Wellness Retreat & Mindfulness Center
Ca. 2h sydöst om Porto
Fokus: Stressreduktion, utbrändhet, depression
Till erbjudandena

Personlig utveckling i en harmonisk miljö

Det underbara wellness- och selfcare-retreatet New Life Portugal erbjuder gott om utrymme för återhämtning och avkoppling där gästen står i centrum

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Bergsområde
Perfekt för ensamresande
Wellness-område
Bastu
Guidad Vandring
Yoga
Fritidsprogram

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Avkoppling & Upptäckt - Yoga, Mindfulness & Kultur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 22 936 kr

Återställ & Förnya - Coaching, Yoga & Workshops

14 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 45 873 kr

Återkoppla & Läk - Återställning för kropp, själ & sinne

28 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 82 088 kr

New Life Portugal i detalj

Ditt wellness-retreat & mindfulness-center

Mitt i naturen, omgiven av det fantastiska landskapet i Portugal, ligger New Life Portugal i Serra Da Estrela. Här har du gott om tid och idealiska förhållanden för att medvetet ta avstånd från den stressiga vardagen och fokusera helt på dig själv. New Life Portugal är det perfekta retreatet för att minska stress och hantera psykiska problem som utbrändhet, depressioner, ångest eller trauma. Ett omfattande utbud av yoga, meditation, terapeutiska sessioner, livscoaching, workshops och mycket mer hjälper dig till större emotionell balans och fysiskt välbefinnande.

Läge & Omgivning

New Life Portugal ligger i centrala Portugal mitt i Serra Da Estrela, ett av de största naturreservaten i Portugal. Den unika naturlandskapet och närheten till Lissabon (ca. 3 timmars bilresa) och Porto (ca. 2 timmars bilresa) erbjuder många utflyktsmöjligheter. Till havet är det ca. 2 timmars bilresa.

Ät & Njut

New Life fokuserar på en balanserad och hälsosam kost som introducerar dig till det typiskt portugisiska köket. Alla rätter är veganska eller vegetariska och serveras tre gånger dagligen i bufféform. Vid tillagningen av rätterna används uteslutande färsk frukt och grönsaker, samt proteinrika och probiotiska livsmedel. Livsmedlen kommer till största delen från egen odling eller från regionen, och bearbetade livsmedel undviks så långt det är möjligt.

Spa

Wellness-erbjudandet bidrar till ökat välbefinnande. I den uppvärmda poolen med fantastisk utsikt kan du simma några längder eller bara slappna av. Återhämta dig och koppla av under ett långt bastubad eller låt dig skämmas bort med en massage.

Fritid

Ett gym på retreatet står till ditt förfogande för att träna hårt. Serra Da Estrela är en UNESCO Global Geopark och är ett av de äldsta och största naturreservaten i Portugal, som erbjuder många möjligheter för utflykter eller aktiviteter efter önskemål. Utforska naturreservatet till fots eller med cykel på sommaren eller åk snowboard eller skidor på vintern. Ett besök i de omgivande orterna Linhares och Piodão ger dig en djupare inblick i den portugisiska kulturen.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

10 traditionella stenquintas, ombyggda till 4 bostadsgrupper, erbjuder 49 rum. Alla rum är utrustade med bad/dusch.

 • Enkelrum=dubbelrum Standard

  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Premium

  mer information
 • Standard dubbelrum

  mer information
 • Premium dubbelrum

  mer information

Plats

New Life Portugal
Portugal, Norra Portugal / Porto, Folgosinho
Francisco de Sá Carneiro Airport (OPO)
ca 203 km / 135 min

Liknande hotell

Hotell i närheten