Sparesa till Tyskland

Njut av behandlingar eller olika kurer

Upplev spa i Tyskland

Hitta ro på tyska spahotell

Din spasemester i Tyskland innebär härliga spabehandlingar som gyttjeinpackningar, kroppspeelingar och massage. Du kan även få individuell tillgång till spaavdelningar och gym.

På din resa till spa i Tyskland kan du skämma bort dig själv med en detox kurer eller genomföra en reningsvecka som kommer att ge dig mycket engergi och ett nytt välbefinnande.

Ett fantastiskt urval av behandlingar

Med en LOGI-diet, som kallas också ”Low Glycemic and Insulinemic”-diet, får du dagligen ca. 1100 kcal. LOGI-dieten är socker- och stärkelsereducerad kost som är bra för dig som vill reducera din vikt och stimulera ämnesomsättningen.

Din detox med en Schrothkur, som är en klassisk, medicinskt erkänd naturläkemetod med fett-, salt och proteinreducerad kost (under en helpensionsdiet får du i dig ca. 650 kcal per dag). Viktreduktionen och reningen, som du upplever genom denna kur leder till ett nytt välbefinnande. Denna kur lämpar sig utmärkt vid övervikt, översyrning, störningar i fettomsättningen, högt blodtryck, diabetes, m.m.

Det finns även många hotell i Tyskland som erbjuder underbara ayurvedabehandlingar. Du kan prova på Ayurvediska behandlingar och unna dig en örtmassage eller en typisk oljebehandling.

För det mesta står hälsosam kost i fokus eftersom alla våra erbjudanden för spa i Tyskland är holistiska. Men din skönhet och ditt välbefinnande är lika viktiga vid din spa semester i Tyskland. Kolla in våra erbjudanden och njut av massager och ansiktsmasker - vi är Sveriges specialister på spa hotell i Tyskland.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa hotell med spa i Tyskland

Hitta din perfekta sparesa till Tyskland hos SpaDreams idag