Diet, kosthållning, gå ner i vikt, banta, detox, slimming, viktminsknings resa, viktminskning, fitness, träna, bli smal

Viktminskning i Asien

Unna dig sol och bad samtidigt som du tränar och går ner i vikt

Viktminsknings Hotell i Asien

Kombinera nytta med nöje - Viktminskning i Asien!

Vårt mål är inte bara hjälpa dig att gå ner i vikt, du är garanterad att gå ner i vikt när du åker på en viktminsknings resa till Asien, vårt mål är att hjälpa dig "kick-starta din nya hälsosamma livsstil och göra varaktiga positiva förändringar i ditt liv". Vi vet hur svårt det kan kännas att ta sig till gymmet en regning tisdag i Mars, så varför inte kombinera nytta med nöje och unna dig något både för kropp och själ?

En viktningsknings resa till Asien där du får uppleva milslånga ständer, avkoppling under parasoll, underbart väder, god mat, fantastiskt kultur – Samtidigt som du håller dig aktiv och går ner i vikt!

Om du behöver hjälp att komma i form, kan en viktminskning semester vara precis vad du behöver för att få igång ditt nya sätt att leva. Våra hotell har utformade program för att hjälpa dig att hitta och nå din idealvikt. Personliga kostplaner gör det enkelt att gå ner i vikt och dessutom är utbudet av frukt och grönsaker i Asien helt fantastiskt! Vad är godare än att äta lite svalkande vattenmelon precis på stranden efter en power walk?

Våra hotell har också utformade konditionsklasser som hjälper dig att lättare tappade dina oönskade kilon. Även om du inte är ett stort fan av träning så garanterar vi att vi har något som passar alla, från lugna yogaklasser till mer intensiva boot camp pass. Eller varför inte bara en avslappande promenad längs strandkanten?

Se även: Aktiv semester i AsienTräningsresor eller Detox i Tyskland

Lyxiga Viktminsknings Hotell i Asien