Utmärkt 4,8/5,0

4 Omdömen från våra kunder

Top 1 hotell i Neve Zohar Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för Neve Zohar. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Herods Dead Sea ★★★★S

Njut av Döda Havet i en lyxig omgivning

Ett av de mest populära och lyxiga hotellen vid Döda havet (renoverades i början av 2013) med spa för hälsa, wellness och skönhet.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Wellness & avslappning

från 7 nätter, Dubbelrum, Halvpension

• inträde till Vitalis Spa: Användning av inomhuspool (vatten från Döda havet), bastu, ångbad, jacuzzi och gym (från18 år).
• användning av utomhuspool, natursolarium, tennisplats och cyklar
• eftermiddagsté i lobbyn
• wifi

För gästerna i Executive Sun och trädgårdsrum:

• tillträde till Business Lounge (dagtid)
• separat Check-In-avdelning
• 1x middag i Primavera Restaurant
• espressomaskin på rummet

OBS!

Detta program inkluderar ej kuren i det medicinska centret. Detta är bara den klassiska vistelsen i hotellet. För att bo på hotellet och genomföra en kur, bör du stanna i minst 13 nätter + boka en kur i det medicinska centret i Ein Bokek. Vänligen observera att centret ej tillåter kurer som är kortare än så på grund av effektivitetsskäl.

För att få ett erbjudande som inkluderar hotellvistelse och kur samt transfer från och till Tel Aviv bör du göra detta:

  • Skicka en förfrågan för en hotellvistelse enligt val (2 veckor eller längre)
  • Ange i kommentarfältet vilken sorts kur och transfer du önskar

Det är mycket sannolikt att två personer i samma dubbelrum genomför två olika kurer eller endast en person bokar en kur.

Du hittar fler informationer om typer och priser för kurer i det medicinska centret och den mest lämpliga årstiden hos SpaDreams. Vänligen kopiera och klistra in denna länk i din browser:
https://www.spadreams.se/klimakurer-vid-doda-havet/

Medan du deltar i en kur i Ein Bokek Medical Center kan du bo på alla hotell i Ein Bokek och kommer bara besöka centret under behandlingarna (normalt ca. 2x per vecka vid psoriasis-kurer). Av denna anledning kan du boka ett hotell som passar just dina behov för din vistelse vid Döda Havet.

Idealisk vid dessa indikationer

Luftvägar / Asthma, Hud / Allergier, Eksem / Psoriasis, Reumatism / Leder / Artrit

Telefon bokningskod: 344P1

9 384 kr

I detalj

Ditt hotell

☀ Direkt vid Döda havets kust ligger Herods Dead Sea Hotel som nyöppnades i april 2013 efter omfattande renoveringsarbeten. Hotellet har en vacker privatstrand i Neve Zohar och ligger ca. 3 km utanför Ein Bokek. Hotellet omformades i Döda havets färger och är nu en del av Fattal Hotel-gruppens lyx-utbud.

Busshuttle mellan Neve Zohar och shopping centret i Ein Bokek (efter säsong, oregelbunden, inklusive).

Så här bor du

223 komfortabla, stilfulla och renoverade rum (ca. 26 kvm) och sviter på havssidan med balkong och fantastisk panoramautsikt över Döda havet. I alla rum hittar du ett feelgoodpaket med mineralvatten, badrock och dagstidningar samt bad/dusch/wc, fön, satellit-tv, telefon, radio, minibar, kassaskåp, luftkonditionering. Premium rum (7. våningen) med terrass och utsikt över Döda havet. Executive rum kan också bokas som familjerum med en bäddsoffa (4.-6. våningen). Executive Sun rum (på första våningen) har dessutom en stor terrass (kan nås via trappan). Executive Garden rummen har balkong/terrass och en egen pool tillsammans. Båda har bäddsoffor och solskydd på balkongen/terrassen. Enkelrum är dubbelrum avsedda för enskilt bruk. Sviter med separat vardagsrum efter förfrågan.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Ät & Njut

Panorama Restaurant med varierad nationell och internationell mat. Frukost, lunch och middag erbjuds mestadels via buffé, koscher mat och show-cooking.
Executive Business Lounge (öppen kl. 10-18, kostnadsfritt för gäster i Sun, Garten och Premium rummen och sviterna) med ett växlande utbud av snacks och drycker. Loungen blir nya À-la-carte-restaurangen La Primavera (Söndag – Torsdag 19.30-21.30, extra pris betalas i receptionen på plats även vid HP).

I ljusa lobbyn ligger receptionen och Lobby Bar där du kan njuta av snacks och många olika drycker. Bibliotek, live-underhållning. Konferensrum.

Wellness, spa & hälsa

Direkt vid Döda havets kust kan du slappna av i en stor sötvatten-pool. Separat barnpool och pool-snackbar. Vid privatstranden finns det solbäddar, badhanddukar och solskydd.

Vitalis Spa för wellness & hälsa för kropp och själ: 30 behandlingsrum, inomhuspool med vatten från Döda havet, bastu, ångbad och jacuzzi. Hamam, svavelpool (avgift). Bli ompysslad och samla ny energi med olika behandlingar för wellness, skönhet och hälsa som t.ex. Mineralrika lerinpackningar, massager, hydroterapi med undervattenmassage, anbsiktsbehandlingar, ånginhalation. Tillträde från 18 år. Gym med nya maskiner som leds av en professionell tränare, olika kurser som t.ex. Aerobics, body styling, salsa eller magdangs. Tennisplats med strålkastare, bordtennis och cykeluthyrning.

Natursolarium med solbäddar och sötvattensduschar.

Tillägsinformation

FLYGRESA Till Tel Aviv (TLV), ca. 150 km.
TRANSFER Samlingstransfer €115 per person (tur & retur). Privat transfer utan väntetid €255 per bil/sträcka (1-3 personer).

INFORMATION
Barn: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) €7 per övernattning/helpension, (2-11.9 år) €37-49 per övernattning/helpension.

Det är bra om du talar engelska.

Eventuella tillägg för helgdagar.

Bra att veta

Sol, luft och salt på din hud

Havet av salt i ett ökenlikt och bisarrt landskap – 400 meter under havsnivån. Dess läkande egenskaper beror delvis på den unika kombinationen av vatten, sol och luft. Solljusets mängd och UV-strålningen är unika och starkt filtrerade så att du kan sola i terapeutiskt syfte med låg risk för att bränna dig. Den höga syrehalten och den starka koncentrationen av mineralämnen i luften är en viktig förutsättning för din läkning.

Klimatkur i DMZ

DMZs klinik (öppen Söndag-Fredag) har specialiserat sig på högeffektiva terapier som botar hudsjukdomar, luftvägssjukdomar och reumatism. DMZ är beläget i ditt hotell och är erkänt som stationär rehabiliteringsinstitution enligt § 107 SGB V med försörjningsavtal och avtal om ersättning enligt § 111 SGB V. Det tysktalande klinikteamet med läkare och specialister inom dermatologi, reumatologi och pneumologi garanterar din långsiktiga läkningsprocess med naturliga läkemetoder som använder sig av regionsspecifika resurser (havsvatten, salt, havslera, luft. Utöver det finns det en medicinsk akuttjänst dygnet runt.

Rekommendation

Efter konsultation med din läkare bör du avsluta ditt intag av mediciner i god tid innan kuren börjar, om medicinerna inte är nödvändiga. Du bör sluta använda salvor med kortison minst 4 veckor innan kuren börjar, tabletter med kortison bör tas tills du har ditt inledande samtal med undersökning med läkaren vid kurens början. Var god och ta med dig en detaljerad rapport av din behandlande läkare till inledande undersökningen, dessutom alla salvor och mediciner som du tar samt eventuella kostplaner.

Kundomdömmen

Karta

Herods Dead Sea
Boka Kontakt Vidarebefodra