- 15%

Utmärkt 4,7/5,0

248 Omdömen från våra kunder

Utmärkt 4,7/5,0

Top 1 hotell för Ayurveda Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för temat Ayurveda. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats. Top 1 hotell i Indien Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för Indien. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats. Utmärkt för ensamresande. Denna resa lämpar sig extra bra för ensamresande. Över 70% av de som bokade hos oss reste ensamma.

Nikki's Nest Comfort

Familjär Ayurveda-resort direkt vid Indiska Oceanen

Idyllisk och familjär Ayurveda-resort i närheten av stranden med egen Herbal Beauty Clinic. Den idealiska platsen för en traditionell Ayurvedakur med autentisk omvårdnad och drömlik omgivning.

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Vid havet
 • Perfekt för ensamresande
 • Fokus på hållbarhet
 • Ayurvedaläkare
 • Ayurv. mat enligt doshatyp
 • 24/7 Ayurveda-läkare
 • Yoga

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurvedakur

från 7 nätter, Dubbelrum, Fullpension

6 553 kr

5 570 kr

Fokus:

 • Rejuvenation (Föryngring)
 • Panchakarma (Rening) (från 2 veckor)

Även idealisk som immunkur eller för Long-Covid.

För Ayurveda Panchakarma rekommenderas en vistelse på 3, bättre 4 veckor.

 • Ayurvedisk helpension (3 vegetariska måltider per dag)
 • Ayurvediska teer och (varmt) vatten
 • Inledande konsultation med den ayurvediska läkaren med bestämning av dosha, utarbetande av den individuella behandlingsplanen, uppföljande konsultationer och slutdiskussion
 • Ayurvediska behandlingar (dagligen ca. 2 timmar) t.ex. helkroppsmassage med örtolja med huvudmassage (delvis synkron), inhalationer, panngjutning med Shirodhara-olja, från 2 veckor: Panchakarma (ayurvedisk rening med särskilda örtjuicer)
 • Ayurvediska hälsomediciner och behandlingar 
 • Yoga och meditation (mån-lör.)
 • Användning av utomhuspool och wifi
 • Transfer från/till Trivandrums flygplats (enligt överenskommelse)

Sena avgångar är också möjliga inklusive ett rum för att byta om och fräscha upp sig (ingår). Lunch debiteras för cirka 12 euro, middag för cirka 16 euro (betalas på plats)

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

 • 5% bonus för stamkunder 1.11. -31.3.23/24 från den tredje upprepningen. Upprepa med SpaDreams
 • För stamkunder ingår båttur i backwater eller stadsrundtur
 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Idealiskt vid dessa indikationer

Diabetes, Eksem / Psoriasis, Fetma / Övervikt, Hjärta / Blodkärl / Cirkulation, Hud / Allergier, Högt blodtryck, Luftvägar / Astma, Metabolism / Mage / Tarm, Neurologiska besvär, Njurar / Urinvägar, Ryggbesvär, Rörelseapparaten, Stress / Utmattning

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

 • Stanna 14 nätter – betala för 13: 1 natt gratis
 • Stanna 14 nätter – betala för 12: 2 nätter gratis
 • 334 kr% specialrabatt per rum, en gång

Alla tillgängliga rabatter

Telefon bokningskod: 722P1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Din Ayurveda-Resort

Nikki's Nest ligger i sydvästra Indien, ungefär 30 minuter transfer ifrån Trivandrum flygplats, nära den berömda stranden Kovalam (ca. 9 km). Den idylliska resorten befinner sig omsorgsfullt inbäddat i den befintliga vegetationen som ligger på en höjd precis vid den Indiska oceanen med en underbar utsikt över den pittoreska kusten. En tropisk trädgård med praktfulla orkidéer omger anläggningen och skapar en privat och intim atmosfär. På Nikki's Nest tomt hittar du även ett litet hinduiskt tempel. Rökning är inte tillåten på hotellområdet. År 2021 firade Nikki's Nest 25-årsjubileum!

Så här bor du

48 boenden, inredda i traditionell Kerala-stil med dusch/WC, telefon, terrass, delvis havsutsikt och/eller luftkonditionering i 14 cottages, 22 delvis fristående chalets, 8 rymliga rum "Standard“ i 2 byggnader (nära restaurangen och Ayurveda-centret) samt 2 traditionella trädhus (Kerala House) nära havet och den föredetta detta herrgården "The Nest“ (med 2 badrum) i närheten av poolen. Cottages ligger mestadels som en terrass ovanför badviken.
Handikappvänliga rum vid efterfrågan. WiFi i rummet och i allmänna områden.

