Ayurveda i Spanien

Ayurveda i Spanien

Perfekt för dig som vill koppla av, hitta din inre styrka och minska stress

Ayurvedahotell i Spanien

Ayurveda i Spanien

Ayurveda i Spanien

Koppla av med ayurvediska behandlingar i solen! Även om ayurveda härstammar från fjärran Östern kan ayurvediska texter och gammal indisk läkekonst också hittas på flera av våra hotell som ligger i fantastiska regioner i Spanien och Portugal. Under proffsig ledning av ayurvedaspecialister kan du uppleva en äkta ayurvedabehandling medan du njuter av den spanska solen och vackra stränder.

Våren och hösten är idealiska säsonger för ayurveda i Spanien tack vare det varma, milda vädret. Fördjupa dig i den spännande, blomstrande spanska kulturen, smaka på det sensationella spanska köket som på våra ayurvedahotell har anpassats till ayurvedans kosthållning. Koppla av på en mjuk sandstrand efter dina individuella ayurvediska behandlingar och njut av en äkta ayurveda upplevelse med en twist vid Medelhavet.

Lapa sol och njut av ayurveda i Spanien!

Oavsett om du letar efter en intensiv panchakarmakur eller helt enkelt vill ha en avkopplande ayurvedisk wellnesstrip kommer våra hotell i Spanien kunna tillfredsställa alla dina behov. Från soldränkta stränder på Teneriffa till ananasodlingar på Costa del Sol, har vi en mängd ayurvedahotell i hela Spanien och på Kanarieöarna... alla har sin egen unika stil och erbjuder enastående behandlingar med bästa prisgaranti.

Nyfiken?

Upptäck SpaDreams fantastiska ayurvedahotell i Spanien