Ayurveda i Spanien

Ayurveda i Spanien

Perfekt för dig som vill koppla av, hitta din inre styrka och minska stress

Ayurvedahotell i Spanien

Ayurveda i Spanien

Ayurveda i Spanien

Koppla av med ayurvediska behandlingar i solen! Även om ayurveda härstammar från fjärra Östern kan ayurvediska texter och gammal indisk läkekonst också hittas på flera av våra hotell som ligger i fantastiska regioner i Spanien och Portugal. Under proffsig ledning av ayurvedaspecialister kan du uppleva en äkta ayurvedabehandling medan du njuter av den spanska solen och vackra stränder.

Våren och hösten är idealiska säsonger för ayurveda i Spanien tack vare det varma, milda vädret. Fördjupa dig i den spännande, blomstrande spanska kulturen,upplev den fantastiska spanska maten som anpassas efter ayurvedans principier på våra ayurvedahotell har anpassats till ayurvedans kosthållning. Koppla av på en mjuk sandstrand efter dina individuella ayurvediska behandlingar och njut av äkta, autentisk ayurveda med en europeisk twist vid Medelhavet.

Lapa sol och njut av ayurveda i Spanien!

Ayurveda i Spanien

Oavsett om du letar efter en intensiv panchakarmakur eller helt enkelt vill ha en avkopplande ayurvedisk wellnesstrip kommer våra hotell i Spanien kunna tillfredsställa alla dina behov. Från soldränkta stränder på Teneriffa till ananasodlingar på Costa del Sol... vi har en mängd ayurvedahotell i hela Spanien och på Kanarieöarna som alla har sin alldeles egna unika stil och erbjuder enastående behandlingar med bästa pris-garanti.

Nyfiken?

Läs mer om:

Ayurveda i Tyskland >>

Ayurveda i Europa >>

Ayurveda på Sri Lanka >>

Ayurveda i Indien >>

Alla ayurvedahotell i Spanien

Upptäck SpaDreams fantastiska ayurvedahotell i Spanien