D/ Cottage

Husen är utformade i traditionell Kerala-stil (med 2 boendeenheter vardera), mestadels på terrasser ovanför badviken, med dusch/WC, telefon och terrass med havsutsikt.

Rumskod för telefonbokningar: 722D1

E/ Cottage

Husen är utformade i traditionell Kerala-stil (med 2 boendeenheter vardera), mestadels på terrasser ovanför badviken, med dusch/WC, telefon och terrass med havsutsikt.

Rumskod för telefonbokningar: 722E1

D/ Cottage/AC

Husen är utformade i traditionell Kerala-stil (med 2 lägenheter vardera), mestadels på terrasser ovanför badviken, med dusch/WC, telefon, luftkonditionering och terrass med havsutsikt.

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722D2

E/ Cottage/AC

Husen är utformade i traditionell Kerala-stil (med 2 boendeenheter vardera), mestadels på terrasser ovanför badviken, med dusch/WC, telefon, luftkonditionering och terrass med havsutsikt.

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722E2

D/ Kerala hus

Renoverade trähus nära havet i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, kylskåp, telefon och terrass med havsutsikt.

anslutningsdörr

Rumskod för telefonbokningar: 722D3

E/ Kerala hus

Renoverade trähus nära havet i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, kylskåp, telefon och terrass med havsutsikt.

anslutningsdörr

Rumskod för telefonbokningar: 722E3

D/ Standard

När restaurangen och Ayurveda-centret ligger rymliga standardrum i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, telefon och terrass (ej privat).

Rumskod för telefonbokningar: 722D4

E/ Standard

När restaurangen och Ayurveda-centret ligger rymliga standardrum i traditionell Kerala-stil, med dusch/WC, telefon och terrass (inte privat).

Rumskod för telefonbokningar: 722E4

D/ Standard/AC

När restaurangen och Ayurveda-centret ligger rymliga standardrum i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, telefon, luftkonditionering och terrass (ej privat).

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722D5

E/ Standard/AC

När restaurangen och Ayurveda-centret ligger rymliga standardrum i traditionell Kerala-stil, med dusch/wc, telefon, luftkonditionering och terrass (ej privat).

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722E5

D/ The Nest

Förr herrgård i traditionell Kerala-stil, på den högsta punkten av anläggningen, med kombinerat vardagsrum och sovrum, 2 badrum/dusch/WC, telefon, kylskåp och terrass med havsutsikt.

Rumskod för telefonbokningar: 722D6

E/ The Nest

Exklusivt trähus i traditionell Kerala-stil, på den högsta punkten av anläggningen, med kombinerat vardagsrum och sovrum, 2 badrum/DU/WC, telefon, kylskåp och terrass med havsutsikt.

Rumskod för telefonbokningar: 722E6

D/ Chalet

Designade i traditionell Kerala-stil, delvis fristående stugor med dusch/WC, telefon, terrass med havsutsikt och tillgång till badviken med sandstrand.

Rumskod för telefonbokningar: 722D7

E/ Chalet

Designade i traditionell Kerala-stil, delvis fristående stugor med dusch/WC, telefon, terrass med havsutsikt och tillgång till badviken med sandstrand.

Rumskod för telefonbokningar: 722E7

D/ Chalet/AC

Designade i traditionell Kerala-stil, delvis fristående chalets med dusch/WC, telefon, luftkonditionering, terrass med havsutsikt och tillgång till badviken med sandstrand.

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722D8

E/ Chalet/AC

Designade i traditionell Kerala-stil, delvis fristående chalets med dusch/WC, telefon, luftkonditionering, terrass med havsutsikt och tillgång till badviken med sandstrand.

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722E8

E/ Mini/AC

När Ayurveda-centret, litet enkelrum (ca 13 kvm) med dusch/WC, telefon, luftkonditionering, terrass och trädgård (ej privat).

Luftkonditionering

Rumskod för telefonbokningar: 722E9

Ät & Njut

Restauranger Hibiscus och Orchid, med vegetarisk och indisk mat. Ayurveda-gäster njuter av ayurvediska rätter med en Doshabuffé. Laktos-, glutenfri och vegansk mat på förfrågan. Du kan få vara med på matlagningskurser med kocken, på begäran.

