- 28%

Roman Ayurveda Lake Resort
FIRST CLASS

Sri Lanka · Sydvästra kusten · Balapitiya
4.8 / 5.0 Utmärkt
33 omdömen
100% Rekommendationer
fantastiskt, lugnt läge direkt vid sjön
boutique-hotell med endast 8 rum
idealiskt för naturälskare
Till erbjudandena

Ayurveda vid sjön i en behaglig atmosfär

Beläget mitt i naturen är Roman Ayurveda Lake Resort ett lugnt paradis vid sjön. Det är den perfekta miljön för att hitta din inre balans och med hjälp av ayurveda och yoga balansera kropp och sinne.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Vid en sjö
Mitt i naturen
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Bastu
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ayurveda Regeneration

7 nätter, Suite, Helpension
i stället för 9 003 krfrån 6 482 kr

Ayurveda Panchakarma

13 nätter, Suite, Helpension
i stället för 19 586 krfrån 14 102 kr

Roman Ayurveda Lake Resort i detalj

Ditt Ayurveda-resort

Direkt vid sjön, omgiven av en mangroveskog, välkomnar det privatdrivna Roman Ayurveda Lake Resort dig till en ayurvedisk gömställe med boutique-karaktär. Detta är den perfekta platsen för att hitta din inre balans i underbar natur med hjälp av ayurveda och yoga. En vistelse på Roman Ayurveda Lake Resort innebär mycket personlig omsorg, kärlek till naturen, atmosfär, design och en touch av lyx.

Ät & Njut

Ayurvedagäster får doshanpassade ayurvediska menyer enligt rekommendation från ayurvedaläkaren. Den färska grönsaken kommer främst från lokala bönder, och ibland rekommenderas även vit fisk och kyckling. På begäran kan måltider avnjutas vid sjön med drömsk utsikt (väderberoende). Medresenärer njuter av internationell mat à la carte.

Ditt Ayurvedacenter

En grupp bestående av 2 Ayurvedaläkare och erfarna terapeuter tar hand om Ayurvedagästerna i Ayurvedacentret - hjärtat av hotellet. De dagliga behandlingarna utförs i de 4 halvöppna behandlingsrummen. Bland de individuellt anpassade Ayurvedabehandlingarna ingår t.ex. Abhyanga helkroppsmassage och Shirdohara (oljestråle mot pannan). Ayurvedisk bastu och ångbad kompletterar faciliteterna. Örtträdgården tillhandahåller ingredienser för tillverkning av egen ayurvedisk örtmedicin. Yogahall för yoga och meditation som komplement till kuren, veckovisa föreläsningar om Ayurveda och ayurvediska matlagningsdemonstrationer. Akupunktur kan bokas på plats (ca. 9 € (ca. 100 SEK) per behandling).

Fritid

Utomhuspoolen med solstolar inbjuder till avkoppling och den orörda naturlandskapet till lugna promenader eller äventyrliga cykelturer. Kuststaden Balapitiya nås på bara 10 minuters promenad eller 2 minuter med Tuk Tuk. Shuttle till den cirka 5 minuter bort belägna stranden ingår en gång dagligen. Transfer till systerhotellet Roman Life Ayurveda Resort kan arrangeras mot en avgift. Mer omfattande utflykter som till exempel till Kandy, Galle eller Colombo kan gärna organiseras av resort-teamet mot en avgift.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

8 sviter med balkong eller terrass med sjöutsikt, inklusive 3 eleganta Caesar-sviter på bottenvåningen och 5 lyxiga Emperor-sviter på första våningen med jacuzzi. Alla sviter är inredda med stor omsorg för detaljer och är utrustade med dusch/toalett (delvis regndusch), hårtork, A/C, TV, musikanläggning, minibar och kaffe-/teset. Enkelrum=dubbelrum. Wi-Fi finns tillgängligt i sviterna, vid poolen och i trädgården.

 • Emperor Suite

  mer information
 • Caesar Suite

  mer information

Kundomdömen för Roman Ayurveda Lake Resort

33 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.8 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.8
Hotell
5.0
Service
4.9
Behandlingar
4.7
Kost
4.9
Wellness-område
 • "avkopplande vistelse"
 • "vackert läge"
 • "renlighet"
 • "vänlig personal"
 • "ayurvedisk mat"
 • "skräddarsydda behandlingar"
 • "professionell service"
 • "lugn atmosfär"
 • "rymliga rum"
 • "naturnära"
33 Resultat

Anja G.

november 2024

Med vänner | 12 - 16 dagar

En underbar plats med ett mycket vänligt team

Ivonne T.

mars 2024

Som par | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Mycket vackert hotell med parkliknande trädgård och stor pool mitt i naturen. Avskilt från Balapitiyas liv och rörelse ligger den lilla resorten mitt i mangroveskogen. Rummen (8 dubbelrum) är enkla men kärleksfullt inredda och personalen är otroligt vänlig, tillmötesgående och hjälpsam. Maten är mycket god, men inte alltid 100 procent ayruvedisk. Man kan dock framföra sina önskemål när som helst, så vi beställde bara grönsaker till kvällen. Behandlingarna var otroligt bra för oss och teamet där (läkare och terapeuter) är också mycket trevligt och lyhört för våra önskemål. Vi lämnade hotellet väl utvilade och avslappnade efter 12 nätter.

Imponerande, avkopplande, tyst

Franz M.

januari 2024

Som par | mellan 60 och 69 år | 17 - 23 dagar

Om du letar efter lugn och avkoppling är du i mycket goda händer här. Det var första gången vi fick en Ayuveda-behandling. Många nya intryck, som kompetent stöddes av den vänliga och alltid hjälpsamma personalen. Den perfekta platsen för alla som söker lugn och avskildhet.

Underbart läge i lugn natur med stor omsorg

december 2023

Som par | mellan 40 och 49 år | 17 - 23 dagar

Det var en underbar och avkopplande vistelse. Man saknar ingenting - nästan som "Hotel Mama"!

Mycket bra

Claudia Caecilia B.

oktober 2023

Ensamresande | mellan 70 och 79 år | 12 - 16 dagar

ALLT PASSAR. PERSONAL, HOTELL OCH INSTALLATIONER, BEHANDLINGSCENTER

Plats

Roman Ayurveda Lake Resort
Sri Lanka, Sydvästra kusten, Balapitiya
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 125 km / 122 min

Liknande hotell

Hotell i närheten