt enkelt bara komma bort och göra något för vår hälsa. Vi kunde inte ha valt ett bättre hotell. Personalen var inte bara väldigt vänligt men också kunnig och behandlingarna utfördes med expertis. Fin inredningen av spaet, fullt utrustat och fräscht. Vi kände att personalen brydde sig om våra behov. Lite jobbigt att det inte fanns någon hiss men trapporna har gett oss ordentligt med motion. Hotellet var väldigt tomt när vi var här och hade inte så många gäster, ibland var vi helt själva! Vi kan inte förstå varför då vi tyckte att hotellet var toppen. 

Eva, Januari 2015

Kamalaya Koh Samui, Thailand

En hel månad gått sedan jag kom hem från min semester på den underbara ön Koh Samui (Kamalaya) i Thailand. Att resa till Kamalaya och lyssna på era tips om vilket program man skulle välja var det bästa jag kunde gjort. En stort tack för mycket bra tips, goda råd, handledning och perfekt service. Även om det känns pirrigt så tveka inte att boka in en sån här stor och annorlunda resa via internet!

Stefan, Juli 2014 

Mezzatorre Resort & Spa, Italien

"Vi har haft en härlig semester i Italien. Vi kändes oss som på hemma ön och fick prova på olika spa behandlingar. Romantiskt och lyxigt, vi kommer gärna tillbaka."


Anna och Paul, Juni 2014