Sparesor för seniorer

Sparesa för Seniorer

Pensionär och resesugen? Vi har massa erbjudanden anpassade för dig och dina krav!

Spa- & hälsoresor för pensionärer

Resor för aktiva pensionärer som vill slappna av på spa

Sparesor för Seniorer

Du behöver inte sluta resa bara för att du blir äldre. När man blir äldre betyder en resa mer än någonsin! Med all livserfarenhet och en livstid av kunskap går det lättare att till fullo uppskatta nya erfarenheter. Och om du inte vill resa och uppleva världen, vad arbetade du så hårt för i alla dessa år? Du kanske vill göra en härlig ayurvedaresa för att samla nya krafter eller njuta av härliga behandlingar med spa i Polen?

Nya forskningsresultat visar att resor hjälper pensionärer och seniorer att leva längre. Om du alltid har haft reslust eller om du på senare år fått inspiration till att resa är din tid som pensionär en utmärkt tid att åka iväg.

Dra fördel av din nästan obegränsade tid och res utanför skollov och högsäsonger - du kan halvera din resebudget! Det kan vara ett utmärkt att åka till Medelhavet under vinterhalvåret eller på vårkanten för att slippa den värsta hettan på vissa destinationer. Sätt en extra guldkant på tillvaron och unna dig alla spabahandlingar du kan tänka dig!

Men att vara äldre betyder även också att du inte kan resa som du kanske brukade. Vi pratar inte om att du kanske uppgraderar från ett vandrarhem till ett lite finare hotell. Vad vi hänvisar till är de fysiska begränsningar du kanske har - detta bör dock inte sätta stopp för dig och ditt resande! Vi har flera utmärkta hotell anpassade till pensionärsbehov, där du kan slappna av utan att vara orolig för att behöva hålla ett ”högt tempo” eller hur du ska ta dig till och från flygplatsen. Vi på SpaDreams hjälper dig från start till landning med att skräddarsy en resa som passar dig och dina önskemål!

Våra bästa spa- & hälsoresor för pensionärer

Upptäck alla fantastiska hotell till toppenpris