- 14%

Avinya Ayurveda Bentota by Aida Comfort

Ayurveda mellan flod och hav

Elegant Ayurveda Boutique Resort med charm, arkitektonisk klass och erfarenhet sedan över 15 år. Läget är också övertygande: i hjärtat av Bentota, 5 minuter från den vackra Bentotafloden och ca 5 minuter från närmaste strand. Njut av holistisk ayurveda, stämningsfulla båtturer på floden eller tidlöst mys vid poolen.

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Vid havet
 • Adults Only
 • Ayurvedaläkare
 • Ayurv. mat enligt doshatyp
 • 24/7 Ayurveda-läkare
 • Yoga
 • Fritidsprogram

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurveda-kur

från 7 nätter, Dubbelrum, Fullpension

8 495 kr

7 306 kr

Avinya Ayurveda Bentota by Aida har inspirerats av Buddhas läror och Ayurvedas urgamla traditioner och erbjuder alla möjligheten att föryngra, koppla av och avgifta sig genom att väcka sinnena med terapeutisk massage och medicin.

Fokuspunkter:

 • Regenerering från 7 nätter
 • Panchakarma stresshantering från 14 nätter
 • Panchakarma bantningskur från 14 nätter och framåt
 • från 7 eller 14 nätter/Ayurvedisk helpension inklusive vatten och örtte
 • Konsultationer med ayurvedisk överläkare med fastställande av konstitutionell typ, fastställande av individuell behandlingsplan
 • min. 4 ayurvediska behandlingar per dag (upp till 2,5 timmar), t.ex. huvud-, fot- och ansiktsmassage, helkroppsmassage (delvis synkroniserad med fyra händer), ayurvediskt ång- och örtbad, tarm- och näsrengöring, huvudinpackning, Shirodhara-olja för panngips
 • Ayurvedisk örtmedicin som en del av kuren
 • 7x per vecka yoga, 1x meditation (grupp)
 • 1x per vecka ayurvedisk matlagningskurs, föreläsning
 • Användning av utomhuspool med bubbelpool, solsängar, parasoller och badhanddukar

Medföljande person samt förlängning utan kur på begäran.

 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

 • 5% bonus vid tidig bokning - 75 dagar
 • Stanna 21 nätter – betala för 17: 4 nätter gratis
 • Stanna 21 nätter – betala för 18: 3 nätter gratis

Alla tillgängliga rabatter

Telefon bokningskod: 795P1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Din Ayurveda-anläggning

☀ Den eleganta Avinya Ayurveda Resort ligger i den livliga kuststaden Bentota på Sri Lankas sydvästkust, i en tropisk trädgårdsmiljö, endast avskild av kustvägen och järnvägslinjen från den fina sandstranden Bentota (ca 8 minuters promenad). Boutique-resorten kombinerar elegant atmosfär med komfort och har specialiserat sig på Ayurveda, den gamla läkefilosofin. Paviljonger på olika nivåer, förbundna med öppna korridorer, små uteplatser och klippträdgårdar. Trädgården med solstolar för avkoppling efter behandlingarna och poolen med bubbelpool i den grunda änden utgör en oas av lugn trots närheten till det livliga småstadslivet.

Läge & Omgivning

Ayurveda Resort ligger i Bentota på Sri Lanka. Bentota är också utgångspunkten för Sri Lankas södra provins, en region där många lokala traditioner och seder bevaras. Resorten ligger bara 1,5 timmes bilresa från Colombos flygplats och ligger nära Bentotafloden, bara 5 minuter från stranden.

Så här bor du

Huvudbyggnaden med deluxerum och sidoflygeln på andra sidan Bentotafloden med standardrum är reserverade för ayurvedagäster och deras följeslagare. Alla rum är utrustade med balkong eller terrass, dusch/toalett, värdeskåp, individuellt reglerbar luftkonditionering, takfläkt, hårtork och Wi-Fi. I huvudbyggnaden, nära Ayurveda-centret, 15 Deluxe-rum med utsikt över den tropiska trädgården. I sidoflygeln 15 standardrum med utsikt över pilgrimsberget "Adam's Peak". Enkelrummen är för enskilt bruk.

