Yoga retreat

Yoga Retreat

Våra topp 3 länder med de bästa yogaretreaterna

Yoga i Indien

Yoga på Bali

Yoga i Spanien

Topp 1: Åk till färgrika Indien

Yoga retreat

Indien är yogans ursprungsland - det är visserligen den bästa platsen för att uppleva en riktigt autentisk yogaretreat. Du kan förvänta dig avslappnande yogapass med meditation och härliga ayurvediska behandlingar. 

Tyngdpunkten ligger på din hälsa och återhämtning. Här kan du fördjupa dina kunskaper om yoga och njuta av Indiens magiska kultur och natur. 

I Indien kan du också prova på nya trender: Hot Yoga och yoga och detox!

Topp 2: Bali - Gudarnas ö lockar

Yoga retreat

Aktiv återhämtning på gudarnas ö.  Bali förför med gamla templer, risterasser och härliga lyxhotell vid ensamma stränder. Bali är ön för alla, både för dem som söker lugn och ro och för dem som vill ha ett mer aktivt program.

Du kan koppla av med yoga och meditation, ligga i solen, surfa, dyka eller prova på vandring. Upptäck Balis magiska sidor under en yogaretreat med oss.

Topp 3: Yoga i Spanien

Yoga retreat

Vi alla vet hur gärna vi svenskar åker till soliga Spanien för att bli bruna och njuta av fiesta, siesta och goda drinkar. Visste du att du även kan åka på yogaretreat i Spanien? Du behöver inte åka långt bort för att komma i form med skön stretching i urgammal tradition!

Våra hotell i Spanien erbjuder dig såväl avkoppling med yoga samt andra spabehandlingar eller viktminsknings- och avgiftningsprogram.

Kombinera din träning med en semester under den härliga Medelhavs solen. Vem vill inte komma hem slimmad och brun från semestern?

 

Boka din yoga retreat hos SpaDreams till bästa pris redan idag!

 

Hitta din dröm-yogasemester här!