resa ensam

Resa ensam

Njut av en härlig, avslappnande semester för dig själv

Våra populäraste resor för dig som älskar att resa ensam

Resa ensam till Indien

Allt på dina villkor - Du bestämmer själv!

Resa ensam

It's all about Y-O-U! Det finns ju så många aktiviteter för dem som älskar att resa ensam. Ibland har man det bäst utan resesällskap! Läs mer om alla fördelar här. Många föredrar att passa på att åka iväg ensam på en yogaresa, då man enkelt hittar lugn och ro och göra enkel träning för kropp och själ. Eftersom vi är specialister för yoga & ayurveda hittar du de bästa erbjudanden hos oss.

Du behöver såklart inte åka långt bort om du vill åka ensam på en yogaresa eftersom det finns erbjudanden på hotell i Tyskland och Spanien.

Prova även på olika kombinationer av yoga, spa och surf på vårt hotell Paradis Plage i Marocko! Den vackra semesteranläggningen alldeles vid en vidsträckt sandstrand erbjuder en unik kombination av surfa, yoga och spa.

För dig som reser ensam är en ayurvedakur också väldigt bra, då behandlingarna med den gamla indiska läkenkonsten är effektivast om du koncentrerar dig helt på dig själv och din kropp. Hos våra ayurvedahotell hittar du allt du behöver för en perfekt semester för soloresenärer - oavsett hur långt borta den ska vara hemifrån. Men kanske är det extra spännande för dig att resa ensam till Indien på din ayurvedaresa?

SpaDreams har dessutom många olika hälsoresor som går bra för alla som gillar att resa ensam. Kolla in erbjudanden för termal wellness, viktminskningssemester, sparesor och njut av magiska upplevelser på din semester. 

Alla våra mysiga resor för ensamresande

Upptäck alla fantastiska hotell för din individuella resa!