Ayurveda Europa, resa, koppla av, kropp, balans

Ayurveda i Spainen

Perfekt för dig som vill koppla av, hitta din inre styrka och minska stress

Ayurveda hotell i Spanien

Ayurveda i Spanien

Koppla av med ayurvediska behandlingar i solen! Även om Ayurveda härstammar från Fjärran Östern kan vediska texter och gamla Indisk läkekonst också hittas på flera av våra hotell som ligger i fantastiska regioner i Spanien och Portugal. Under proffsig ledning av Ayurveda specialister, kan du uppleva en äkta ayurveda behandling medan du njuter av den spanska solen och vackra stränder.

Våren och hösten är idealiska säsonger för Ayurveda i Spanien tack vare det varma, milda vädret. Fördjupa dig i den spännande, blomstrande spanska kulturen, smaka på det sensationella Spanska köket som på våra ayurveda hotell har anpassas till kosthållningarna för Ayurveda. Koppla av på en mjuk sandstrand efter dina individuella ayurvediska behandlingar och njut av en äkta ayurveda upplevelse med en twist vid Medelhavet.

Lapa sol och njut av Ayurveda i Spanien!

Oavsett om du letar efter en intensiv Panchakarma kur eller helt enkelt en avkopplande Ayurveda wellness ”get-away”, kommer våra hotell i Spanien kunna tillfredsställa alla dina behov. Från soldränkta stränder på Teneriffa till ananas odlingar på Costa del Sol, har vi en mängd Ayurveda hotell i hela Spanien och på Kanarieöarna, alla med sin egen unika stil och erbjuder enastående behandlingar med bästa prisgaranti.

Se även: Ayurveda i Tyskland, Ayurveda i Europa, Ayurveda på Sri Lanka och Ayurveda i Indien