Utmärkt 4,8/5,0

6 Omdömen från våra kunder

Utmärkt 4,8/5,0

Hiru Mudra Tagiru Ayurveda Resort Comfort

Samla ny kraft i en drömlik omgivning

En autentisk och familjär ayurveda-resort med direkt strandläge. Systerhotell till Hiru Villa och Hiru Beach. Du kan göra en kombinerad Ayurvedakur.

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Vid havet
 • Perfekt för ensamresande
 • Ayurvedaläkare
 • Ayurv. mat enligt doshatyp
 • Yoga
 • Fritidsprogram
 • Direkt vid stranden
 • Vegetarisk kost

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurvedakur

från 13 nätter, Dubbelrum, Fullpension

17 991 kr

På Hiru Mudra Resort kan du göra en traditionell Panchakarmakur. För den femfaldiga rensningskuren kräver hotellen en minimivistelse på 2 veckor för att kunna uppnå hållbara resultat.

 • ayurvedisk helpension inkl. vatten, örtteer
 • ingångs- och efterföljande konsultationer med Ayurveda-läkare, dosha-analys och fastställande av behandlings- och näringsplanen
 • dagligen minst 4 behandlingar, beroende på hälsotillstånd och läkarens rekommendation, t.ex. Abhyanga olje-, ört- eller riskuddsmassager, Kati Vasti (oljebehandling med degring), olika reningsterapier (Panchakarma), ört- och avslutande blombad
 • ayurvediska läkemedel enligt ordinationen inom kurens ram
 • 5 x per vecka Yoga
 • 2 x per vecka Qi Gong & meditation
 • föreläsningar om Ayurveda (behandlingar, medicin, näring och filosofi)
 • kvällsevenemang enligt erbjudandet, t.ex. ayurvediska matlagningskurser, folklore

Ytterligare konsultationer t.ex. vid cancer, stroke och hjärtstörningar med undersökningar som blod-/urintest eller röntgenbilder samt ytterligare mer specifika terapier som akupressur, akupunktur och laserterapier är möjliga mot avgift.

Tilläggsbokning på begäran: Luftkonditionering 5 €/rum/dag, från 1.5.24 7 € betalas lokalt.

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

 • egen yogamatta på rummet
 • användning av WiFi, badrock, ayurvedisk shampoo och tandkräm
 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Idealiskt vid dessa indikationer

Cancer Rehabilitering, Diabetes, Fetma / Övervikt, Hjärta / Blodkärl / Cirkulation, Hud / Allergier, Metabolism / Mage / Tarm, Migrän, Reumatism / Leder / Artrit, Ryggbesvär, Stress / Utmattning

Telefon bokningskod: 7A9P1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Din Ayurveda-Resort

☀ Sol (hiru), hav, vind och palmer - allt detta gör Induruwa stranden vid Sri Lankas västkust till en fantastisk plats. Här ligger det eleganta Hiru Mudra Resort som är den trejde Hiru resorten vid sidan om Hiru Villa och Beach (transfern mellan de olika hotellen är inkluderad i priset vid kombination). Ledningen har en stor erfarenhet inom Ayurvedakurer och deras mål är att ge varje gäst en individuell behandling som är utriktad efter dess hälsotillstånd. Resorten har flera lounges och solterrasser och en trädgård som ligger vid stranden. Verk av lokala konstnärer pryder rummen. Du kan njuta av en vacker havsutsikt från takterrassen.

Betydelsen av Mudra

Hotellnamnet "Mudra" grundar sig på de rituella hand- och fingerpositionerna som är en bas av bl.a. yoga. Den mest kända mudran är nog "Anjali Mudra" - den yogiska bönhållningen som praktiseras vid början och slutet av en yoga-klass och ackompanjeras av ordet "Namaste".

Så här bor du

Byggnaden sträcker ut sig över tre etage och alla 11 rum med balkong och sittmöjligheter har en drömlik utsikt över palmer, strand och hav. Rummen är mycker rymliga, inredda i unkonventionell modern stil och har stora, ljusa badrum - en komfort som man verkligen uppskattar under en ayurvedakur. Dessutom dusch/wc, hårtork, ventilator, luftkonditionering (mot avgift), telefon, WiFi, värdeskåp, te-set och moskitonät. Enkelrum är dubbelrum för ensamresande.