Dubbelrum Standard

15 standardrum (ca 20 kvm) i sidoflygeln ligger tvärs över gatan direkt vid Bentotafloden. Med balkong eller terrass, dusch/toalett, värdeskåp, takfläkt, individuellt reglerbar luftkonditionering, hårtork och Wi-Fi.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 795D1

Enkelrum=dubbelrum Standard

15 standardrum (ca 20 kvm) i sidoflygeln ligger tvärs över gatan direkt vid Bentotafloden. Med balkong eller terrass, dusch/toalett, värdeskåp, takfläkt, individuellt reglerbar luftkonditionering, hårtork och Wi-Fi.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 795E1

Dubbelrum Deluxe

15 Deluxe-rum (ca 20 kvm) i huvudbyggnaden med utsikt över den tropiska trädgården ligger i omedelbar närhet av Ayurveda-centret. Utrustade med balkong eller terrass, dusch/toalett, värdeskåp, takfläkt, individuellt justerbar luftkonditionering, hårtork och Wi-Fi.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 795D2

Enkelrum=dubbelrum Deluxe

15 Deluxe-rum (ca 20 kvm) i huvudbyggnaden med utsikt över den tropiska trädgården ligger i omedelbar närhet av Ayurveda-centret. Utrustade med balkong eller terrass, dusch/toalett, värdeskåp, takfläkt, individuellt justerbar luftkonditionering, hårtork och Wi-Fi.

Rumskod för telefonbokningar: 795E2

Ät & Njut

I den öppna Ayurveda-restaurangen vid poolen serveras färska ayurvediska måltider (vegetariska) på buffén, som är anpassade till doshorna. Under veckans matlagningskurs kan du lära dig mer om ingredienserna och tillagningen av det varierade ayurvediska köket, och om du vill kan du också få rekommendationer för ditt hem så att du kan integrera den hälsosamma kosten i ditt vardagsliv. I den offentliga restaurangen "Aida" på andra sidan gatan kan badande och medföljande personer äta på begäran.

Ayurveda-centrum

I anslutning till huvudbyggnaden ligger Ayurveda-centret med 3 erfarna Ayurveda-läkare och flera terapeuter. Centret har 2 konsultationsrum, flera behandlingsrum för över 25 olika behandlingar, ayurvediska ört- och ångbad i trädgården samt en ayurvedisk örtbastu "Kutti" som värms upp med väldoftande örter och träslag. Produktionsprocessen för de örtmediciner som används är föremål för strikta kvalitetskontroller. Yoga och meditation äger rum antingen på den täckta terrassen på första våningen eller med utsikt över Bentota-floden i trädgården på sidoflygeln.

Fritid

Den vackra trädgården med sin stora utomhuspool med bubbelpool, solterrass och tebar inbjuder till avkoppling. Utomhusamfiteater, smyckesaffär, skrädderi och kvällsunderhållning varje vecka (erbjuds) avrundar fritidsfaciliteterna. Vi rekommenderar också promenader, t.ex. till Bentota Beach (ca 5 min.) eller till marknaden samt utflykter till den pittoreska Induruwa-stranden (ca 10 min.). Andra upplevelser som en båttur på Bentota River eller utflykter till Galle, Maadu River, Bawa Gardens etc. kan bokas på plats mot en avgift.

Ankomst

Transfer flygplatsen CMB (tur och retur) 795T1 130 € per bil (max. 2 personer).


FLYGPLATS i närheten
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB) : (ca. 13 km / 28 minuter)

Extra information

Vuxna från 16 år och uppåt är välkomna.

Hotellöversikt

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra