Maradiva Villas Resort & Spa
D

Mauritius · Västkust · Wolmar
Top 2 hotell
i Mauritius
Individuell och personlig lyxtjänst
Ayurveda och yoga "deluxe"
35 utmärkelser
Till erbjudandena

Ultimat privatliv, intimitet och exklusivitet

Maradiva Villas Resort & Spa, medlem av "The Leading Hotels of the World", är en fridfull oas med frodiga trädgårdar, förstklassig kulinarik, berikande upplevelser och varm, skräddarsydd service. Detta exklusiva resort, som enbart består av villor, erbjuder en intim miljö och lovar lyxigt utrymme samt högsta privatliv.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Deluxe / Best Spa
Vid havet
Familjevänlig
Fokus på hållbarhet
Ayurvedaläkare
Spa & wellnesscenter

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Maradiva Deluxe

1 natt, Dubbelrum, Halvpension
från 5 884 kr

Ayurveda Light

3 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 25 905 kr

Ayurveda Förnyelse

5 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 47 853 kr

Ultimate Ayurveda

7 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 64 299 kr

Maradiva Villas Resort & Spa i detalj

Ert wellnessresort

Sedan den 1 november 2023, efter en totalrenovering, lyser Maradiva Villas Resort & Spa i ny prakt. I harmoni med naturen, autentisk och avslappnad elegans, diskret lyx och varm, skräddarsydd service är kärnan i detta lyxresort. Vackert beläget, direkt vid den turkosfärgade lagunen i Tamarin-bukten och mitt i en tropisk trädgård, imponerar resorten med sin unika atmosfär. Förtrollande trädgårdar, förstklassiga wellness- och ayurvedabehandlingar och högsta graden av privatliv bidrar till en ökning av ditt välbefinnande.

Läge & Omgivning

Maradiva Villas Resort & Spa är beläget vid en underbar cirka 750 meter lång vit sandstrand, direkt vid den turkosblå lagunen i Tamarin Bay på Mauritius västkust. Villorna är utspridda över mer än 27 hektar mark. 8-håls golfbanan Tamarina Estate ligger bara cirka 5 minuter bort. Resorten är den perfekta utgångspunkten för att utforska Mauritius södra och västra kust.

Ät & Njut

Frukosten serveras på restaurangen "coast2coast" med en hisnande havsutsikt. Till middag kan du välja mellan "coast2coast" med de finaste internationella och mauritiska rätterna eller "Cilantro and Pan Asian" restaurangen som erbjuder asiatiska, indiska och även Teppanyaki-rätter. Vegetariska, veganska och ayurvediska rätter kan också tillagas. Restaurangen "Beachhouse Grill" på stranden förtrollar med en majestätisk utsikt över berget Le Morne. Två välutrustade barer erbjuder färskpressade frukt- och grönsaksjuicer, viner, innovativa cocktails, förstklassiga spritdrycker och cigarrer från hela världen. Privat middag är möjlig i villan. Dine-Around är möjligt i ett av de 3 restaurangerna i systerresorten Sand Suites Resort & Spa.

Maradiva Ayurvedacenter

I det prisbelönta Maradiva Ayurvedic Spa (ca. 08:00 - 20:00), med 6 behandlingsrum, bastu, ångbad, avkopplingsbassäng med jacuzzi och mycket mer, kan du återhämta dig från vardagens stress med välgörande spa-behandlingar och helande terapier med naturliga produkter. Yoga- och meditationspaviljong för yoga och meditationsövningar (mot avgift). Upptäck de läkande effekterna av ayurveda och yoga eller få råd och omvårdnad i skönhetssalongen. Fitnesscenter med modern utrustning. Personlig tränare mot avgift.

Alla behandlingar baseras på traditionella indiska och asiatiska principer och filosofier och erbjuder en autentisk resa för att förbättra ditt personliga välbefinnande. För gäster som önskar riktad vägledning finns en utbildad ayurvedaläkare tillgänglig för att stödja den individuella vägen till wellness.

En annan viktig aspekt är kosthållningen. Genom personlig rådgivning anpassas din vistelse till ayurvedafilosofins principer. På begäran kan måltider erbjudas i samarbete med det medicinska teamet.

Fitness & Kurser

I vårt fitnesscenter, som är uppdelat i två zoner, väntar ett noggrant utvalt utbud av de senaste TechnoGym-vikt- och kardioutrustningarna. Fitnesscentret är öppet 24 timmar om dygnet, vilket ger dig obegränsad tillgång till ditt personliga träningsprogram. Personliga tränare finns tillgängliga dagligen från 08:00 till 20:00 (mot en avgift) för att stödja dig med dynamiska klasser och spännande aktiviteter.

Dagliga gruppträningsklasser erbjuds, som inte bara är flexibla att integrera i din dagliga rutin, utan också syftar till att stärka din vitalitet och ditt inre balans.

Fritid

Nydesignad konstgalleri och vinkällare med en samling av 1200 exklusiva cigarrer. Matlagningskurser, utflykter (t.ex. simma med delfiner), ridning, dykning, djuphavsfiske, vattenskid- och vindsurfingkurser (mot en avgift). Cykeluthyrning. Kidsclub (4-12 år) med lekrum. 18-håls golfbana Tamarina Estate ligger bara ca. 5 minuter bort.

18-håls Par 72 golfbana Tamarina Estate, ca. 5 min.

Här väntar en 18-håls mästerskapsbana, designad av den ansedda arkitekten Rodney Wright med stor omsorg. Belägen i Mauritius natursköna skönhet, erbjuder denna golfbana inte bara en utmanande upplevelse för erfarna golfare, utan också hisnande utsikter över Rempart Mountain och det omgivande landskapet.

Om du redan är en skicklig golfare som vill testa dina färdigheter, eller en nybörjare som vill utforska denna sport – här har du möjligheten att uppleva golf i en verkligt spektakulär miljö.

Ankomst

Extra information

Ayurveda

Praktiska dokument

Hotellrummen i överblick

De 64 nyligen renoverade, fristående villorna erbjuder en luftig atmosfär med en touch av diskret lyx, där det koloniala arvet och moderna element smälter samman harmoniskt. Gäster kan välja mellan en hisnande havsutsikt eller en idyllisk trädgårdsutsikt. Varje villa har en privat pool, en utomhusdusch, ett Bose-hemmabiosystem, samt ett halvöppet matområde som öppnar upp mot verandan och terrassen. Med sex olika villatyper, vars storlekar varierar från 163 m² till 220 m², samt en imponerande presidentvilla på generösa 345 m², garanterar lyxresorten absolut privatliv. Dessutom är det möjligt att koppla samman några av villorna för att möta individuella behov, till exempel för familjer.

 • Luxury Suite Pool Villa

   ca. 163 qm
  +11 vidare
  mer information
 • Exklusiv Svit Pool Villa

   ca. 220 qm
  +11 vidare
  mer information
 • Beachfront Luxury Suite Pool Villa

   ca. 163 qm
  +9 vidare
  mer information

Plats

Maradiva Villas Resort & Spa
Mauritius, Västkust, Wolmar
Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)
ca 49 km / 57 min

Liknande hotell

 • från 1 natt
  643 kr
  - 20%
  Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort
  Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort
  Marocko · Atlantkusten · Imi Ouaddar
  Avkoppling vid havet
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 7 nätter
  13 076 kr
  Finca Son Manera
  Finca Son Manera
  COMFORT
  Spanien · Mallorca · Montuïri
  Finca Yoga Retreat & SPA
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 1 natt
  710 kr
  - 12%
  Sentido Galomar
  Sentido Galomar
  Portugal · Madeira · Caniço de Baixo
  Wellnesssemester på Madeira
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 2 nätter
  4 441 kr
  Ayurveda Resort Mandira
  Ayurveda Resort Mandira
  S
  Österrike · Steiermark · Bad Waltersdorf
  Ayurveda-provsmakning
  Enastående
  4,9
  /5

Hotell i närheten