Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort
COMFORT

Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Induruwa
4.9 / 5.0 Enastående
8 omdömen
100% Rekommendationer
Till erbjudandena

Samla ny kraft i en drömlik omgivning

En autentisk och familjär ayurveda-resort med direkt strandläge. Systerhotell till Hiru Villa och Hiru Beach. Du kan göra en kombinerad Ayurvedakur.

Populära attribut

Gratis WiFi
Vid havet
Perfekt för ensamresande
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga
Fritidsprogram
Direkt vid stranden
Qigong

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 18 049 kr

Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort i detalj

Din Ayurveda-Resort

Sol (hiru), hav, vind och palmer - allt detta gör Induruwa stranden vid Sri Lankas västkust till en fantastisk plats. Här ligger det eleganta Hiru Mudra Resort som är den trejde Hiru resorten vid sidan om Hiru Villa och Beach (transfern mellan de olika hotellen är inkluderad i priset vid kombination). Ledningen har en stor erfarenhet inom Ayurvedakurer och deras mål är att ge varje gäst en individuell behandling som är utriktad efter dess hälsotillstånd. Resorten har flera lounges och solterrasser och en trädgård som ligger vid stranden. Verk av lokala konstnärer pryder rummen. Du kan njuta av en vacker havsutsikt från takterrassen.

Betydelsen av Mudra

Hotellnamnet "Mudra" grundar sig på de rituella hand- och fingerpositionerna som är en bas av bl.a. yoga. Den mest kända mudran är nog "Anjali Mudra" - den yogiska bönhållningen som praktiseras vid början och slutet av en yoga-klass och ackompanjeras av ordet "Namaste".

Ät & Njut

Hiru Mudra lägger särskilt vikt på en individuellt anpassad ayurvedisk kost som kan intas i den mysiga, moderna restaurangen. Du får mat-tips från din Ayurveda-läkare i början av kuren och kan delta i föredrag om ayurvedisk kost under kuren och får bra tips om hur du kan integrera ayurvedisk kost i din vardag innan du reser hem igen.

Ayurveda-Center

Ayurveda har praktiserats på Sri Lanka i flera årtusenden. Hela ayurveda-teamet på Hiru Mudra resorts drar nytta från detta - den kvalificerade ayurvedaläkaren, de utbildade terapeuterna och kocken, som skämmer bort dig med god ayurvedisk mat. Efter ingångskonsultationen får du ett schema för din kur. De dagliga behandlingarna (minst 4) genomförs i en angenäm atmosfär i det separata Ayurvedacentret eller, som t.ex. fot- eller huuvudmassager, även i friluft. Yogaplattform och meditationsrum med havsutsikt. Självklart får varje gäst tips om hur man kan integrera Ayurveda i vardagen.

Indikationer

Med hjälp av speciella rensnings-, avslappnings- och massageritualer syfter Ayurveda på att befria kroppen från giftiga ämnen och att hela kroppen, uppliva anden och på så sätt återställa dosha-balansen ("Prakriti") som gavs vid födelsen och som är ansvarig för hälsan. Idealisk vid stress, trötthet, utmattning, loj- och aptitlöshet, sömnstörningar, för viktminskning, för stärkning av immunsystemet och för återhämtning. Även vid specifika sjukdomsbilder som t.ex. multipel skleros visar det sig vara framgångsrikt.

Fritid

Slappna av i trädgården, promenera längs stranden eller läs en bok från bokhörnan. Utflykter till havssköldpaddefarmen eller hamnstaden Galle, även tempelbesiktningar, ö- och båtsturer är populära aktiviteter utanför resorten (mot avgift). Orter som Aluthgama eller Lunuganga, domicilen av den berömda arkitekten Geoffrey Bawa, ligger ca. 30 minuter bort. Cykeluthyrning.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Byggnaden sträcker ut sig över tre etage och alla 11 rum med balkong och sittmöjligheter har en drömlik utsikt över palmer, strand och hav. Rummen är mycker rymliga, inredda i unkonventionell modern stil och har stora, ljusa badrum - en komfort som man verkligen uppskattar under en ayurvedakur. Dessutom dusch/wc, hårtork, ventilator, luftkonditionering (mot avgift), telefon, WiFi, värdeskåp, te-set och moskitonät. Enkelrum är dubbelrum för ensamresande.
 • Enkelrum=D/

   ca. 34 qm
  mer information
 • Dubbelrum

   ca. 34 qm
  mer information

Kundomdömen för Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort

8 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.9 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.9
Hotell
5.0
Service
5.0
Behandlingar
4.8
Kost
5.0
Wellness-område
8 Resultat
Kan bara rekommendera hotellet

Anne H.

februari 2024

Med vänner | 17 - 23 dagar

Super strand. Simning begränsad på grund av höga vågor. Massage utmärkt. Rummen delvis i behov av renovering.

Det var en fantastisk semester jag skulle boka igen när som helst

Susanne W.

januari 2024

Ensamresande | 12 - 16 dagar

Jag är helt avslappnad, det var en lyckad semester från början till slut

Mycket värdefull

Klaus R.

augusti 2023

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Efter 2 veckors Ayurveda-behandling känner jag mig väl återhämtad och stärkt. Den här typen av semester var helt ny för mig. Helhetskonceptet och hotellets fantastiska läge gjorde denna värdefulla semester/kur möjlig.

Fantastiskt hotell med underbar personal

Hanna K.

januari 2023

Ensamresande | mellan 30 och 39 år | 12 - 16 dagar

Atmosfären var fantastisk, personalen från A till Ö mycket vänlig, tillmötesgående och hjälpsam. Återhämtningen är i stort sett på plats, men inga framsteg med de problem jag hade med mig. En sak har till och med förvärrats.

Ayurveda bot i en familjär atmosfär

Petra K.

oktober 2019

Som par | mellan 60 och 69 år | 12 - 16 dagar

Plats

Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort
Sri Lanka, Västkusten Sri Lanka, Induruwa
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 115 km / 108 min

Hotell i närheten