Dubbelrum

11 rum på 3 våningar med balkong och drömlik utsikt över palmer, strand och hav. rummen är mycket rymliga med stora ljusa badrum, dusch/wc, hårtork, ventilator/luftkonditionering, telefon, värdeskåp, te-set och moskitonät. WiFi i offentliga utrymmen.

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 7A9D1

Enkelrum=D/

11 dubbelrum för ensamresande på 3 etage med balkong och drömlik utsikt över palmer, strand och hav. Rummen är rymliga med stora, ljusa badrum, dusch/wc, hårtork, ventilator/luftkonditionering, telefon, värdeskåp, te-set och moskitonät. WiFi i uppehållsrum.

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 7A9E1

Ät & Njut

Hiru Mudra lägger särskilt vikt på en individuellt anpassad ayurvedisk kost som kan intas i den mysiga, moderna restaurangen. Du får mat-tips från din Ayurveda-läkare i början av kuren och kan delta i föredrag om ayurvedisk kost under kuren och får bra tips om hur du kan integrera ayurvedisk kost i din vardag innan du reser hem igen.

Ayurveda-Center

Ayurveda har praktiserats på Sri Lanka i flera årtusenden. Hela ayurveda-teamet på Hiru Mudra resorts drar nytta från detta - den kvalificerade ayurvedaläkaren, de utbildade terapeuterna och kocken, som skämmer bort dig med god ayurvedisk mat. Efter ingångskonsultationen får du ett schema för din kur. De dagliga behandlingarna (minst 4) genomförs i en angenäm atmosfär i det separata Ayurvedacentret eller, som t.ex. fot- eller huuvudmassager, även i friluft. Yogaplattform och meditationsrum med havsutsikt. Självklart får varje gäst tips om hur man kan integrera Ayurveda i vardagen.

Indikationer

Med hjälp av speciella rensnings-, avslappnings- och massageritualer syfter Ayurveda på att befria kroppen från giftiga ämnen och att hela kroppen, uppliva anden och på så sätt återställa dosha-balansen ("Prakriti") som gavs vid födelsen och som är ansvarig för hälsan. Idealisk vid stress, trötthet, utmattning, loj- och aptitlöshet, sömnstörningar, för viktminskning, för stärkning av immunsystemet och för återhämtning. Även vid specifika sjukdomsbilder som t.ex. multipel skleros visar det sig vara framgångsrikt.

Fritid

Slappna av i trädgården, promenera längs stranden eller läs en bok från bokhörnan. Utflykter till havssköldpaddefarmen eller hamnstaden Galle, även tempelbesiktningar, ö- och båtsturer är populära aktiviteter utanför resorten (mot avgift). Orter som Aluthgama eller Lunuganga, domicilen av den berömda arkitekten Geoffrey Bawa, ligger ca. 30 minuter bort. Cykeluthyrning.

Ankomst

Transfer Flygplats Colombo FIT 7A9T1 € 120/bil, från 1.11. € 130/bil (tur & retur), bokas hos SpaDreams.

FLYGPLATS i närheten
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB) : (ca. 115 km / 108 minuter)

Extra information

Tillägg/rum/dag: luftkonditionerin € 5, bokning av ett specifikt rum € 10.

Hotellöversikt

 • Direkt vid stranden

kundomdömen

Utmärkt 4,8 / 5,0
100% Rekommendation
Hotell
Service
Behandlingar
Mat
Spa
6 Omdömen av äkta kunder Hos oss får bara kunder som har besökt hotellet lämna ett omdöme.
 • Klaus R.
  från Tyskland

  ”Mycket värdefull” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Efter 2 veckors Ayurveda-behandling känner jag mig väl återhämtad och stärkt. Den här typen av semester var helt ny för mig. Helhetskonceptet och hotellets fantastiska läge gjorde denna värdefulla semester/kur möjlig. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Hotellet ligger direkt vid havet och 1 km lång sandstrand, alla rum med havsutsikt och ljud. Från matsalen har man utsikt över poolen och havet. Hela anläggningen och rummen är mycket välskötta. Hotellet har en stor takterrass med utsikt över solnedgången, ett rikt bibliotek även på tyska. Varje rum har sin egen solstol i trädgården.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Personalen är mycket vänlig, hjälpsam och professionell, från vakten till ägaren. från säkerhetsvakterna till ägaren. Alla är intresserade av gästernas välbefinnande och lever som de lär. Hotellchefen talar perfekt tyska och hjälper till med läkarkonsultationer, men också med alla andra frågor och önskemål. Det medicinska och fysioterapeutiska teamet arbetar perfekt tillsammans.
  • Mat och Gastronomi
   De ayurvediska rätterna är anpassade till den personliga doshan och mycket kärleksfullt upplagda och serverade. Servicepersonalen ger hela tiden förklaringar till de exotiska rätterna. Personligen smakade 90-95% av rätterna mycket bra. Personliga önskemål och intoleranser tas omedelbart i beaktande.
  • Spa- & Poolområde
   Behandlingsrummen är mycket tysta, bara havets brus hörs. Det finns alltid skålar med färska blommor under massageborden. Mångfalden och kvaliteten på massagen är utmärkt. I trädgården finns en liten pool med havsutsikt som fulländar hela upplevelsen. Hela atmosfären låter dig sjunka in i en djup avkoppling.
  • Behandlingar och program
   Det övergripande konceptet är inriktat på holistisk behandling; från den första undersökningen till den slutliga konsultationen ligger fokus på gästen och hans eller hennes behov. Det perfekta teamet i huset kompletteras av externa krafter, såsom yoga Thai chi tränare och munkar. Det medicinska teamet tillhandahåller örtmedicin som är skräddarsydd för gästen och deras mål och reflekterar över deras framsteg.

  visa färre

  • augusti 2023
  • 12 - 16 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 50 och 59 år
 • Hanna K.
  från Tyskland

  ”Fantastiskt hotell med underbar personal” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Atmosfären var fantastisk, personalen från A till Ö mycket vänlig, tillmötesgående och hjälpsam. Återhämtningen är i stort sett på plats, men inga framsteg med de problem jag hade med mig. En sak har till och med förvärrats. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Absolut ingenting att klaga på. Bra läge, förstklassig personal, allt rent osv.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Exceptionellt bra
  • Mat och Gastronomi
   I vissa delar kunde den ha varit lite mer kryddig för min smak. Men det är att klaga på en hög nivå
  • Spa- & Poolområde
   Poolen är inbjudande, behandlingarna var mycket bra, fantastisk personal

  visa färre

  • januari 2023
  • 12 - 16 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 30 och 39 år
 • Petra K.
  från Tyskland

  ”Ayurveda bot i en familjär atmosfär” Originalrecension (automatiskt översatt)

  • oktober 2019
  • 12 - 16 dagar
  • Som par
  • mellan 60 och 69 år
 • Marion

  ”Ren avslappning, ojämförlig service + applikationer” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Hälsa, botemedel, näring framgångsrik visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Renlighet exceptionellt bra smakfull kost
  • Service och vänlighet på hotellet
   Mycket ansikte mot ansikte var varje önskan uppfylld.
  • Mat och Gastronomi
   Missade inte något, trots kaffe, alkohol, socker avstod
  • Spa- & Poolområde
   Super!
  • Behandlingar och program
   Super!

  visa färre

  • februari 2019
  • 17 - 23 dagar
  • Med vänner
  • mellan 60 och 69 år
 • Beatrice B.
  från Schweiz

  ”Det var bara himmelska, vård, behandling, maten var fantastisk” Originalrecension (automatiskt översatt)

  Jag känner mig väldigt avslappnad. Genom behandlingarna kan jag böja mitt knä helt (efter operation) igen. I allmänhet är den lilla Zipperlein (på grund av ålder) delvis helt borta. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Lobby och mottagning klass 1A, renlighet, rum också. Stranden är extremt ren och den har inga strandpojkar. Även om komplexet inte har någon simbassäng saknas detta, för du kan simma i havet. Livvakten är mycket uppmärksam och hjälpsam
  • Service och vänlighet på hotellet
   Jag upprepar mig själv, men det var bara bra, engagemang, hantering, vänlighet, vänlighet etc. etc.
  • Mat och Gastronomi
   Mat också utmärkt, mångsidig och mycket bra
  • Spa- & Poolområde
   Det har inte en pool, men spaet är mycket rent och behandlingarna är mycket, mycket bra. Den anges individuellt på personen
  • Behandlingar och program
   Som nämnts ovan är detta område mycket välskött, det är mycket bekant

  visa färre

  • december 2018
  • längre än 23 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 70 och 79 år

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra