Kursemester i Tyskland

Kursemester i Tyskland

Välkommen till hälsoresornas land!

Populära hälsohotell i Tyskland

Tyskland - Den alternativa läkekonstens födelseland

Kursemester i Tyskland

Tyskland är så mycket mer än bara öl, bilar, korv och Oktoberfest. Tyskland har nämligen något mer att skryta om – deras alternativa läkekonst! Landet kallas även ibland för den alternativa läkekonstens födelseland. Med en över 2000 år gammal kurtradition är Tyskland både en plats för att vara aktiv och att njuta. Med ljuvliga naturlandskap är landet ett sannt paradis och dess geografi erbjuder en otroligt mångfaldig natur.

Koppla av med en halasso-behandling, yogaupplevelser, detox, massage, power walks och mycket mer. Vad du än söker eller vad du än vill ha hjälp med så har vi säkert något för dig!

Med över 300 statligt godkända hälsobad som erbjuder förebyggande behandling och förutsättningar för tillfrisknande, återhämtning och avslappning är Tyskland en perfekt tillflyktsort för dig som behöver ta hand om din kropp. Boka en kursemester på ett spa hotell i Tyskland för att uppnå ultimat avslappning.

Har du speciella önskemål eller åkommor? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ett hotell som erbjuder den komfort och de program som just du är i behov av

Du behöver inte åka långt för att unna dig en hälsoresa. Många förknippar Asien som den helande kontinenten men en hälsoresa till en utav de tyska kurorterna är perfekt för dig som kanske bara vill eller kan åka över en helg - den perfekta weekendresan! Spana även in våra tyska spa-hotell eller våra vandringsresor i Tyskland!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Alla våra hälsohotell i Tyskland

Vilket hotell blir perfekt för just dina behov?