Ayurveda-Center

I 17 behandlingsrum leder ett kvalificerat team av erfarna Ayurveda-läkare och terapeuter dig genom autentiska Ayurvedabehandlingar. Ayurvedacentret blev tilldelat Green Leaf Award 2003 av Staden. Nikki's sätter särskild värde på att inte bara Ayurvedabehandlingarna, men även miljön upprätthålls traditionellt och hållbart. Således tillverkas oljor och dylikt som används för behandlingar i egen produktion på systerresorten Duke's Forest Lodge (ca 50 km, ca 1,5 tim, se nedan) under Ayurveda-läkarens övervakning (vid kombinerat uppehåll på båda resorter, t.ex. för att besöka plantagen, ingår transfer). Ayurveda-centret ligger i den övre delen av anläggningen och kan beroende på boplatsen nås till fots.

Yoga

Yogapaviljong med havsutsikt för Yoga med meditation (varje morgon utom söndagar). Ytterligare Yogakurser på begäran mot avgift. Herbal Beauty Clinic med frisör.

Fritid

Utomhuspool (förnyades 2019), direkt tillgång till stranden (innan du badar på stranden vänligen kontakta livräddaren), bibliotek, dator med uppkoppling, under högsäsong kultur-, dansarrangemang på begäran. Souvenir- och kryddbutik, tvättservice. Små affärer i den nära omgivningen. Utflykter t.ex. till Backwaters, bybesök eller tempel/palats erbjuds på hotellet.

Nikki's för miljön

Hållbarhet och återvinning är viktigt för Nikki's Nest. Förutom vattenrening och regnvattenanvändning för trädgård och tvätt, ingår en biogasanläggning och överföringen av använd Ayurvedaolja till lokala företag för smörjning av maskiner i konceptet. Dessutom stöder resorten regelbunden insamling av skräp på vägar och stränder samt djurskydd.

Ankomst

Transfer (tur & retur): Flygplats TRV  inkluderad vid bokning av Ayurvedakur, vid medföljande person FIT 722T1 € 29, bokning hos SpaDreams.


FLYGPLATS i närheten
Trivandrum International Airport (TRV) : (ca. 19 km / 32 minuter)

"Best Ayurveda Resort”

Vinnare av Fit Health & Wellness Award

Förutom utrustning och servicekvalitet utvärderades hälsoproven, många års erfarenhet, yrkeskompetens och innovativa idéer.

Sen Check Out

Även sen utcheckning är möjligt inklusive ett rum där du kan byta om och fräscha upp dig. Lunch beräknas med ca. € 12, middag med ca € 16 (betalas på plats).

Tempelfestival

Under den årliga tempelfestivalen 18.1.-26.1.2023 kan bullerstörningar förväntas, en rabatt på 25 % kommer att tillämpas. 

Renovering 2023

Nikki's Nest kommer att vara stängt för renovering  från 11.6.-30.6.2023.

Hotellöversikt

 • Fritidsprogram
 • Direkt vid stranden

kundomdömen

Utmärkt 4,7 / 5,0
99% Rekommendation
Hotell
Service
Behandlingar
Mat
Spa
248 Omdömen av äkta kunder Hos oss får bara kunder som har besökt hotellet lämna ett omdöme.
 • Joakim I.
  från Sverige

  ”Trevlig och avkopplande” Originalomdöme

  Bra mottagande Kunnig personal Bra mat Bra rum För mycket folk på anläggningen denna gång . Ibland va maten kall på grund av för mycket folk. (Han inte med att fixa ny mat under lunchen) visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Rummen va rena. Trasiga flugnät så insekter kunde komma in på rummet. Rent och snyggt på anläggningen. Statyn / Moskén jämte antagningen har trafiken ökat MYCKET. Mycke tutand utan för anlägningen på morrgon och kväll
  • Service och vänlighet på hotellet
   Bra personal Bara receptionen som kan mycket bra engelska.
  • Mat och Gastronomi
   5 olika mat rätter att välja på vid lunch och Middag.
  • Spa- & Poolområde
   Polen är ren och snygg.
  • Behandlingar och program
   Bra och kunnig läkare.

  visa färre

  • november 2023
  • 12 - 16 dagar
  • Med vänner
  • mellan 40 och 49 år
 • Vera H.
  från Tyskland

