, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Sparesa för Seniorer

Pensionär och resesugen? Vi har massa erbjudanden anpassade för dig och dina krav!

Spa & hälsoresor för Seniorer

Resor för aktiva seniorer som vill slappna av på spa

Du behöver inte sluta resa bara för att du blir äldre. Man kan istället nästan säga att när man blir äldre betyder en resa mer än någonsin! Med all livserfarenhet och en livstid av kunskap gör det lättare att till fullo uppskatta nya erfarenheter. Och om du inte vill resa och uppleva världen, vad arbetade du så hårt för alla dessa år?

Ny forskning visar att resa hjälper pensionärer och seniorer att leva längre. Om du alltid har haft reslust eller om du på senare år fått inspiration till att resa är din tid som pensionär en utmärkt tid att resa. Dra fördel av ditt flexibla schema och res utanför skollov och högsäsong och du kan halvera din resebudget! Även för att slippa den värsta hettan på vissa destinationer kan det vara ett utmärkt att åka till Medelhavet under vinterhalvåret eller på vårkanten? Sätt en extra guldkant på tillvaron och unna dig alla spabahandlingar du kan tänka dig!

Men att vara äldre betyder även också att du inte kan resa som du kanske brukade. Vi pratar inte om att du kanske uppgraderar från ett vandrarhem till ett lite finare hotell. Vad vi hänvisar till de fysiska begränsningar du kanske har, dock ska detta inte sätta stopp för dig och ditt resande! Vi har flera utmärkta hotell anpassade för seniorer, där du kan slappna av utan att vara orolig för att behöva hålla ett ”högt tempo” eller hur du ska ta dig till och från flygplatsen. Vi på SpaDreams hjälper dig från start till landning med att skräddarsy en resa som passar dig och dina önskemål!

Upptäck alla fantastiska hotell till toppenpris