- 4%

AyuSuwathaa
COMFORT

Sri Lanka · Sydvästra kusten · Kosgoda
4.7 / 5.0 Utmärkt
10 omdömen
100% Rekommendationer
omfattande, tropisk trädgård
certifierat Ayurveda Hospital
Till erbjudandena

Litet, privat för intensiv och effektiv ayurveda

Ett litet och autentiskt ayurvedacenter med sjukhuscertifiering som endast öppnar sina dörrar för ayurvedagäster. En kort promenad på ca 200 m genom palm- och bananlundar tar dig till den orörda sandstranden.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Vid havet
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga
Vegetarisk kost

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 11 443 krfrån 10 985 kr

AyuSuwathaa i detalj

Ditt ayurvedaresort

AyuSuwathaa (tidigare Kuma Village Ayurveda Centre) ligger i sydvästra Sri Lanka, ca 125 km söder om Colombo, i fiskeläget Kosgoda. Från flygplatsen är det ungefär två timmars bilresa. Resorten integreras vackert med den naturliga omgivningen och är känd för att vara liten - endast 11 rum; privat - endast ayurvedagäster; personlig - den engagerade managern tar hand om sina gäster på ett personligt sätt; effektiv - med maximalt 22 gäster garanteras en mycket individuell behandling.

Ät & Njut

Måltiderna serveras främst utomhus på den täckta terrassen. De ayurvediska måltiderna tillagas individuellt enligt rekommendationer från ayurvedaläkaren, som gärna förklarar måltiderna för dig och svarar på frågor.

Ayurvedacenter

Ayurvedacentret på AyuSuwathaa är certifierat som Ayurveda Hospital och erbjuder en mycket individuell klassisk ayurvedakur. Efter samråd med ayurvedaläkaren genomförs antingen en rengöringskur (Panchakarma) eller en regenerationskur utan avgiftningselement. Behandlingar, kost och patientens inställning är avgörande faktorer för läkning inom ayurveda. Naturen tillhandahåller allt som kroppen behöver - naturliga mediciner och rätt mat. Patienten är själv ansvarig för sin inställning, men får stöd av den behandlande ayurvedaläkaren. Alla behandlingar utförs i det egna Ayurvedacentret. Hängmattor och solstolar erbjuder välbesökta vilozoner i trädgården framför. Dessutom kan följande tjänster erbjudas mot en avgift och i mån av tillgänglighet: akupunktur, blod- och urinprov, röntgenbilder, konsultationer med västerländska specialister (t.ex. för stroke- eller cancerpatienter), mediciner för hemmabruk.

Fritid

Den vidsträckta tropiska trädgården med hängmattor, solstolar och pool är den perfekta platsen för avkoppling och återhämtning. Efter intensiva behandlingar och när du känner för att utforska omgivningarna, erbjuder AyuSuwathaa ett brett utbud av aktiviteter. Nära till utmärkta sevärdheter gör hotellet till en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Kosgoda. Vare sig det är eftermiddagsutflykter till sevärdheter, buddhistiska tempel och lokala festivaler, en tuk-tuk-tur till Richmond Castle eller sköldpaddsobservationer – omgivningen har något för alla. Turer till Galle, Ratnapura, Kandy eller Colombo kan ordnas på begäran.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

De 11 gästrummen är utrustade med balkong/terrass och har dusch/WC, hårtork, myggnät samt en smakfull och funktionell inredning. Rummen är klimatanpassade med höga tak vilket håller dem svala. Receptionen har telefon. För den litterära avkopplingen finns ett litet bibliotek. Wi-Fi är tillgängligt i hela byggnaden inklusive rummen.

 • enkelrum=dubbelrum

  mer information
 • dubbelrum

  mer information

Kundomdömen för AyuSuwathaa

10 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.7 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.7
Hotell
5.0
Service
5.0
Behandlingar
4.9
Kost
4.5
Wellness-område
 • "välskött anläggning"
 • "kärleksfullt team"
 • "ayurvediska behandlingar"
 • "medicinska undersökningar"
 • "näringsrik mat"
 • "autentisk inredning"
 • "hjälpsam personal"
 • "ren pool"
 • "professionella massager"
 • "traditionell Ayurveda"
10 Resultat

Janete G.

januari 2023

mellan 50 och 59 år | 9 - 11 dagar

en mycket givande och inspirerande time out

Elke P.

november 2022

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Efter 15 dagar kände jag mig helt återställd. Det var min första Panchakarma-kur och jag kände mig mycket bekväm på AyuSuwathaa. Hela paketet var fantastiskt - intensiva behandlingar, utmärkt ayurvedisk mat, professionell medicinsk och annan support. Många idéer också för matlagning hemma. Tack så mycket!

En underbar resort med ett hjärtevärmande team och behandlingarna mycket bra.

Stephanie B.

september 2022

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Anläggningen är mycket välskött, ett litet paradis. Allt är omhändertaget. Ingen önskan förnekas gästen. Teamet är otroligt kärleksfullt och omtänksamt. De ayurvediska behandlingarna är mycket djupgående och utförs med stor omsorg och skicklighet. De medicinska undersökningarna är en central del i detta och man känner sig aldrig ensam med sina problem. Vård dygnet runt. Maten, måltiderna är nylagade tre gånger om dagen, är varierade och autentiska. Matens betydelse i ayurvediska termer är tydligt i fokus. Alla samband tas hem till dig och förklaras. Många örter växer direkt i trädgården och är nyskördade. Sammantaget är det en resort i en speciell men privat klass. Du får aldrig känslan av en opersonlig atmosfär. Man känner sig som en del av en familj. Jag känner mig väldigt utvilad.

Florentine W.

maj 2022

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 17 - 23 dagar

ett hälsokur som var mycket bra

Karin G.

mars 2020

Ensamresande | 17 - 23 dagar

Mycket bra vård och en förbättring av klagomål. Mycket vänliga människor (alla) som tog hand om allt enormt. Atmosfär bra för landet. Nytt badrum, ny dusch

Plats

AyuSuwathaa
Sri Lanka, Sydvästra kusten, Kosgoda
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 124 km / 123 min

Liknande hotell

Hotell i närheten