- 15%

Utmärkt 4,7/5,0

260 Omdömen från våra kunder

Utmärkt 4,7/5,0

Top 2 hotell för Ayurveda Detta hotell är nummer 2 på vår favoritlista för temat Ayurveda. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats. Top 1 hotell i Indien Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för Indien. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats. Utmärkt för ensamresande. Denna resa lämpar sig extra bra för ensamresande. Över 70% av de som bokade hos oss reste ensamma.

Nikki's Nest Comfort

Familjär Ayurveda-resort direkt vid Indiska Oceanen

Idyllisk och familjär Ayurveda-resort i närheten av stranden med egen Herbal Beauty Clinic. Den idealiska platsen för en traditionell Ayurvedakur med autentisk omvårdnad och drömlik omgivning.

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Vid havet
 • Perfekt för ensamresande
 • Fokus på hållbarhet
 • Ayurvedaläkare
 • Ayurv. mat enligt doshatyp
 • 24/7 Ayurveda-läkare
 • Yoga

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurvedakur

från 7 nätter, Dubbelrum, Fullpension

6 339 kr

5 388 kr

Fokuspunkter:

 • Föryngring (föryngring)
 • Panchakarma (rening) (från 2 veckor)

Även idealisk som immunbehandling eller för Long-Covid.

För Ayurveda Panchakarma rekommenderar vi en vistelse på 3, helst 4 veckor.

 • Ayurvedisk helpension (3 vegetariska måltider per dag)
 • Ayurvediska teer och (varmt) vatten
 • Inledande konsultation med ayurvedaläkaren med fastställande av dosha, utarbetande av individuell behandlingsplan, uppföljande konsultationer och avslutande konsultation
 • Ayurvediska behandlingar (ca 2 timmar dagligen), t.ex. helkroppsmassage med örtolja och skalpmassage (ibland synkroniserad), inhalationer, huvudmassage med Shirodhara-olja, från 2 veckor: Panchakarma (ayurvedisk avgiftning med speciella örtjuicer)
 • Ayurvediska läkemedel och naturläkemedel i samband med behandlingen
 • Yoga och meditation (mån.-lö.)
 • Användning av utomhuspool och WLAN
 • Transfer från/till Trivandrums flygplats (enligt överenskommelse)

Sena avgångar är också möjliga, inklusive ett rum för ombyte och uppfräschning (ingår). Vänligen ange detta önskemål vid bokningen. För lunch debiterar vi ca € 12, för middag ca € 16 (betalas på plats).

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

 • 5% stamkundsbonus 1.11. -31.3.24/25 från 3:e repetitionen med Fit.
 • För stamkunder ingår båttur till backwaters eller stadsrundtur 1.4. -31.10.23/24
 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Idealiskt vid dessa indikationer

Diabetes, Eksem / Psoriasis, Fetma / Övervikt, Hjärta / Blodkärl / Cirkulation, Hud / Allergier, Högt blodtryck, Luftvägar / Astma, Metabolism / Mage / Tarm, Neurologiska besvär, Njurar / Urinvägar, Ryggbesvär, Rörelseapparaten, Stress / Utmattning

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

 • Stanna 14 nätter – betala för 12: 2 nätter gratis
 • Stanna 14 nätter – betala för 13: 1 natt gratis
 • 323 kr% specialrabatt per rum, en gång

Alla tillgängliga rabatter

Telefon bokningskod: 722P1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Din Ayurveda-Resort

Nikki's Nest ligger i sydvästra Indien, ungefär 30 minuter transfer ifrån Trivandrum flygplats, nära den berömda stranden Kovalam (ca. 9 km). Den idylliska resorten befinner sig omsorgsfullt inbäddat i den befintliga vegetationen som ligger på en höjd precis vid den Indiska oceanen med en underbar utsikt över den pittoreska kusten. En tropisk trädgård med praktfulla orkidéer omger anläggningen och skapar en privat och intim atmosfär. På Nikki's Nest tomt hittar du även ett litet hinduiskt tempel. Rökning är inte tillåten på hotellområdet. År 2021 firade Nikki's Nest 25-årsjubileum!

Så här bor du

48 boenden, inredda i traditionell Kerala-stil med dusch/WC, telefon, terrass, delvis havsutsikt och/eller luftkonditionering i 14 cottages, 22 delvis fristående chalets, 8 rymliga rum "Standard“ i 2 byggnader (nära restaurangen och Ayurveda-centret) samt 2 traditionella trädhus (Kerala House) nära havet och den föredetta detta herrgården "The Nest“ (med 2 badrum) i närheten av poolen. Cottages ligger mestadels som en terrass ovanför badviken.
Handikappvänliga rum vid efterfrågan. WiFi i rummet och i allmänna områden.

D/ Cottage

Husen är utformade i traditionell Kerala-stil (med 2 boendeenheter vardera), mestadels på terrasser ovanför badviken, med dusch/WC, telefon och terrass med havsutsikt.

Rumskod för telefonbokningar: 722D1

E/ Cottage

Husen är utformade i traditionell Kerala-stil (med 2 boendeenheter vardera), mestadels på terrasser ovanför badviken, med dusch/WC, telefon och terrass med havsutsikt.

