Utmärkt 4,8/5,0

4 Omdömen från våra kunder

Herods Dead Sea ★★★★S

Njut av Döda Havet i en lyxig omgivning

Ett av de mest populära och lyxiga hotellen vid Döda Havet med spa för hälsa och skönhet.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Spa & avslappning

från 7 nätter, Dubbelrum, Frukost

  • inträde till Vitalis Spa: användning av inomhuspool (vatten från Döda Havet), bastu, ångbad, jacuzzi och gym (från18 år).
  • användning av utomhuspool, natursolarium, tennisplats och cyklar
  • eftermiddagsté i lobbyn
  • wifi


För gästerna i Executive Sun och trädgårdsrum:

  • separat Check-In-avdelning
  • 1x middag i Primavera Restaurant
  • espressomaskin på rummet

Kombinera din hotellvistelse med en klimatkur vid Döda Havet!

Idealiskt vid dessa indikationer

Luftvägar / Asthma, Hud / Allergier, Eksem / Psoriasis, Reumatism / Leder / Artrit

Telefon bokningskod: 344P1

9 587 kr

I detalj

Ditt hotell

☀ Direkt vid Döda havets kust (-400 m) ligger Herods Dead Sea Hotel. Buss-pendel till Ein Bokek (beroende på säsongen i oregelbundna avstånd, inkluderad).

Så här bor du

223 komfortabla, stilfulla och renoverade rum (ca. 26 kvm) och sviter på havssidan med balkong och fantastisk panoramautsikt över Döda havet. Alla rum med mineralvatten, badrock, bad/dusch/wc, satellit-tv, telefon, radio, minibar, kassaskåp, luftkonditionering. Även familjerum med bäddsoffa. Executive Sun (1. etage) dessutom med stor terrass (trappsteg). Executive Trädgård med balkong/terrass och gemensam pool- Båda med liggstolar och solskydd. Suite med separat vardagsrum. Enkelrum är dubbelrum till enskild användning.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Ät & Njut

Panorama Restaurant med varierad nationell och internationell mat. Frukost, lunch och middag erbjuds mestadels via buffé, koscher mat och show-cooking.

Executive Business Lounge (öppen kl. 10-18) = à-la-carte-restaurangen La Primavera på kvällen (söndag – torsdag 19.30-21.30, extra avgift betalas i receptionen på plats även vid halvpension). Lobby Bar, då och då live-underhållning.

Spa

Sötvatten-utomhuspool. Separat barnpool och pool-snackbar. Privatstrand med liggstolar, badhanddukar och solskydd. Natursolarium med liggstolar och sötvattendusch. Tennisbana med strålkastare, bordstennis, cykeluthyrning.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Ben Gurion International Airport, Tel-aviv (TLV) : (ca. 155 km / 110 minuter)

TRANSFER
Samlingstransfer €107, fr.o.m. 1.9. €117 per person (tur & retur).
Privat transfer utan väntetid €235, fr.o.m. 1.9. €256 per bil/sträcka (1-3 personer).

INFORMATION
Barn: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) €7-14 per övernattning/helpension, (2-11.9 år) €4149 per övernattning/helpension.

Eventuella tillägg för helgdagar.

OBS!

Programmen inkluderar ej kuren i det medicinska centret. Detta är bara den klassiska vistelsen i hotellet. För att bo på hotellet och genomföra en kur, bör du stanna i minst 13 nätter + boka en kur i det medicinska centret i Ein Bokek. Vänligen observera att centret ej tillåter kurer som är kortare än så på grund av effektivitetsskäl.

För att få ett erbjudande som inkluderar hotellvistelse och kur samt transfer från och till Tel Aviv bör du göra detta:

  • Skicka en förfrågan för en hotellvistelse enligt val (2 veckor eller längre)
  • Ange i kommentarfältet vilken sorts kur och transfer du önskar

Det är mycket sannolikt att två personer i samma dubbelrum genomför två olika kurer eller endast en person bokar en kur.

Du hittar fler informationer om typer och priser för kurer i det medicinska centret och den mest lämpliga årstiden hos SpaDreams. Vänligen kopiera och klistra in denna länk i din browser:
https://www.spadreams.se/klimakurer-vid-doda-havet/

Medan du deltar i en kur i Ein Bokek Medical Center kan du bo på alla hotell i Ein Bokek och kommer bara besöka centret under behandlingarna (normalt ca. 2x per vecka vid psoriasis-kurer). Av denna anledning kan du boka ett hotell som passar just dina behov för din vistelse vid Döda Havet.

Bra att veta

Sol, luft och salt på din hud

Havet av salt i ett ökenlikt och bisarrt landskap – 400 meter under havsnivån. Dess läkande egenskaper beror delvis på den unika kombinationen av vatten, sol och luft. Solljusets mängd och UV-strålningen är unik och starkt filtrerade så att du kan sola i terapeutiskt syfte med låg risk för att bränna dig. Den höga syrehalten och den starka koncentrationen av mineralämnen i luften är en viktig förutsättning för din läkning.

Klimatkur i DMZ

DMZs klinik (öppen Söndag-Fredag) har specialiserat sig på högeffektiva terapier som botar hudsjukdomar, luftvägssjukdomar och reumatism. DMZ är beläget i ditt hotell och är erkänt som stationär rehabiliteringsinstitution enligt § 107 SGB V med försörjningsavtal och avtal om ersättning enligt § 111 SGB V. Det tysktalande klinikteamet med läkare och specialister inom dermatologi, reumatologi och pneumologi garanterar din långsiktiga läkningsprocess med naturliga läkemetoder som använder sig av regionsspecifika resurser (havsvatten, salt, havslera, luft. Utöver det finns det en medicinsk akuttjänst dygnet runt.

Rekommendation

Efter konsultation med din läkare bör du avsluta ditt intag av mediciner i god tid innan kuren börjar, om medicinerna inte är nödvändiga. Du bör sluta använda salvor med kortison minst 4 veckor innan kuren börjar, tabletter med kortison bör tas tills du har ditt inledande samtal med undersökning med läkaren vid kurens början. Var god och ta med dig en detaljerad rapport av din behandlande läkare till inledande undersökningen, dessutom alla salvor och mediciner som du tar samt eventuella kostplaner.

Kundomdömmen

Karta

Herods Dead Sea
Boka Kontakt Vidarebefodra