Viktminskning vid Medelhavet

Viktminskning vid Medelhavet

Unna dig sol och bad samtidigt som du tränar och går ner i vikt

Hotell för din resa mot ett slankare liv vid Medelhavet

Lyxiga viktminskningshotell vid Medelhavet

Nå din idealvikt under solsemestern!

Viktminskning vid Medelhavet

Idag bestämmer sig allt fler människor för att ta ett större ansvar för sin hälsa. Många har lärt sig att öyssna på kroppen och är redo att kickstarta en ny livsstil. Och varför inte göra detta på på semestern? Om du är redo för förändring... är vi här för att hjälpa dig! Utnyttja det stora utbudet av olika spaprogram, allt från anti-stress och detox till viktkontroll och kondition. Det finns något för varje hälsoproblem och vi kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt på semestern.

Att gå ner i vikt är inte alltid lätt men genom att få en bra start har du redan kommit en bra bit på vägen! Och hur mycket enklare är det inte att ta tag i några oönskade kilon än vid Medelhavet? Solen, palmerna och stränderna kommer göra att du lättare än någonsin hoppar ur sängen på morgonen och är redo för en power walk eller härlig morgonyoga!

Om du behöver hjälp med att komma i form kan en viktminskningssemester vara precis vad du behöver för att få igång ditt nya sätt att leva. Våra hotell garanterar en snabb, säker och naturlig viktminskning.

Detox och träning är perfekt för att öka energinivåer och gå ner i vikt. Förbättra din kondition och ditt välbefinnande. Slappna av, stressa ner och föryngra dig.

Våra semester-erbjudanden med viktminskning vid Medelhavet är perfekt utformade för att hjälpa dig att hitta och nå din idealvikt och samtidigt få en balanserad vikt som håller i längden. Personliga kostplaner gör det enkelt att få i sig rätt saker och med det mediterrana köket blir det ännu enklare att äta nyttig och hälsosam mat. Många av våra hotell erbjuder också ett brett utbud av konditionskurser som hjälper till att höja pulsen, öka din ämnesomsättning och underlätta viktminskningen.

Läs mer:

Aktiv semester vid Medelhavet >>>
Träningsresor >>>
Detox i Tyskland >>>

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla hotell vid Medelhavet

Gå ner i vikt och njut av semester - hitta ett perfekt hotell