tyska kurorter, hälsa, tyskland, resa

Hälsoresa till Tyskland

Välkommen till hälsoresornas land!

Populära hälsohotell i Tyskland

Tyskland - Den alternativa läkekonstens födelseland

Tyskland är så mycket mer än bara öl, bilar, korv och Oktoberfest. Tyskland har nämligen något mer att skryta om – deras alternativa läkekonst och landet kallas även ibland för den alternativa läkekonstens födelseland. Med en över 2000 år gammal kurtradition är Tyskland både en plats för att vara aktiv såväl som att njuta. Med ljuvliga naturlandskap är landet ett av naturens mästerverk och dess geografi erbjudande en otroligt mångfaldig natur.

Koppla av med en Thalasso-behandling, Yoga upplevelser, Detox, Massager, power walks och mycket mer. Vad du än söker eller vad du än vill ha hjälp med så har vi något för dig. Med över 300 statligt godkända hälsobad som erbjuder förebyggande behandling och förutsättningar för tillfrisknande, återhämtning och avslappning är Tyskland en perfekt tillflyktsort för dig som behöver ta hand om din kropp. Har du speciella önskemål eller åkommor? Kontakta oss så hjälper vi att hitta ett hotell som är perfekt för dig.

Du behöver inte åka långt för att unna dig en hälsoresa, många förknippar Asien som den helande kontinenten men en hälsoresa till någon utav de Tyska kurorterna är perfekt för dig som kanske bara vill eller kan bara åka över en helg - den perfekta weekendresan! Spana även in våra Tyska Spa-hotell eller våra vandringsresor i Tyskland!

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se

Ladda om betterierna i Tyskland