resa, wellness, res, spa, ensam

Reser du ensam?

Perfekt tillfälle att vara aktiv!

Allt på dina villkor - Du bestämmer själv!

It is all about Y-O-U! Det finns ju så många aktiviteter för dem som älskar att resa ensam. Ibland har man det bäst utan resesällskap, läs mer on alla fördelar här. Många förerar att passa på att resa ensam på en yogaresa. Då man enkelt hittar lugn och ro och göra enkel träning för kropp och själ. Eftersom vi är specialister för yoga & Ayurveda hittar du de bästa erbjudandena hos oss.

Du behöver såklart inte åka långt bort om du vill åka ensam på en yogaresa eftersom det finns erbjudanden på hotell i Tyskland och Spanien. Vill du prova på något nytt och spännande kan vi rekommendera en ovanlig Yogaresa på en båt i Turkiet som ger dig möjligheten att knyta nya kontakter med människor från hela världen. Prova även på olika kombinationer av yoga, spa och surf på vårat hotell Paradis Plage i Marocko! Den Vackra semesteranläggning alldeles vid en vidstäckt sandstrand erbjuder en unik kombination av surfing, yoga och wellness.

För dig som reser ensam är en Ayurvedakur också väldigt bra, då behandlingarna med den gamla indiska läkenkonsten är effektivast om du koncentrerar dig helt på dig själv och din kropp. Hos våra Ayurveda hotell hittar du allt du behöver för en perfekt semester för soloresenärer oavsett hur långt den ska vara hemifrån. Men kanske är det extra spännande för dig att resa ensam till Indien på din Ayurveda resa?

SpaDreams har dessutom många olika hälsoresor som går bra för alla som gillar att resa esam. Kolla in i erbjudanden för termal wellness, viktminsknings-semester, spa resor och njut av magiska upplevelser på din semester. 

Våra populäraste resor för dig som älskar att resa ensam

Resa ensam till Indien