  ”Nöjd överlag” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Jag hade en underbar tid på Nikki's Nest och kände mig mycket återhämtad efter över 3 veckors vistelse. Maten på buffén var verkligen utsökt, terapierna hjälpsamma och jag kände mig bekväm i stugan. Tack, jag kommer tillbaka!!! visa fler

  • Hotellets faciliteter
   På grund av Shiva-templet i närheten och indiernas vana att tuta i sina horn var det ganska bullrigt, särskilt vid Onam-festivalen. Jag var mycket nöjd med min stuga utan luftkonditionering!
  • Service och vänlighet på hotellet
   Mycket vänlig personal.
  • Mat och Gastronomi
   Maten var utmärkt, varierad, rekommenderas starkt!!!
  • Spa- & Poolområde
   Bra terapier och behandlingar, vacker utsikt över mer vid poolen.
  • Behandlingar och program
   Mycket kompetent och lyhörd för individens behov.

  visa färre

  • augusti 2023
  • längre än 23 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 40 och 49 år
 • Anonym Gäst

  ”mycket avkopplande, bra behandlingar, god mat och avkoppling i ett tropiskt paradis” Originalrecension (automatiskt översatt)

  • augusti 2023
  • 17 - 23 dagar
  • Med vänner
 • Katharina S.

  ”Djupt avslappnad och otroligt lycklig och uppfylld när jag kom hem igen.” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Omgivningarna kring Nikki's Nest är otroligt vackra. Trädgårdarna, hyddorna där du bor, djuren som strövar omkring i trädgården, palmerna, buskarna och blommorna är en fröjd för ögat. Det medicinska teamet är mycket uppmärksamt och proaktivt. Terapeuterna är mycket professionella. Ledningen lyssnar alltid och gör allt för att hjälpa alla. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Lobbyn och receptionen är mycket omsorgsfullt inredda. Renligheten är av europeisk standard. Rummen har rustika möbler, som passar bra ihop med hyddorna. Omgivningen domineras av ett tempel, som personligen berikade mig mer än det störde mig. Det finns skräddare och trevliga butiker i närheten, även inom gångavstånd.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Alltid engagerad och vänlig. Personalen är otroligt hjälpsam.
  • Mat och Gastronomi
   Maten var en höjdpunkt för mig personligen. Tillräckligt med valmöjligheter, men inte slösaktigt. Smaken var utmärkt och varierad.
  • Spa- & Poolområde
   Allt var alltid rent. Jag kunde slappna av underbart under mina behandlingar.
  • Behandlingar och program
   Individuell terapiplan för varje person. Jag återhämtade mig mycket bra och uppnådde mitt mål att få mer energi och kunna återvända hem full av styrka.

  visa färre

  • augusti 2023
  • längre än 23 dagar
  • Ensamresande
 • Sabine F.

  ”Vad jag hade föreställt mig” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Jag tyckte att den Ayurveda som erbjöds och hela konceptet, inklusive mycket god mat och en charmig resort, var mycket bra. Jag slappnade inte av så mycket eftersom jag aldrig sovit bra. Jag sov mycket bättre på en egenorganiserad resa med övernattning. Templet som började varje morgon kl. 5.30 med högljudda klockor och musik hjälpte inte heller, men det är bara en del av Indien. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Charmigt, med små skavanker och fortfarande under renovering, men jag tyckte det var fantastiskt. Personalen och servicen var fantastisk. Omgivning - templet i omedelbar närhet, mycket upptagen.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Allt var bra, den medicinska avdelningen inklusive terapeuterna, trädgårdsmästarna, städarna, säkerheten, receptionen (de flesta av dem), mycket kompetent. Men vårt pass byttes ut och vi var på flygplatsen med fel, vilket var kritiskt och först var ingen tillgänglig, men sedan var det fortfarande tillräckligt svar.
  • Mat och Gastronomi
   Mästerkockar!
  • Spa- & Poolområde
   Poolen var inte i fokus för de första 5 dagarna på grund av kraftigt regn, men då var det ett bra alternativ, eftersom vi inte fick gå till stranden för 14 dagar. Stranden är kanske bristen på orten, eftersom det är stängt på grund av fara.
  • Behandlingar och program
   Bättre än så här kan det inte bli!

  visa färre

  • juli 2023
  • 17 - 23 dagar
  • Som par
  • mellan 60 och 69 år

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra