Viktminskning i Asien

Viktminskning i Asien

Unna dig sol och bad samtidigt som du tränar och går ner i vikt

Härliga hotell i Asien där du kan komma i form

Lyxiga viktminskningshotell i Asien

Kombinera nytta med nöje - Gå ner i vikt i Asien!

Viktminskning i Asien

Vårt mål är inte bara att hjälpa dig att gå ner i vikt med en resa i Asien - vi vill hjälpa dig att kickstarta din nya hälsosamma livsstil och göra varaktiga positiva förändringar i ditt liv! Vi vet hur svårt det kan kännas att ta sig till gymmet en regning tisdag i mars, så varför inte kombinera nytta med nöje och unna dig något för både kropp och själ?

En viktmingskningsresa till Asien där du upplever milslånga ständer, avkoppling under parasoll, underbart väder, god mat och upptäcker fantastiska kulturer, samtidigt som du håller dig aktiv och går ner i vikt - låter detta bra eller härligt??

Om du behöver hjälp med att komma i form kan en viktminskningssemester vara precis vad du behöver för att få igång din nya livsstil. Våra hotell har särskilt utformade program för att hjälpa dig att hitta och nå din idealvikt. Personliga kostplaner gör det enkelt att gå ner i vikt och dessutom är utbudet av färsk frukt och krispiga grönsaker i Asien helt fantastiskt! Vad är godare än att äta lite svalkande vattenmelon på stranden efter en svettig power walk?

Våra hotell har även speciellt utformade konditionssportkuser som hjälper dig att lättare tappa dina oönskade kilon. Även om du inte är ett stort fan av träning så garanterar vi att vi har något som passar alla, från lugna yogakurser till mer intensiva boot camp-pass. Eller varför inte bara en avslappande promenad längs strandkanten? SpaDreams har något för varje smak!

Läs mer:
Aktiv semester i Asien >>> 
Träningsresor>>>
Detox i Tyskland>>>

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra bantningshotell i Asien

Vilket hotell blir perfekt för just din resa till en bättre kropp?