yoga, resa, topp 3, hälsa, välmående

Yoga Retreat

Våra topp 3 länder med de bästa yogaretreaterna:

Topp 1: Åk till färgrika Indien

Indien är yogas ursprungsland och därför är Indien visserligen den bästa platsen för ditt yogaretreat. Du kan förvänta dig av autentiska yogapass med meditation och ayurvediska behandlingar. 

Tyngdpunkten ligger på din hälsa och återhämtning. Här kan du fördjupa dina kunskaper om yoga och njuta av Indiens magiska kultur och natur. 

I Indien kan du också prova på de nya trenderna: Hot Yoga och yoga och detox!

Topp 2: Gudarnas ö lockar

Aktiv återhämtning på gudaranas ö.  Bali förför med gamla templer, risterasser och härliga lyxhotell vid ensamma stränder. Bali är ön för alla, både för dem som söker lugn och ro och för dem som vill ha ett mer aktivt program.

Du kan koppla av med yoga och meditation, ligga i solen, surfa, dyka eller prova på vandring. Upptäck Balis magiska sidor på yogaretreat med oss.

Topp 3: Yoga i Spanien

Vi alla vet hur gärna vi svenskar åka till soliga Spanien.  Men inte så populärt är att åka på yogaretreat till Spanien. En stor fördel är att Spanien är inte så långt bort. 

Våra hotell i Spanien erbjuder dig såväl avkoppling med yoga samt andra spa användningar eller viktminsknings- och avgiftningsprogram.

Du kan du träna och stretcha hela kroppen och njuta av den härliga Medelhavs solen.

 

Yoga i Indien

Yoga på Bali

Yoga i Spanien