sparesa, spa, resa, tyskland, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Sparesa till Tyskland

Åk till Tyskland där spa & wellness är i fokus och en livsstil i sig

Populära Spa Hotell i Tyskland

Hälsa och välbefinnande i Tyskland!

Tyskland är inte bara kännt för poeter och tänkare, men också en med imponerande vacker och omväxlande natur. Från mäktiga bergskedjor över till synes ändlösa slätter, förgrenade kustlandskap mot Nordsjön och Östersjön - allt kan hittas i Tyskland. Den rika och traditionella kulturen samt de många historiska, delvis ståtliga städer göra landet till en attraktiv och intressant destination. Här finns något som passar alla: vacker natur, arkitektur, livliga festivaler, glamorösa händelser, spännande nattliv, god mat och några av världens bästa öl - Tyskland har allt och lite till...

Det finns en viss steriotyp om Tyskarnas eveiga strävan efter disciplin och perfektion, det samma gäller med tyskarna när det handlar om deras välbefinnande och hälsa. Med otaliga span och wellnes-centrum finns alla möjligheter till att göra din sparesa till Tyskland med avkoppling och uppfriskning till en oförglömlig semester. 

Hälsa och välbefinnande i Tyskland: Välkommen till landet av naturläkemedel!

Tyskland är en födelseplats för naturläkemedel och alternativa behandlingar då människorna alltid har tagit väl hand om sin hälsa. Tysklands kurorter och spa är specialiserade på att kombinera dessa metoder med state-of-the-art medicinska behandlingar. Det är det stora utbudet av naturläkemedel som gör Tyskland så populärt med hälsomedvetna resenärer. Mer än 350 godkända kurorter och spa hjälper dig att förebygga och behandla sjukdomar eller bara vila och koppla av. Kanske är du sugen på att prova de alternativa filosofier så som Kneipp och Schroth-kurer, som baseras på naturens egna resurser – allt från varma källor, havsvattens bad och "hälso gruvor". Eller så finns såklart klassiska massager och ansiktsbehandlingar, det finns något för alla.