Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort
COMFORT

4.9 / 5.0 Enastående
8 omdömen
100% Rekommendationer
Exklusivt Ayurvedaresort direkt vid Induruwastranden
Stilfull inredning, öppen och luftig
Till erbjudandena

Individuella Ayurvedakurer från Hiru Group

Ett autentiskt, familjärt Ayurvedaresort direkt på stranden. Systerhotell till Hiru Villa, Hiru Om och Hiru Beach.

Populära attribut

Gratis WiFi
Vid havet
Perfekt för ensamresande
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga
Fritidsprogram
Direkt vid stranden
Qigong

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 24 661 kr

Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort i detalj

Ditt Ayurvedaresort

Sol (Hiru), hav, vind och palmer bidrar alla till den speciella dragningskraften hos Induruwa-stranden på Sri Lankas sydvästkust. Här, direkt på stranden, ligger det stilfulla Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort, som tillsammans med Hiru Villa, Beach och det nya Hiru Om utgör det fjärde huset i den familjeägda Hiru-gruppen. Målet är att individuellt anpassa sig till varje gäst för att optimera deras hälsotillstånd. Resorten har flera lounger, soldäck och en trädgård som gränsar direkt till stranden. Lokala konstnärers verk pryder rummen, och från takterrassen har du en vidsträckt utsikt över havet.

Ät & Njut

En viktig del av upplevelsen är de ayurvediska måltiderna som är anpassade efter ditt Dosha, serverade i den mysiga, moderna restaurangen. Redan vid starten av din Ayurvedakur får du kostrekommendationer från Ayurvedaläkaren, har möjlighet att delta i föreläsningar om ayurvedisk kost under kuren och får en utförlig konsultation om kost som passar din typ innan avresa.

Ayurvedacenter

Ayurveda har praktiserats i Sri Lanka i årtusenden. Hela teamet på Ayurvedacentret drar nytta av denna gamla kunskap, från den erfarna, kvalificerade Ayurvedaläkaren till de utbildade terapeuterna och kocken som ser till att du får hälsosam ayurvedisk mat. Baserat på den initiala undersökningen fastställs de specifika Ayurvedabehandlingarna. De dagliga ayurvediska behandlingarna (minst 4) utförs i en tilltalande miljö i vårt eget Ayurvedacenter eller, som till exempel fot- eller ansiktsmassage, även utomhus. Den ayurvediska medicinen som används består enbart av naturliga ingredienser. Yoga-plattform och meditationsrum med havsutsikt. Självklart får Ayurvedagäster generella tips för vardagen som kan integreras i den dagliga rutinen efter kuren.

Indikationer

Ayurveda syftar till att genom speciella rengörings-, avslappnings- och massageritualer befria kroppen från toxiner och läka den, fräscha upp sinnet och återställa den vid födseln givna och för hälsan ansvariga egna Dosha-balansen ("Prakriti"). Idealiskt vid stress, trötthet, utmattning, brist på driv och aptit, sömnproblem, för viktminskning, för att stärka immunsystemet och för regenerering. Även vid specifika sjukdomstillstånd som till exempel multipel skleros har framgångar noterats.

Fritid

Slappna av i trädgården eller i saltvattenpoolen, promenera på stranden eller läs en bok från bokhörnan. Utflykter till havssköldpaddsreservatet eller hamnstaden Galle, liksom tempelbesök, ö- och båtturer är populära aktiviteter utanför resorten (mot avgift). Platser som Aluthgama eller Lunuganga, hemvist för den berömda arkitekten Geoffrey Bawa, är tillgängliga på ca. 30 minuter. Cykeluthyrning.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Byggnaden sträcker sig över tre våningar och erbjuder från de totalt 12 rummen (ca. 34 kvm) med fantastiska fönsterfronter, balkong och sittplatser en drömlik utsikt över palmer, strand och hav. Rummen är rymliga, inredda i en okonventionellt modern stil och utrustade med stora, ljusa badrum – en komfort som uppskattas under en Ayurvedakur. Ytterligare bekvämligheter inkluderar dusch/WC, hårtork, fläkt, A/C (mot avgift), telefon, Wi-Fi, kassaskåp, teset och myggnät. EZ är DZ för ensam användning.

 • Enkelrum=dubbelrum

   ca. 34 qm
  +4 vidare
  mer information
 • Dubbelrum

   ca. 34 qm
  +4 vidare
  mer information

Kundomdömen för Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort

8 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.9 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.9
Hotell
5.0
Service
5.0
Behandlingar
4.8
Kost
5.0
Wellness-område
 • "familjevänligt hotell"
 • "lugnt läge"
 • "rymliga rum"
 • "vänlig personal"
 • "god mat"
 • "vacker spa"
 • "drömlik plats"
 • "havsutsikt"
 • "professionell service"
 • "utmärkta massagebehandlingar"
8 Resultat
Kan bara rekommendera hotellet

Anne H.

februari 2024

Med vänner | 17 - 23 dagar

Super strand. Simning begränsad på grund av höga vågor. Massage utmärkt. Rummen delvis i behov av renovering.

Det var en fantastisk semester jag skulle boka igen när som helst

Susanne W.

januari 2024

Ensamresande | 12 - 16 dagar

Jag är helt avslappnad, det var en lyckad semester från början till slut

Mycket värdefull

Klaus R.

augusti 2023

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Efter 2 veckors Ayurveda-behandling känner jag mig väl återhämtad och stärkt. Den här typen av semester var helt ny för mig. Helhetskonceptet och hotellets fantastiska läge gjorde denna värdefulla semester/kur möjlig.

Plats

Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Induruwa
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 115 km / 108 min

Liknande hotell

Hotell i närheten