Hotell Saliter Hof

Österrike · Salzburger land · Saalfelden
drivs av samma familj i tredje generationen
spahotell med fokus på Ayurveda
generöst spaområde med panoramautsikt
Till erbjudandena

Hälsocentrum med nytt fokus på Ayurveda

Unna dig en paus från den ofta stressiga vardagen med ett Ayurvedaprogram och upplev österrikisk gästfrihet, värme och tradition omgiven av Salzburgs bergsvärld.

Populära attribut

WiFi på hotellet
Bergsområde
Perfekt för ensamresande
Ayurvedaläkare
Mitt i naturen
Utan enkelrumstillägg
Bastu
Gym
Infrarödkabin

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ayurveda viktadministration

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 20 305 kr

Ayurveda detoxkur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 20 548 kr

Ayurveda mot stress

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 20 548 kr

Ayurveda för nack-/axelsmärta

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 20 548 kr

Ayurveda för ryggsmärta

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 20 548 kr

Hotell Saliter Hof i detalj

Ditt wellness- & Ayurvedahotell

Det familjeägda 4-stjärniga Hotell Saliter Hof ligger mitt i Pinzgau, omgiven av Salzburgs bergsvärld och bjuder in till en paus året runt. Naturliga och högkvalitativa material skapar en atmosfär där du kan slappna av underbart. Gästfrihet, värme och tradition är högt prioriterade för att ge dig en unik och behaglig vistelse. Hotelldirektören delar gärna sin passion för bergen och naturen med dig och följer med på cykel- eller vandringsturer i området. Sedan slutet av 2022 har Saliter Hof deklarerat sig som ett hälsocentrum med fokus på Ayurveda och välkomnar nu även Ayurvedagäster utöver cykel-, vandrings- och skidturister.

Ät & Njut

I restaurangen skämmer värdarna bort sina gäster personligen med balanserade och njutbara rätter. Rätterna tillagas framför gästernas ögon med regionala, högkvalitativa och hälsosamma ingredienser. Även varierande vegetariska och veganska rätter finns på Saliter Hofs meny. På morgonen serveras frukostbuffé, till lunch och middag meny. Även influenser från den ayurvediska läran beaktas i måltiderna.

Spa

Det generösa wellnessområdet ligger på översta våningen med utsikt över bergspanoramat och är en sann trivseloas. Wellnessområdet har en finsk bastu (90°C), biosauna (60°C), upplevelsedusch, infraröd kabin, avslappningsområde, panoramatakträdgård och två takterrasser. På sommaren kan du slappna av i den generösa utomhusområdet med naturlig badsjö och gräsmatta. Koppla av med de mångsidiga wellness- och spa-behandlingarna eller förbättra ditt fysiska välbefinnande i gymmet (ca. 70 kvm) med panoramafönster.

Ayurveda

Unna dig en paus från den ofta stressiga vardagen med ett Ayurveda anti-stressprogram eller njut av specifika behandlingar för tillstånd som nacksmärta eller migrän, noggrant utvalda av indiska Ayurveda-specialister. Exempel på behandlingar inkluderar Shirdohara (oljestråle mot pannan), Abhyanga helkroppsoljemassage, Greeva Vasti oljebehandling för nacke/skuldra.

Fritid

Salzburgs bergsvärld erbjuder många fritidsmöjligheter både sommar och vinter. På sommaren är regionen idealisk för att utforska under vandringar eller cykelturer, även bergsklättring är möjligt. Under vintermånaderna väntar ett varierat skidområde i Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn på dig, ett riktigt snöparadis för vintersport.

Ankomst

Hotellrummen i överblick

27 bekväma, mysiga rum och sviter skapar genom en kombination av trä och naturliga material en plats för återhämtning. Superiorrum (ca. 28 kvm) har ett öppet badrum med badkar eller dusch, separat WC, kassaskåp, TV, Wi-Fi och balkong med utsikt över det fantastiska bergspanoramat. Fler rum och sviter på förfrågan.

 • Enkelrum=dubbelrum Superior

   ca. 28 qm
  +3 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Superior

   ca. 28 qm
  +3 vidare
  mer information

Plats

Hotell Saliter Hof
Österrike, Salzburger land, Saalfelden
Salzburg Airport (SZG)
ca 61 km / 63 min

Hotell i närheten