Rumskod för telefonbokningar: 722E1

D/ Cottage/AC

Husen är utformade i traditionell Kerala-stil (med 2 lägenheter vardera), mestadels på terrasser ovanför badviken, med dusch/WC, telefon, luftkonditionering och terrass med havsutsikt.

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722D2

E/ Cottage/AC

Husen är utformade i traditionell Kerala-stil (med 2 boendeenheter vardera), mestadels på terrasser ovanför badviken, med dusch/WC, telefon, luftkonditionering och terrass med havsutsikt.

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722E2

D/ Kerala hus

Renoverade trähus nära havet i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, kylskåp, telefon och terrass med havsutsikt.

anslutningsdörr

Rumskod för telefonbokningar: 722D3

E/ Kerala hus

Renoverade trähus nära havet i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, kylskåp, telefon och terrass med havsutsikt.

anslutningsdörr

Rumskod för telefonbokningar: 722E3

D/ Standard

När restaurangen och Ayurveda-centret ligger rymliga standardrum i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, telefon och terrass (ej privat).

Rumskod för telefonbokningar: 722D4

E/ Standard

När restaurangen och Ayurveda-centret ligger rymliga standardrum i traditionell Kerala-stil, med dusch/WC, telefon och terrass (inte privat).

Rumskod för telefonbokningar: 722E4

D/ Standard/AC

När restaurangen och Ayurveda-centret ligger rymliga standardrum i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, telefon, luftkonditionering och terrass (ej privat).

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722D5

E/ Standard/AC

När restaurangen och Ayurveda-centret ligger rymliga standardrum i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, telefon, luftkonditionering och terrass (ej privat).

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722E5

D/ The Nest

Förr herrgård i traditionell Kerala-stil, på den högsta punkten av anläggningen, med kombinerat vardagsrum och sovrum, 2 badrum/dusch/WC, telefon, kylskåp och terrass med havsutsikt.

Rumskod för telefonbokningar: 722D6

E/ The Nest

Exklusivt trähus i traditionell Kerala-stil, på den högsta punkten av anläggningen, med kombinerat vardagsrum och sovrum, 2 badrum/DU/WC, telefon, kylskåp och terrass med havsutsikt.

Rumskod för telefonbokningar: 722E6

D/ Chalet

Designade i traditionell Kerala-stil, delvis fristående stugor med dusch/WC, telefon, terrass med havsutsikt och tillgång till badviken med sandstrand.

Rumskod för telefonbokningar: 722D7

E/ Chalet

Designade i traditionell Kerala-stil, delvis fristående stugor med dusch/WC, telefon, terrass med havsutsikt och tillgång till badviken med sandstrand.

Rumskod för telefonbokningar: 722E7

D/ Chalet/AC

Designade i traditionell Kerala-stil, delvis fristående chalets med dusch/WC, telefon, luftkonditionering, terrass med havsutsikt och tillgång till badviken med sandstrand.

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722D8

E/ Chalet/AC

Designade i traditionell Kerala-stil, delvis fristående chalets med dusch/WC, telefon, luftkonditionering, terrass med havsutsikt och tillgång till badviken med sandstrand.

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722E8

E/ Mini/AC

När Ayurveda-centret, litet enkelrum (ca 13 kvm) med dusch/WC, telefon, luftkonditionering, terrass och trädgård (ej privat).

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722E9

Ät & Njut

Restauranger Hibiscus och Orchid, med vegetarisk och indisk mat. Ayurveda-gäster njuter av ayurvediska rätter med en Doshabuffé. Laktos-, glutenfri och vegansk mat på förfrågan. Du kan få vara med på matlagningskurser med kocken, på begäran.

Ayurveda-Center

I 17 behandlingsrum leder ett kvalificerat team av erfarna Ayurveda-läkare och terapeuter dig genom autentiska Ayurvedabehandlingar. Ayurvedacentret blev tilldelat Green Leaf Award 2003 av Staden. Nikki's sätter särskild värde på att inte bara Ayurvedabehandlingarna, men även miljön upprätthålls traditionellt och hållbart. Således tillverkas oljor och dylikt som används för behandlingar i egen produktion på systerresorten Duke's Forest Lodge (ca 50 km, ca 1,5 tim, se nedan) under Ayurveda-läkarens övervakning (vid kombinerat uppehåll på båda resorter, t.ex. för att besöka plantagen, ingår transfer). Ayurveda-centret ligger i den övre delen av anläggningen och kan beroende på boplatsen nås till fots.

Yoga

Yogapaviljong med havsutsikt för Yoga med meditation (varje morgon utom söndagar). Ytterligare Yogakurser på begäran mot avgift. Herbal Beauty Clinic med frisör.

Fritid

Utomhuspool (förnyades 2019), direkt tillgång till stranden (innan du badar på stranden vänligen kontakta livräddaren), bibliotek, dator med uppkoppling, under högsäsong kultur-, dansarrangemang på begäran. Souvenir- och kryddbutik, tvättservice. Små affärer i den nära omgivningen. Utflykter t.ex. till Backwaters, bybesök eller tempel/palats erbjuds på hotellet.

Nikki's för miljön

Hållbarhet och återvinning är viktigt för Nikki's Nest. Förutom vattenrening och regnvattenanvändning för trädgård och tvätt, ingår en biogasanläggning och överföringen av använd Ayurvedaolja till lokala företag för smörjning av maskiner i konceptet. Dessutom stöder resorten regelbunden insamling av skräp på vägar och stränder samt djurskydd.

Ankomst

Transfer (tur & retur): Flygplats TRV  inkluderad vid bokning av Ayurvedakur, vid medföljande person FIT 722T1 € 29, bokning hos SpaDreams.


FLYGPLATS i närheten
Trivandrum International Airport (TRV) : (ca. 19 km / 32 minuter)

"Best Ayurveda Resort”

Vinnare av Fit Health & Wellness Award

Förutom utrustning och servicekvalitet utvärderades hälsoproven, många års erfarenhet, yrkeskompetens och innovativa idéer.

Sen Check Out

Även sen utcheckning är möjligt inklusive ett rum där du kan byta om och fräscha upp dig. Lunch beräknas med ca. € 12, middag med ca € 16 (betalas på plats).

Tempelfestival

Under den årliga tempelfestivalen 18.1.-26.1.2023 kan bullerstörningar förväntas, en rabatt på 25 % kommer att tillämpas. 

Renovering 2023

Nikki's Nest kommer att vara stängt för renovering  från 11.6.-30.6.2023.

Hotellöversikt

 • Fritidsprogram
 • Direkt vid stranden

kundomdömen

Utmärkt 4,7 / 5,0
98% Rekommendation
Hotell
Service
Behandlingar
Mat
Spa
260 Omdömen av äkta kunder Hos oss får bara kunder som har besökt hotellet lämna ett omdöme.
 • Sabine E.
  från Tyskland

  ”Bästa vilan någonsin...” Originalrecension (automatiskt översatt)

  • februari 2024
  • 12 - 16 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 60 och 69 år
 • Anonym Gäst

  ”En underbar semester under vilken jag träffade många intressanta människor, en verklig berikning.” Originalrecension (automatiskt översatt)

  • februari 2024
  • längre än 23 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 50 och 59 år
 • Nadine M.
  från Luxemburg

  ”en drömsemester” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Jag kände mig väldigt bekväm, många förväntningar överträffades, en plats för längtan visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Hotellet ligger i en tropisk trädgård med utsikt över havet. Det enda som är irriterande är vägen som leder genom mitten av anläggningen till ett tempel. Templet håller på att förstoras och därför kommer fler och fler besökare att använda denna väg. Jag tycker att det är beklagligt att detta inte nämns alls i hotellbeskrivningen.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Hela teamet är vänligt och uppmärksamt och hanterar frågor och förfrågningar snabbt och enkelt.
  • Mat och Gastronomi
   Jag har sällan ätit så bra på ett hotell. Jag såg fram emot måltiderna varje dag, som var välsmakande och hälsosamma på samma gång
  • Spa- & Poolområde
   Jag var där vid en tidpunkt då hotellet var fullbokat. Vissa saker gjordes som på löpande band, som de dagliga besöken hos läkaren, det fanns lite tid för personliga angelägenheter. Jag tror att om man åker bort från högsäsongen så skulle det säkert vara mer avslappnat.
  • Behandlingar och program
   Behandlingarna var utmärkta och mycket professionella. Jag skulle ha velat ha en tillfällig föreläsning om Ayurveda eller liknande ämnen på kvällen

  visa färre

  • januari 2024
  • 9 - 11 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 50 och 59 år
 • Anja S.
  från Tyskland

  ”Superåterställd!” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Vi njöt verkligen av vår vistelse på denna vackra resort. Enkelt, vackert boende, supergod vegetarisk buffé, fantastiska massageterapeuter, fantastisk utsikt över havet, extremt uppmärksam, mycket vänlig personal. Vissa människor kanske tycker att det är kritiskt: templet bredvid är mycket upptaget och därför finns det en viss mängd buller från pilgrimer och tillgång till havet nära templets sanitära anläggningar, sedan över platta stenar. Inget av detta var ett problem för oss! visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Allt mycket rent, daglig grundlig rengöring av rummen, mycket välskött komplex
  • Service och vänlighet på hotellet
   Otroligt uppmärksam och omtänksam personal
  • Mat och Gastronomi
   Exceptionellt god buffé, en dröm!
  • Spa- & Poolområde
   Trevlig pool, inte särskilt välbesökt
  • Behandlingar och program
   Läkare permanent tillgänglig, bra, erfarna massageterapeuter

  visa färre

  • januari 2024
  • 4 - 8 dagar
  • Som par
 • Jürgen Huxol H.
  från Tyskland

  ”Det var vår 4:e vistelse på Nikki's Nest och vi var lika nöjda som alltid.” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Goda Treatmans visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Utmärkt för Ajurveda-tillämpningar
  • Mat och Gastronomi
   Mycket bra urval och god smak

  visa färre

  • januari 2024
  • längre än 23 dagar
  • Som par

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra