Avinya Ayurveda Bentota by Aida
COMFORT

Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Bentota
Nära Bentotafloden
Endast för vuxna från 16 år
Ayurvedaläkare med över 15 års erfarenhet
Till erbjudandena

Ayurveda mellan flod och hav

Ett elegant Ayurveda boutique-resort med charm, arkitektonisk klass och över 15 års erfarenhet. Läget övertygar också: i hjärtat av Bentota, 5 minuter från den vackra Bentotafloden och lika nära till närmaste strand. Njut av holistisk Ayurveda, stämningsfulla båtturer på floden eller tidlös mysighet vid poolen.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Vid havet
Adults Only
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
24/7 Ayurveda-läkare
Yoga
Fritidsprogram

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 7 802 kr

Avinya Ayurveda Bentota by Aida i detalj

Ditt Ayurveda-resort

Det stilfulla Avinya Ayurveda-resortet ligger i den livliga kuststaden Bentota på Sri Lankas sydvästkust, i en tropisk trädgård, endast separerad från den finkorniga Bentotastranden (ca. 8 minuters promenad) av kustvägen och järnvägslinjen. Detta boutique-resort kombinerar stilfull atmosfär med bekvämlighet och är specialiserat på Ayurveda, den uråldriga helandefilosofin. Paviljonger på olika nivåer, förbundna genom öppna gångar, små uteplatser och sten trädgårdar. Trädgården med solstolar för vila efter behandlingarna samt poolen med bubbelpool i det grunda änden, utgör en oas av lugn trots närheten till det livliga småstadslivet.

Läge & Omgivning

Ayurveda-resortet ligger i Bentota, Sri Lanka. Bentota är också utgångspunkten för Sri Lankas södra provins, en region där många lokala traditioner och seder vårdas. Endast 1,5 timmars bilresa från Colombo flygplats ligger resortet nära Bentotafloden bara 5 min. från stranden.

Ät & Njut

I den öppna Ayurveda-restaurangen vid poolen väntar färska ayurvediska måltider anpassade till doshas (vegetariska) vid buffén. Under det veckovisa matlagningskursen kan du lära dig mer om ingredienser och tillagning av den mångsidiga Ayurveda-köket, på begäran får du även rekommendationer för hemma för att kunna integrera den hälsosamma kosten i vardagen. I den offentliga "Aida"-restaurangen på andra sidan gatan äter badgäster samt på begäran även medresenärer.

Ayurvedacenter

Ansluten till huvudbyggnaden ligger Ayurvedacentret med 3 erfarna Ayurvedaläkare och flera terapeuter. Centret omfattar 2 konsultationsrum, flera behandlingsrum för över 25 olika behandlingar, ayurvediska ört- och ångbad i trädgården samt en Ayurveda-örtbastu "Kutti", uppvärmd med doftande örter och trä. Tillverkningsprocessen för den använda örtmedicinen följer strikta kvalitetskontroller. Yoga och meditation hålls antingen på den täckta terrassen på första våningen eller med utsikt över Bentotafloden i trädgården vid sidobyggnaden.

Fritid

Den vackra trädgården med stor utomhuspool med bubbelpool, gräsmatta och tebar inbjuder till vila. Ett friluftsamfiteater, juvelerarbutik, skrädderi och veckovis kvällsunderhållning (enligt program) kompletterar fritidsutbudet. Promenader, till exempel till Bentotastranden (ca. 5 min.) eller till marknaden samt utflykter till den pittoreska Induruwastranden (ca. 10 minuter) rekommenderas också. Ytterligare upplevelser som till exempel en båttur på Bentotafloden eller utflykter till Galle, Maadufloden, Bawa-trädgårdarna, etc. kan bokas på plats mot en avgift.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Huvudbyggnaden med Deluxe-rum, samt sidoflöjeln på andra sidan gatan vid Bentotafloden med Standard-rum är reserverade för Ayurvedagäster och deras medresenärer. Alla rum är utrustade med balkong eller terrass, dusch/WC, kassaskåp, individuellt justerbar A/C, takfläkt, hårtork och Wi-Fi. I huvudbyggnaden, i omedelbar närhet till Ayurvedacentret, 15 Deluxe-rum med utsikt över den tropiska trädgården. I sidoflöjeln, 15 Standard-rum med utsikt mot pilgrimsberget "Adam's Peak". Enkelrum=dubbelrum.

 • Enkelrum=dubbelrum standard

   ca. 20 qm
  mer information
 • Dubbelrum standard

   ca. 20 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum deluxe

   ca. 20 qm
  mer information
 • Dubbelrum deluxe

   ca. 20 qm
  mer information

Plats

Avinya Ayurveda Bentota by Aida
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Bentota
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 13 km / 28 min

Liknande hotell

Hotell i närheten